Comença amb Square per a comerços a l'Square Register

Abans de començar

Per accedir a les funcions de Square per a comerços a l'Square Register, has de triar entre Pla Gratuït i pla Plus de Square per a comerços i registrar-t'hi. Si et registres al pla Plus de Square per a comerços, pots fer una prova gratuïta de 30 dies de les seves funcions avançades, que inclouen una gestió senzilla i completa de l’inventari.

Inicia la sessió a TPV Square per a comerços

Segueix les instruccions a continuació per iniciar la sessió i configurar l'aplicació de TPV Square per a comerços a l'Square Register, tant si ets un usuari nou com si no.

He de configurar l’Square Register per primera vegada

Abans d’iniciar la sessió a TPV Square per a comerços, completa la configuració inicial de l’Square Register.

1. Comprova si hi ha alguna actualització de programari per a l’Square Register tocant Canvia la configuració > General > Quant al Register > Actualització del programari.
  2. Un cop confirmis que l’Square Register està actualitzat, inicia la sessió a Square per a comerços amb la teva adreça electrònica i contrasenya o amb un codi de dispositiu. Aquí t’expliquem com crear un codi de dispositiu.
  3. A la pantalla Tria el TPV, toca Square per a comerços > Continua.
  4. Tria un dispositiu existent per emparellar-lo i, tot seguit, toca Continua. Si no en tens cap, toca Crea un dispositiu nou.
  5. Un cop hagis iniciat la sessió, podràs començar a acceptar pagaments.

Ja faig servir l’Square Register

Si has iniciat la sessió a l’aplicació de TPV Square a l’Square Register, hauràs de tancar la sessió al dispositiu abans de fer servir TPV Square per a comerços. Per tancar la sessió:

1. Obre l’aplicació de TPV Square. Toca ≡ Més, desplaça’t cap avall i toca Tanca la sessió.
  2. Confirma-ho tornant a tocar Tanca la sessió.
  3. Comprova si hi ha alguna actualització de programari per a l’Square Register tocant Canvia la configuració > General > Quant al Register > Actualització del programari. Així podràs accedir a les últimes funcions.
  4. Un cop confirmis que l’Square Register està actualitzat, inicia la sessió a Square per a comerços amb la teva adreça electrònica i contrasenya o amb un codi de dispositiu. Aquí t’expliquem com crear un codi de dispositiu.
  5. A la pantalla Tria el TPV, toca Square per a comerços > Continua.
  6. Tria un dispositiu existent per emparellar-lo i, tot seguit, toca Continua. Si no en tens cap, toca Crea un dispositiu nou.
  7. Un cop hagis iniciat la sessió, podràs començar a acceptar pagaments.

Nota: si has iniciat la sessió a TPV Square per a comerços i vols tornar a TPV Square, toca ≡ Més > Compte > Tanca la sessió > Tanca la sessió per tancar la sessió a TPV Square per a comerços.

Totes les dades de les transaccions, els clients i el catàleg se sincronitzaran entre les aplicacions de Square per a comerços i de TPV Square.

Preguntes més freqüents

Quant costa?

El pla Plus de Square per a comerços inclou una prova gratuïta de 30 dies, i després costa 49 € per punt de venda al mes. La tarifa d’aquest pla és de l’1,6% + IVA per a les transaccions amb targeta. El pla Gratuït de Square per a comerços no té cap cost i la tarifa és de l’1,75% + IVA per a les transaccions amb targeta. Compara l’aplicació de TPV Square amb les funcions del pla Gratuït i del pla Plus de Square per a comerços.

Puc fer servir l’aplicació normal de TPV Square i utilitzar alhora el pla Gratuït o el pla Plus de Square per a comerços al meu dispositiu?

Pots fer servir tant TPV Square com el pla Plus / Gratuït de Square per a comerços al teu dispositiu, però no al mateix temps. Per passar de l’un a l’altre, has de tancar la sessió a TPV Square.