Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Articles i categories del web

Modifica en bloc els articles i les categories de Vendes en línia Square

Si tens un web amb diversos articles i categories, pots estalviar temps amb la funció de modificació en bloc, la qual et permet fer canvis a diversos articles alhora.

Aquí tens més informació sobre com crear articles i categories a Vendes en línia Square.

Filtra i modifica articles en bloc

square-online-bulk-edit-items-ca

Per modificar els articles en bloc a Vendes en línia Square:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Articles del web.

 2. Si has de filtrar la llista d’articles perquè només se’n mostrin uns quants, selecciona Filtra. Podràs fer servir filtres relatius a la visibilitat de l’article, la quantitat d’existències, la tramitació i altres. Quan hagis acabat, selecciona Aplica els filtres.

 3. A la llista d’articles, marca la casella de selecció al costat de cada article que vulguis modificar perquè les opcions de modificació corresponents es mostrin a la part superior de la llista a Modificació en bloc.

Accions de modificació en bloc disponibles

Pots dur a terme les accions en bloc següents per als articles de Vendes en línia Square:

 • Elimina del lloc web
 • Elimina
 • Afegeix a una categoria
 • Estableix el mètode de tramitació de les comandes
 • Cobra els impostos sobre les vendes
 • Elimina els impostos sobre les vendes
 • Actualitza la visibilitat (aquesta acció es pot programar)
 • Actualitza el preu de venda (aquesta acció es pot programar)
 • Conté alcohol

Programa les actualitzacions

Nota: per programar les actualitzacions d’articles, has de canviar el pla del teu web de Vendes en línia Square.

Amb l’actualització programada d’articles a Vendes en línia Square, pots programar la visibilitat d’un article i els canvis de preu amb antelació, per fer rebaixes especials o per al llançament de nous productes. Pots programar actualitzacions per a articles individuals o diversos articles alhora amb les accions en bloc. Consulta més informació sobre com programar actualitzacions dels articles a Vendes en línia Square.

Tramitació de les comandes

Quan seleccionis l’opció d’Establir la tramitació de les comandes, comprova que no hagis seleccionat cap article no físic, com ara donacions o esdeveniments. Aquest tipus d’articles no fan servir els mètodes habituals de tramitació de comandes i, si n’has seleccionat algun, no veuràs l’opció de canviar-lo.

Alcohol

L’opció Conté alcohol és per a articles físics o d’alimentació i begudes que continguin alcohol. Per a més informació, consulta l’article sobre la venda d’alcohol amb Vendes en línia Square Online.

Modifica les variants en bloc

Square-Online-Bulk-Edit-Variations-CA

Si tens articles amb variants, com ara mida o color, pots modificar-les en bloc. A la Vista general de Vendes en línia Square, selecciona un article a Articles > Articles del web i, a continuació, desplaça’t cap avall fins a la secció de variants o opcions. Pots modificar totes les opcions alhora fent servir la casella de selecció de la part superior esquerra, o bé seleccionar opcions concretes. Això és útil si tens un gran nombre d’opcions i només n’has de modificar algunes.

Afegeix articles a categories en bloc

Square-Online-Filter-Items-Selector-CA

Pots afegir diversos articles a categories quan triïs articles per afegir. Només cal que vagis a la Vista general de Vendes en línia Square, després a la pàgina Categories del web i seleccionis Filtres.