Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Modifica en bloc els articles de Vendes en línia Square

Si tens un web amb diversos articles i categories, modifica-ho tot en bloc i estalvia’t temps. La modificació en bloc et permetrà canviar diversos articles a la vegada.

Consulta més informació sobre com crear articles i categories a Vendes en línia Square.

Filtra i modifica articles en bloc

square-online-bulk-edit-items-ca

Per modificar els articles en bloc a Vendes en línia Square:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Articles del web.

  2. Si necessites filtrar la llista d’articles perquè només se’n mostrin uns quants, selecciona Filtra. Podràs filtrar segons la visibilitat de l’article, la quantitat d’existències o el tipus de tramitació, entre d’altres. Un cop hagis acabat, selecciona Aplica els filtres.

  3. A la llista d’articles, marca la casella de selecció al costat de cada article que vulguis modificar perquè les opcions de modificació corresponents es mostrin a la part superior de la llista a Modificació en bloc.

Accions de modificació en bloc disponibles

Pots dur a terme les accions en bloc següents per als articles de Vendes en línia Square:

  • Elimina del lloc web
  • Elimina
  • Estableix el mètode de tramitació de les comandes
  • Cobra els impostos sobre les vendes
  • Elimina els impostos sobre les vendes
  • Actualitza la visibilitat (aquesta acció es pot programar)
  • Actualitza el preu de venda (aquesta acció es pot programar)
  • Conté alcohol

Programa les actualitzacions

Nota: si vols programar actualitzacions d’articles, has de canviar a un pla superior de Vendes en línia Square.

Programar actualitzacions d’articles a Vendes en línia Square et permet decidir per avançat quan estaran visibles i quan canviaran els preus. Això és molt útil a l’hora de fer rebaixes o llançar nous productes. Pots programar actualitzacions per a articles individuals o per a diversos articles a través de les accions en bloc. Consulta més informació sobre com programar actualitzacions d’articles a Vendes en línia Square.

Tramitació

Quan seleccionis l’opció Estableix la tramitació de les comandes, comprova que no hagis seleccionat cap article no físic, com ara donacions o esdeveniments. Aquest tipus d’articles no fan servir els mètodes habituals de tramitació de comandes i, si n’has seleccionat algun, no se’t mostrarà l’opció de canviar-lo.

Alcohol

L’opció Conté alcohol és per a articles físics o d’alimentació i begudes que continguin alcohol. Pots consultar més informació sobre la venda d’alcohol amb Vendes en línia Square.

Modifica les variants en bloc

Square-Online-Bulk-Edit-Variations-CA

Si tens articles amb variants, com ara mida o color, pots modificar-les en bloc. Selecciona un article a la Vista general de Vendes en línia Square a la secció Articles > Articles del web i, a continuació, desplaça’t cap avall fins a la secció Variants/Opcions. Pots modificar totes les opcions d’articles alhora fent servir la casella de selecció de l’extrem superior esquerre o bé seleccionar opcions concretes. Això és especialment útil si tens un gran nombre d’opcions i només n’has de modificar algunes.

No trobes el que necessites?