Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Configura

Configura l’Square Register

Contingut de la caixa

Toca posar en funcionament el teu Square Register. Comença donant una ullada ràpida al que hi ha a la caixa.

Connecta’l

1. Treu l’embolcall protector.
Treu amb cura la pantalla del client del Register i el coixinet d’escuma. De moment, col·loca la pantalla a un costat i assegura’t de posar-la plana.

2. Connecta el hub de components al Register
Simplement, connecta el cable a un dels ports micro USB a la part inferior del Register.

3. Connecta l’adaptador de corrent al hub.

4. Endolla’l.
Agafa el cable de l’adaptador de corrent i endolla’n un extrem a l’adaptador i l’altre a la presa de corrent.

Configura el mostrador

Tria una de les dues maneres de configurar la pantalla del client.

Amb suport

Només cal que tornis a col·locar la pantalla del client a la seva ranura del Register. Prem amb força les vores inferiors de la pantalla fins que sentis un clic per assegurar-te que estigui bloquejada al seu lloc. Comprova cada costat de la pantalla, els dos costats s’han d’enganxar de manera uniforme perquè la pantalla funcioni a la posició d’acoblament. Si necessites desacoblar-la, mantingues premut el pestell d’alliberament situat a la part inferior del Register i aixeca la pantalla. Assegura’t que el pestell estigui completament obert abans de treure la pantalla, ja que no es pot treure sense obrir-lo.

Sense suport

Agafa el cable micro USB que s’inclou. Connecta un extrem a la pantalla del client i l’altre a la part inferior del Register.

Muntatge de l’Square Register

Tria un tipus de muntatge. Hi ha dues maneres de muntar el Register al taulell.

Adhesiu

 1. Tria un lloc on muntar-lo.
  Amb un drap humit, neteja la zona on vols fixar el Register. Espera que la superfície s’assequi completament.

 1. Prepara l’adhesiu.
  Agafa la placa de muntatge. Retira el paper protector de l’adhesiu situat a la part inferior de la placa.

 1. Col·loca-la correctament.
  Assegura’t que el tac elevat de la placa de muntatge quedi al teu costat del taulell, no al costat del client. Enganxa la placa al taulell en la posició que vulguis i prem-la amb força durant 30 segons. Espera 30 minuts perquè l’adhesiu quedi ben enganxat. Si has de treure la placa, estira les puntes de les tires adhesives amb cura fins que quedi lliure.

 1. Gira i fixa.
  Col·loca el Register a la placa de muntatge amb la pantalla més gran mirant a la dreta. Assegura’t que el tac quedi col·locat a la ranura. Gira el Register 90 graus en sentit horari perquè quedi fixat al seu lloc.

Muntatge amb cargols

 1. Tria el lloc.
  Agafa la placa de muntatge. Tria un lloc al taulell per al Register, col·loca-hi la placa i marca amb llapis els quatre forats per als cargols. Assegura’t que el tac elevat quedi al teu costat del taulell, no al costat del client. Nota: El taulell ha de tenir un gruix màxim de 45 mm.

 1. Fes els forats al taulell amb cura.
  Necessites un trepant i les eines incloses: cargol i femella. Fes servir el trepant i la broca per fer els quatre forats que has marcat per a la placa.

 1. Col·loca-la correctament.
  Col·loca la placa de muntatge sobre els forats que has fet i, a continuació, posa un cargol a cada forat. Des de la part inferior del taulell, posa una femella a cada cargol i colla-les fins que quedin arran del taulell.

 1. Gira i fixa.
  Col·loca el Register a la placa de muntatge amb la pantalla més gran mirant a la dreta. Assegura’t que el tac quedi col·locat a la ranura. Gira el Register 90 graus en sentit horari perquè quedi fixat al seu lloc.

Atenció: no fixis la placa de muntatge a l’Square Register abans de fixar la placa al taulell, ja que no podràs retirar la placa del Register.

Engega’l

Mantingues premut el botó d’engegada a la base de la pantalla del Register fins que aparegui el logotip de Square a la pantalla. Ara sí, l’Square Register està a punt per funcionar! Tingues en compte que s’ha de connectar a una presa de corrent per funcionar i que no va amb piles.

Connecta’t a la teva xarxa

Quan activis l’Square Register per primera vegada, se’t demanarà que completis alguns passos per configurar-lo. Segueix les instruccions per configurar l’hora, la zona horària, l’idioma i la wifi o l’Ethernet.

S’està creant el teu compte i iniciant la sessió

Si ja tens un compte de Square TPV, només cal que iniciïs la sessió al teu compte mitjançant la teva adreça de correu electrònic o creant un codi de dispositiu al Tauler de control. Si no, també pots crear un compte a l’escriptori, a l’Square Register o escanejant el codi QR amb un dispositiu diferent per als serveis següents:

Un cop hagis creat el teu compte, podràs crear articles, configurar els impostos, donar permís als empleats i molt més.

Connecta components recomanats

L’Square Register facilita la connexió de caixes d’efectiu, impressores de rebuts i lectors de codis de barres compatibles. Més informació sobre com connectar components recomanats a l’Square Register.

Ajuda i atenció al venedor

Si tens cap dubte, aquí tens les preguntes freqüents i també pots consultar Solució de problemes amb l’Square Register per trobar totes les respostes als problemes més freqüents. Necessites ajuda?

Necessites més ajuda? Posa’t en contacte amb l’equip d’Atenció al venedor i t’ajudarem a configurar l’Square Register.