Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Components

Preguntes freqüents sobre l'Square Register

Com puc ajustar la brillantor de la pantalla?

Per controlar la brillantor de la pantalla del client, ves a Configuració > Components > Pantalla del client al menú de la part superior. També pots ajustar la brillantor la pantalla del venedor seguint els mateixos passos però seleccionant Pantalla principal.

Com puc afegir una imatge i canviar el títol a la pantalla del client?

Pots afegir una imatge personalitzada a la pantalla del client directament mitjançant el Tauler de control de Square.

Per afegir una imatge a la pantalla del client:

 1. Ves a la pestanya Compte i configuració del Tauler de control de Square i fes clic a Informació del negoci > Punts de venda > Selecciona el punt de venda que vols actualitzar.

 2. Desplaça't avall fins a Fons del procés de pagament del TPV.

 3. Fes clic a la icona + del quadre de la imatge.

 4. Afegeix imatges i fes clic a Desa.

  Nota: la mida recomanada és de 2328 x 1144 píxels.

També pots ajustar la configuració de la pantalla del client directament des de l'Square Register. Ves a Configuració> Components > Pantalla del client. Pots escollir entre Mostra el nom del negoci a la pantalla inactiva i Mostra la imatge de perfil a la pantalla d'inactivitat.

Com puc ajustar el volum de l'Square Register?

Pots canviar el volum del so a Configuració > Components > Sons.

Com puc canviar la data i l'hora de l'Square Register?

Pots canviar la data i l'hora a Configuració > Components > General.

Quina llargada té el cable de la pantalla del client?

El cable de la pantalla del client fa 1 metre.

Com puc canviar l'idioma de l'Square Register?

Per ajustar la configuració d'idioma a l'Square Register:

 • TPV Square, Square per a comerços i Cites Square

  • Toca ≡ Més a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla.

  • Toca Configuració > Components > General > Idioma

  • Selecciona un dels idiomes disponibles.

 • Square per a restaurants

  • Toca Serveis a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla.

  • Toca Configuració > Components > General > Idioma

  • Selecciona un dels idiomes disponibles.

Com puc accedir a un navegador web i a altres aplicacions?

L'Square Register no compta amb cap navegador ni és compatible amb cap botiga d'aplicacions. Això vol dir que no pots fer servir l'Square Register per consultar el correu electrònic, accedir als cercadors (com ara Google) ni navegar per cap web fora del domini de Square. Tampoc no hi pots descarregar aplicacions de tercers.

Quins altres accessoris són compatibles amb l'Square Register?

L'Square Register té un hub que permet connectar-hi fins a 5 dispositius USB. Actualment, és compatible amb impressores de rebuts i de cuina, lectors de codis de barres, teclats i caixes d'efectiu. En aquests moments no és compatible amb accessoris connectats mitjançant Bluetooth. Consulta la llista d’accessoris compatibles >

Com he de netejar l'Square Register?

Abans de netejar l'exterior del Register, apaga'l i desendolla l'adaptador de corrent. Fes servir un drap humit, suau i sense pelussa. Evita que entri humitat per cap obertura. No facis servir cap esprai líquid directament sobre el Register. No facis servir aerosols, dissolvents, productes abrasius ni productes que continguin peròxid d'hidrogen, ja que podrien espatllar l'acabat.

Abans de netejar la pantalla del Register, apaga'l i desendolla l'adaptador de corrent. Humiteja un drap suau i sense pelussa només amb aigua i fes-lo servir per netejar amb cura la pantalla.

Configuració de notificacions

Què són les notificacions que apareixen a la barra d'estat?

Quan toques Notificacions, pots veure’n els detalls de cadascuna. Són missatges importants que has de tenir en compte. Si has de dur a terme alguna altra acció, has de tocar el missatge per dirigir-te a la pàgina corresponent.

Com puc desfer-me de les notificacions que apareixen a la barra d'estat?

