Inici>Components

Preguntes freqüents sobre l’Square Register

Com puc ajustar la brillantor de la pantalla?

Per controlar la brillantor de la pantalla del client, ves a Configuració > Components > Pantalla del client al menú de la part superior. També pots ajustar la brillantor la pantalla del venedor seguint els mateixos passos però seleccionant Pantalla principal.

Com puc ajustar el volum de l’Square Register?

Pots canviar el volum del so a Configuració > Components > Sons.

Com puc canviar la data i l’hora de l’Square Register?

Pots canviar la data i l’hora a Configuració > Components > General.

Quina llargada té el cable de la pantalla del client?

El cable de la pantalla del client fa 1 metre.

Com puc accedir a un navegador web i a altres aplicacions?

L’Square Register no compta amb navegador ni admet cap botiga d’aplicacions. Això vol dir que no pots fer servir l’Square Register per consultar el correu electrònic, accedir als cercadors (per exemple, Google) o navegar per cap web fora del domini de Square. Tampoc no hi pots descarregar aplicacions de tercers.

Quins altres accessoris són compatibles amb l’Square Register?

L’Square Register té un hub que permet connectar-hi fins a 5 dispositius USB. Actualment, és compatible amb impressores de rebuts/cuina, lectors de codis de barres, teclats i caixes d’efectiu, però no és compatible amb accessoris connectats mitjançant Bluetooth. Consulta la llista d’accessoris compatibles >

Com he de netejar l’Square Register?

Abans de netejar l’exterior del Register, apaga’l i desendolla l’adaptador de corrent. Fes servir un drap humit, suau i sense pelussa. Evita que entri humitat per cap obertura. No facis servir cap esprai directament sobre el Register. No facis servir aerosols, dissolvents, productes abrasius ni productes que continguin peròxid d’hidrogen, ja que podrien danyar l’acabat.

Abans de netejar la pantalla del Register, apaga’l i desendolla l’adaptador de corrent. Humiteja un drap suau i sense pelussa només amb aigua i fes-lo servir per netejar amb cura la pantalla del Register.

Configuració de notificacions

Què són les notificacions que apareixen a la barra d’estat?

Quan toques Notificacions, veus els detalls de cada notificació. Són missatges importants per a tu. Si has de dur a terme alguna acció, has de tocar el missatge per dirigir-te a la pàgina corresponent.

Com puc desfer-me de les notificacions que apareixen a la barra d’estat?

Si no tires endavant l’acció que demana el missatge, la notificació no desapareix.

Preguntes sobre les actualitzacions de programari

Amb quina freqüència s’actualitza el programari de l’Square Register?

El programari de l’Square Register s’actualitza automàticament durant la nit sempre que el dispositiu estigui endollat i encès. Actualitzem el programari cada 2-4 setmanes.

Una actualització de programari de l’Square Register inclou una actualització del sistema, una actualització de les aplicacions de Square i una actualització del microprogramari.

Si és recomanable fer una actualització de les aplicacions de Square abans de l’actualització automàtica nocturna, es mostrarà una notificació a la pantalla. Per ajornar-la, toca Fes l’actualització aquesta nit. L’actualització començarà a les 3:00 (o a l’hora que hagis definit) sempre que l’Square Register estigui encès i endollat. Per iniciar l’actualització immediatament, toca Instal·la ara.

Si actualitzes manualment el programari del Register des de la configuració, no veuràs cap opció per ajornar l’actualització de les aplicacions de Square. L’actualització pot tardar fins a 45 minuts a completar-se.

Per què el meu dispositiu s’actualitza al matí?

Si has apagat l’Square Register durant la nit i hi ha una actualització de programari disponible, s’aplicarà la pròxima vegada que engeguis el dispositiu. Perquè les actualitzacions s’apliquin i es completin automàticament, mantén l’Square Register endollat i encès durant la nit. L’Square Register i la pantalla del client es reinicien en instal·lar les actualitzacions, que es llancen aproximadament cada 2-4 setmanes.

Com puc saber si el programari de l’Square Register està actualitzat?

Pots anar a Configuració > Components > General > Sobre el Register per comprovar si la versió del programari està actualitzada. Llancem actualitzacions de programari per a l’Square Register cada 2-4 setmanes i el dispositiu comprova si n’hi ha de disponibles cada 15 minuts.

L’actualització del programari requereix una connexió de xarxa i alimentació, així que assegura’t que l’Square Register estigui encès i connectat a una xarxa wifi o Ethernet, fins i tot encara que no l’estiguis fent servir. En aquest cas, pots atenuar les pantalles prement i deixant anar ràpidament el botó d’encendre.

Veig una Actualització disponible a la barra d’estat. Què he de fer?

La majoria d’actualitzacions de programari es fan automàticament cada 2-4 setmanes. De vegades, però, tenim una actualització important que s’ha d’instal·lar de manera més urgent. Pots tocar Actualització disponible i instal·lar-la immediatament. El procés d’instal·lació inclou un reinici i normalment tarda uns 20 minuts a completar-se, tot i que pot allargar-se fins a una hora. Mentre s’actualitza la pantalla del client, pots continuar processant pagaments amb targeta introduint manualment els números de la targeta a l’Square Register, si cal. Si l’activitat del negoci no et permet fer l’actualització immediatament, l’Square Register continuarà el procés normal d’actualització durant la nit, sempre que estigui endollat i encès.

Com puc canviar l’hora de l’actualització del programari?

Actualment, les actualitzacions de programari es fan durant el reinici nocturn, que a la teva zona horària està establert a les 3:00 per evitar l’horari comercial habitual. Si el negoci està obert a aquesta hora, el procés d’actualització del programari t’impedirà rebre pagaments durant 10-15 minuts, mentre la pantalla del client s’estigui actualitzant.

Després de la primera actualització, podràs ajustar l’hora del reinici si no et va bé que es faci a les 3:00. Toca el selector que hi ha a la part superior de l’Square Register i tria Configuració > Components > General > Reinici nocturn. A continuació, podràs definir que l’actualització s’instal·li en un moment més convenient per al teu negoci.