Inici>Articles i categories del web

Modifica articles, categories i cupons de Vendes en línia Square en grup

Si tens un lloc web amb diversos articles, categories o cupons, pots estalviar temps amb la funció de modificació en grup, la qual et permet fer canvis a diversos articles alhora.

Filtra i modifica articles en grup

square-online-bulk-edit-items-ca

Per modificar els articles en grup a Vendes en línia Square:

1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Articles del lloc web.

2. Si has de filtrar la llista d’articles perquè només se’n mostrin uns quants, selecciona Filtra. Podràs fer servir filtres relatius a la visibilitat de l’article, la quantitat d’existències, la tramitació i altres. Quan hagis acabat, selecciona Aplica els filtres.

3. A la llista d’articles, marca la casella de selecció al costat de cada article que vulguis modificar perquè les opcions de modificació corresponents es mostrin a la part superior de la llista a Modificació en grup.

Accions de modificació en bloc disponibles

Pots dur a terme les accions en bloc següents per als articles de Vendes en línia Square:

• Elimina del lloc web
  • Elimina
  • Afegeix a una categoria
  • Estableix el mètode de tramitació de les comandes
  • Cobra els impostos sobre les vendes
  • Elimina els impostos sobre les vendes
  • Actualitza la visibilitat (aquesta acció es pot programar)
  • Actualitza el preu de venda (aquesta acció es pot programar)
  • Conté alcohol

Programa les actualitzacions

Nota: per programar les actualitzacions dels articles, has de fer un canvi de pla al teu lloc web de Vendes en línia Square.

Amb l’actualització programada d’articles a Vendes en línia Square, pots programar la visibilitat d’un article i els canvis de preu amb antelació, per fer rebaixes especials o per al llançament de nous productes. Pots programar actualitzacions per a articles individuals o diversos articles alhora amb les accions en bloc. Consulta més informació sobre com programar actualitzacions dels articles a Vendes en línia Square.

Tramitació de les comandes

Quan seleccionis l’opció d’Establir la tramitació de les comandes, comprova que no hagis seleccionat cap article no físic, com ara donacions o esdeveniments. Aquest tipus d’articles no fan servir els mètodes habituals de tramitació de comandes i, si n’has seleccionat algun, no veuràs l’opció de canviar-lo.

Alcohol

L’opció Conté alcohol és per a articles físics o d’alimentació i begudes que continguin alcohol. Per a més informació, consulta l’article sobre la venda d’alcohol amb Vendes en línia Square Online.

Modifica les variants en grup

Square-Online-Bulk-Edit-Variations-CA

Si tens articles amb variants, com ara mida o color, pots modificar aquestes opcions en grup. Selecciona un article a la Vista general de Vendes en línia Square, a Articles > Articles del lloc web i, a continuació, desplaça’t cap avall fins a la secció de variants. Pots modificar totes les opcions d’articles alhora fent servir la casella de selecció de la part superior esquerra, o bé seleccionar opcions concretes. Això és útil si tens un gran nombre d’opcions i només n’has de modificar algunes.

Afegeix articles a categories o cupons en grup

Square-Online-Filter-Items-Selector-CA

Pots afegir diversos articles a categories o cupons quan triïs articles per afegir. Només has d’anar a la Vista general de Vendes en línia Square i anar a les Categories del lloc web o a la pàgina de Cupons i seleccionar Filtres.

Elimina cupons en grup

square-online-bulk-edit-coupons-ca

A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Cupons o Configuració compartida> Cupons per eliminar cupons en grup. A continuació, selecciona els cupons que vulguis eliminar fent servir les caselles de selecció i fes clic a Elimina.