Si no dus a terme l'acció que demana el missatge, la notificació no desapareix.

Preguntes sobre les actualitzacions de programari

Amb quina freqüència s'actualitza el programari de l'Square Register?

El programari de l'Square Register s'actualitza automàticament durant la nit, sempre i quan el dispositiu estigui endollat i encès. Actualitzem el programari cada 2-4 setmanes.

Una actualització de programari de l'Square Register inclou una actualització del sistema, una actualització de les aplicacions de Square i una actualització del microprogramari.

Si és recomanable actualitzar les aplicacions de Square abans de l'actualització automàtica nocturna, apareixerà una notificació a la pantalla. Per ajornar l'actualització, toca Actualitza-ho més tard. L'actualització començarà a les 3:00 (o a l'hora que hagis definit), sempre i quan l'Square Register estigui encès i endollat. Per iniciar l'actualització immediatament, toca Instal·la ara.

Si actualitzes manualment el programari del Register des de la configuració, no veuràs cap opció per ajornar l'actualització de les aplicacions de Square. L'actualització pot tardar fins a 45 minuts a completar-se.

Per què el meu dispositiu s'actualitza al matí?

Si has apagat l'Square Register durant la nit i hi ha una actualització de programari disponible, quan l'encenguis se't demanarà que triïs una opció d'actualització. Perquè les actualitzacions s'apliquin i es completin automàticament, mantingues l'Square Register endollat i encès durant la nit. L'Square Register i la pantalla del client es reinicien en instal·lar les actualitzacions, que publiquem aproximadament cada 2-4 setmanes.

 • Toca Instal·la per iniciar immediatament l'actualització.

 • Toca Ajorna l'actualització per retardar l'actualització fins a set dies. No se't demanarà que actualitzis el programari fins al setè dia, quan hauràs de fer-ho obligatòriament.

 • Pots iniciar manualment l'actualització de programari en qualsevol moment. Per fer-ho, toca ≡ Més > Configuració > Components > General > Quant al Register > Actualització del programari > Instal·la.

Nota: en alguns casos, les actualitzacions són necessàries immediatament per motius de seguretat i és possible que no vegis l'opció Ajorna l'actualització.

Com puc saber si el programari de l'Square Register està actualitzat?

Per comprovar si comptes amb l'última versió del programari, ves a Configuració > Components > General > Quan al Register. Toca Comprova les actualitzacions per veure si n'hi ha una versió més recent. Publiquem actualitzacions de programari per a l'Square Register cada 2-4 setmanes i cada hora el dispositiu comprova automàticament si n'hi ha de disponibles.

L'actualització del programari requereix una connexió de xarxa i electricitat, així que assegura't que l'Square Register estigui encès i connectat a una xarxa wifi o Ethernet, fins i tot encara que no l'estiguis fent servir. Quan no el facis servir, pots atenuar les pantalles prement i deixant anar ràpidament el botó d'encendre.

Com puc canviar l'hora de l'actualització del programari?

Actualment, les actualitzacions de programari es fan durant el reinici nocturn, el qual a la teva zona horària està establert a les 3:00 per evitar l'horari comercial habitual. Si el negoci està obert a aquesta hora, el procés d'actualització del programari t'impedirà rebre pagaments durant 10-15 minuts, mentre la pantalla del client s'estigui actualitzant.

Després de la primera actualització, podràs ajustar l'hora del reinici si no et va bé que es faci a les 3:00. Toca el selector que hi ha a la part superior de l'Square Register i tria Configuració > Components > General > Reinici nocturn. A continuació, podràs definir que l'actualització s'instal·li en un moment més convenient per al teu negoci.

Per què algunes actualitzacions de programari triguen més que d'altres?

Les actualitzacions de programari de l'Square Register inclouen una actualització del sistema, una actualització de les aplicacions de Square i una actualització del microprogramari. Les actualitzacions de programari solen tardar entre 15 minuts i una hora a completar-se, en funció de quines siguin necessàries.