Inici>Components

Preguntes freqüents sobre l’Square Register

Com puc ajustar la brillantor de la pantalla?

Per controlar la brillantor de la pantalla del client, ves a Configuració > Components > Pantalla del client al menú de la part superior. També pots ajustar la brillantor la pantalla del venedor seguint els mateixos passos però seleccionant Pantalla principal.

Com puc ajustar el volum de l’Square Register?

Pots canviar el volum del so a Configuració > Components > Sons.

Com puc canviar la data i l’hora de l’Square Register?

Pots canviar la data i l’hora a Configuració > Components > General.

Quina llargada té el cable de la pantalla del client?

El cable de la pantalla del client fa 1 metre.

Com puc accedir a un navegador web i a altres aplicacions?

L’Square Register no compta amb navegador ni admet cap botiga d’aplicacions. Això vol dir que no pots fer servir l’Square Register per consultar el correu electrònic, accedir als cercadors (per exemple, Google) o navegar per cap web fora del domini de Square. Tampoc no hi pots descarregar aplicacions de tercers.

Quins altres accessoris són compatibles amb l’Square Register?

L’Square Register té un hub que permet connectar-hi fins a 5 dispositius USB. Actualment, és compatible amb impressores de rebuts/cuina, lectors de codis de barres, teclats i caixes d’efectiu, però no és compatible amb accessoris connectats mitjançant Bluetooth. Consulta la llista d’accessoris compatibles >

Com he de netejar el meu Square Register?

Abans de netejar l’exterior del Register, apaga’l i desendolla l’adaptador de corrent. Fes servir un drap humit, suau i sense pelussa. Evita que entri humitat per cap obertura. No facis servir cap esprai directament sobre el Register. No facis servir aerosols, dissolvents, productes abrasius ni productes que continguin peròxid d’hidrogen, ja que podrien danyar l’acabat.

Abans de netejar la pantalla del Register, apaga’l i desendolla l’adaptador de corrent. Humiteja un drap suau i sense pelussa només amb aigua i fes-lo servir per netejar amb cura la pantalla del Register.

Configuració de notificacions

Què són les notificacions que apareixen a la barra d’estat?

Quan toques Notificacions, veus els detalls de cada notificació. Són missatges importants per a tu. Si has de dur a terme alguna acció, has de tocar el missatge per dirigir-te a la pàgina corresponent.

Com puc desfer-me de les notificacions que apareixen a la barra d’estat?

Si no tires endavant l’acció que demana el missatge, la notificació no desapareix.

Preguntes sobre les actualitzacions de programari

Amb quina freqüència s’actualitza el programari de l’Square Register?

Un dels avantatges de l’Square Register és que mantenim el programari actualitzat automàticament, de manera que sempre obtindràs les últimes funcions i millores sense cap cost. Actualitzarem el programari cada 2-4 setmanes.

Com puc saber si el programari de l’Square Register està al dia?

Pots anar a Configuració > Components > General > Sobre el Register per comprovar si tens l’última versió del programari. Actualitzem el programari de l’Square Register cada 2-4 setmanes i el Register comprova si hi ha actualitzacions disponibles cada 15 minuts.

Per poder actualitzar el programari, et cal connexió a la xarxa i corrent, així que assegura’t que l’Square Register estigui encès i connectat a la xarxa mitjançant wifi o Ethernet fins i tot quan no el facis servir (en aquest cas, pots atenuar les pantalles prement i deixant anar ràpidament el botó d’encendre).

Veig «Actualització disponible» a la barra d’estat. Què he de fer?

La majoria d’actualitzacions de programari es produeixen automàticament cada 2-4 setmanes. De vegades, però, tenim una actualització important que s’ha d’instal·lar de manera més urgent. Pots tocar Actualització disponible i instal·lar-la immediatament. El procés d’instal·lació inclou un reinici i un temps d’inactivitat total de 20-25 minuts. Durant una part d’aquest temps d’inactivitat, quan s’està actualitzant la pantalla del client, pots seguir processant pagaments amb targeta introduint manualment els números de targeta al Registre, si cal. Si l’activitat del negoci no et permet fer l’actualització immediatament, el Register seguirà el procés d’actualització normal durant la nit, sempre que estigui endollat.

Puc canviar l’hora a la qual s’actualitza el programari?

Actualment, l’actualització del programari es fa durant el reinici nocturn, que està programat a les 3 de la nit (de la teva zona horària) per evitar l’horari comercial habitual. Si el teu negoci està obert a les 3 de la nit, el procés d’actualització del programari t’impedirà rebre pagaments durant 10-15 minuts mentre s’actualitza el programari de la pantalla del client.

Després de la primera actualització, pots modificar l’hora de reinici si no et va bé a les 3 de la nit. Toca l’interruptor de la part superior del Register i selecciona Configuració > Components > General > Sobre el Register. Pots fer que la instal·lació de l’actualització es produeixi abans de les 3 de la nit, a una hora que s’adapti més al teu negoci.

Per què el meu dispositiu es reinicia al matí?

Si has apagat l’Square Register durant la nit i hi ha una actualització de programari disponible, l’actualització s’aplicarà la pròxima vegada que encenguis el dispositiu. Perquè es pugui completar l’actualització, l’Square Register i la pantalla del client es reinicien. Les actualitzacions apareixen aproximadament cada 2-4 setmanes. Si no vols que la teva activitat s’interrompi, deixa l’Square Register encès en tot moment. Les actualitzacions s’aplicaran automàticament durant la nit.