Inici>Configura

Configura l’Square Register

Crear un compte amb Square

Registra't gratis, sense comissions ocultes

Què hi ha a la caixa?

És el moment de posar en marxa l’Square Register. Comencem donant un cop d’ull al contingut de la caixa.

Som-hi!

1. Retira l’embolcall protector.
Aixeca amb cura la pantalla del client de l’Square Register i retira el coixinet d’escuma. De moment, deixa la pantalla a un costat. Assegura’t que quedi plana.

2. Connecta el hub de components a l’Square Register.
Connecta el cable a un dels ports micro USB que hi ha a la part inferior de l’Square Register.

3. Connecta l’adaptador de corrent al hub.

4. Endolla’l.
Connecta un extrem del cable de l’adaptador de corrent a l’adaptador i l’altre extrem a un endoll.

Configura el taulell

Tria una configuració. Hi ha dues maneres de configurar la pantalla per al client.

Acoblada

Només cal que tornis a col·locar la pantalla per al client a la seva ranura de l’Square Register. Prem amb força les vores inferiors de la pantalla fins que sentis el clic que assegura que està ben fixada al seu lloc. Comprova cada costat de la pantalla: els dos costats han de quedar fixats de manera uniforme perquè la pantalla funcioni en posició d’acoblament. Si has de desacoblar-la, mantingues premut el pestell situat a la part inferior de l’Square Register i aixeca la pantalla. Assegura’t que el pestell estigui completament obert abans de treure la pantalla, ja que no es pot treure sense obrir-lo.

Desacoblada

Agafa el cable micro USB que ve inclòs. Connecta un extrem a la pantalla per al client i l’altre a la part inferior de l’Square Register.

Munta l’Square Register

Tria una manera de fixar-lo. Hi ha dues maneres de fixar l’Square Register al taulell.

Adhesiu

1. Tria un lloc on muntar-lo.
    Amb un drap humit, neteja la zona on vols fixar el Register. Espera que la superfície s’assequi completament.

1. Prepara l’adhesiu.
    Agafa la placa de muntatge. Retira el paper protector de l’adhesiu situat a la part inferior de la placa.

1. Col·loca-la correctament.
    Assegura’t que el tac elevat de la placa de muntatge quedi al teu costat del taulell, no al costat del client. Enganxa la placa al taulell en la posició que vulguis i prem-la amb força durant 30 segons. Espera 30 minuts perquè l’adhesiu quedi ben enganxat. Si has de treure la placa, estira les puntes de les tires adhesives amb cura fins que quedi lliure.

1. Gira i fixa.
    Col·loca el Register a la placa de muntatge amb la pantalla més gran mirant a la dreta. Assegura’t que el tac quedi col·locat a la ranura. Gira el Register 90 graus en sentit horari perquè quedi fixat al seu lloc.

Muntatge amb cargols

1. Tria el lloc.
    Agafa la placa de muntatge. Tria un lloc al taulell per al Register, col·loca-hi la placa i marca amb llapis els quatre forats per als cargols. Assegura’t que el tac elevat quedi al teu costat del taulell, no al costat del client. Nota: El taulell ha de tenir un gruix màxim de 45 mm.

1. Fes els forats al taulell amb cura.
    Necessites un trepant i les eines incloses: cargol i femella. Fes servir el trepant i la broca per fer els quatre forats que has marcat per a la placa.

1. Col·loca-la correctament.
    Col·loca la placa de muntatge sobre els forats que has fet i, a continuació, posa un cargol a cada forat. Des de la part inferior del taulell, posa una femella a cada cargol i colla-les fins que quedin arran del taulell.

1. Gira i fixa.
    Col·loca el Register a la placa de muntatge amb la pantalla més gran mirant a la dreta. Assegura’t que el tac quedi col·locat a la ranura. Gira el Register 90 graus en sentit horari perquè quedi fixat al seu lloc.

Atenció: primer has de fixar la placa al taulell i després la placa a l’Square Register. Si no, no podràs retirar-ne la placa.

Engegada

Mantingues premut el botó d’encesa que hi ha a la base de la pantalla de l’Square Register fins que aparegui el logotip de Square a la pantalla. Ara sí, l’Square Register està a punt per funcionar! Tingues en compte que l’Square Register ha d’estar endollat a una presa de corrent. No funciona amb bateria.

Connecta’t a la xarxa

Quan engeguis l’Square Register per primera vegada, se’t demanarà que completis alguns passos per configurar-lo. Segueix les instruccions per configurar l’hora, la zona horària, l’idioma i la wifi o l’Ethernet.

Compte i inici de sessió

Si ja tens un compte de Square Square, només cal que iniciïs la sessió mitjançant la teva adreça electrònica o bé creant un codi del dispositiu al Tauler de control. Si no, pots crear un compte des de l’ordinador, des de l’Square Register o escanejant el codi QR amb un altre dispositiu per accedir als següents serveis:

Un cop hagis creat el compte, podràs crear articles, establir els impostos, concedir permisos als empleats i molt més.

Quan hagis iniciat la sessió, podràs accedir a la guia de configuració de TPV Square a l’Square Register, on podràs consultar pas a pas com configurar un compte bancari per fer transferències, crear articles, comprar altres components i molt més.

Per accedir a la guia de configuració de TPV Square a l’Square Register:

1. Toca ≡ Més a la barra de navegació inferior.

2. Selecciona Atenció al venedor > Guia de configuració.

Actualitza el software de l’Square Register

Un cop hagis connectat l’Square Register mitjançant wifi o Ethernet i hagis iniciat la sessió al compte, se’t demanarà que triïs una opció per actualitzar el software: Actualitza o Actualitza-ho més tard. La primera actualització del software tarda uns 20 minuts a completar-se, però més endavant pot tardar fins a una hora.

• Toca Actualitza per iniciar l’actualització immediatament. No podràs acceptar pagaments amb targeta mentre s’actualitza el software, però podràs registrar pagaments en efectiu i navegar per l’aplicació.

• Toca Actualitza-ho més tard per ajornar l’actualització. L’actualització del software s’iniciarà automàticament durant la nit sempre que l’Square Register estigui encès i endollat.

Nota: primer es completaran les actualitzacions del software de l’Square Register i després les de la pantalla per al client.

Connecta components recomanats

L’Square Register funciona d’allò més bé amb caixes d’efectiu, impressores de rebuts i lectors de codis de barres compatibles. Aquí trobaràs informació sobre com connectar components recomanats a l’Square Register.

Ajuda i Atenció al venedor

Si ho necessites, pots trobar respostes a les preguntes freqüents i revisar la guia de Solució de problemes amb l’Square Register. Et cal ajuda?

Necessites més ajuda? Posa’t en contacte amb l’equip d’Atenció al venedor i t’ajudarem a configurar l’Square Register.