Campanyes automatitzades amb Màrqueting Square

Màrqueting Square et permet configurar campanyes automatitzades. Es tracta de correus electrònics que s’envien regularment als clients a partir d’una configuració única. Només s’envien als clients que reuneixen els criteris específics de cada tipus de campanya i es continuaran enviant fins que es desactivi la campanya.

Campanyes automatitzades

• Et donem la benvinguda! Aquest correu electrònic s’envia als clients nous durant les 24 hores posteriors a la seva primera compra i els anima a repetir l’experiència.

• Recuperació de clients: aquest correu electrònic s’envia als clients inactius. Els clients inactius són aquells que han fet tres compres en un període de sis mesos, però que no n’han tornat a fer cap en les últimes sis setmanes. L’objectiu d’aquest missatge és que en facin de noves.

• Oferta d’aniversari: aquest correu electrònic s’envia automàticament a tots els clients set dies abans del seu aniversari. Per defecte, inclou un cupó per animar-los a fer una comanda, però pots eliminar aquesta part.

• Recopilació d’aniversaris: si desconeixes la data de naixement d’alguns clients, aquesta campanya t’ajudarà a recopilar-les. Amb aquest correu electrònic, podràs demanar a un màxim de 500 clients al dia si volen compartir la data de naixement amb tu i, si ho fan, la informació s’afegirà al Directori de clients.

• Guanya en visibilitat a Facebook: amb aquesta campanya, pots demanar automàticament a determinats clients que visitin la teva pàgina de Facebook. Va dirigida a tots els clients habituals i als que t’han deixat comentaris positius a través dels rebuts de Square.

Nota: per consultar o canviar la definició de client habitual des del Directori de clients, selecciona el grup de clients habituals a Tots els clients i, a continuació, Modifica el grup per actualitzar-lo.

Activa els correus electrònics de seguiment o recordatoris:

en el moment de crear una campanya automatitzada, els correus electrònics de seguiment o recordatoris es poden activar des del pas Públic i enviament. Si el destinatari no obre el correu electrònic original, se li tornarà a enviar el mateix correu cinc dies després. A més, si la campanya inclou un cupó o descompte, se li enviarà un recordatori set dies abans que caduqui.

Configura un correu electrònic de benvinguda:

1. Ves a Màrqueting al tauler de control en línia de Square.

2. Fes clic a Crea una campanya.

3. Selecciona Dona la benvinguda als clients nous > Continua.

4. Personalitza el correu electrònic i l’oferta, i fes clic a Activa.

Configura un correu electrònic per recuperar clients:

1. Ves a Màrqueting al tauler de control en línia de Square.

2. Fes clic a Crea una campanya.

3. Selecciona Recupera els clients inactius > Continua.

4. Personalitza el correu electrònic i l’oferta, i fes clic a Activa.

Campanyes d’aniversari

Configura una oferta d’aniversari:

1. Ves a Màrqueting al tauler de control en línia de Square.

2. Fes clic a Crea una campanya.

3. Selecciona Felicita els clients pel seu aniversari > Continua.

4. Personalitza el correu electrònic i l’oferta, i fes clic a Activa.

Activa la recopilació de dates de naixement:

1. Ves a Màrqueting al tauler de control en línia de Square.

2. Fes clic a Crea una campanya.

3. Selecciona Demana als clients la seva data de naixement > Continua.

4. Personalitza el correu electrònic i fes clic a Activa.

5. Quan recopilis les dates de naixement dels clients, activa la campanya d’oferta d’aniversari per enviar automàticament els missatges d’aniversari amb l’oferta corresponent.

Campanyes de Cites Square

Per crear campanyes de Cites Square, has de tenir una subscripció tant a Màrqueting Square com a Cites Square

Aquesta campanya s’adreça als clients que han acudit a almenys una cita i consisteix a enviar-los automàticament recordatoris per tornar a fer una reserva després de 3 mesos.

Configura una campanya de reserves per a clients inactius

1. Al tauler de control en línia de Square, ves a Clients > Màrqueting.

2. Fes clic a Crea una automatització > Correu electrònic o missatge de text.

3. O fes clic a la pàgina Automatitzacions i crea’n una des d’aquí.

4. Selecciona Recupera els clients inactius i fes clic a Següent.

5. Personalitza el correu electrònic i l’oferta, i fes clic a Selecciona el públic.

6. Selecciona la configuració del públic i dels recordatoris i, a continuació, fes clic a Revisa la campanya.

7. Fes clic a Activa.

També pots crear una versió d’aquesta camanya per a text message marketing.

Cancel·la les campanyes automatitzades

Les campanyes automatitzades s’han de cancel·lar per evitar que s’enviïn més correus electrònics.

Cancel·la una campanya automatitzada

1. Consulta la teva campanya de màrqueting al Tauler de control en línia de Square.

2. Fes clic al títol de la campanya que vols cancel·lar.

3. Fes clic a Més opcions () i selecciona Cancel·la.

4. Si la campanya inclou un cupó, decideix si vols continuar acceptant-lo després de cancel·lar la campanya.

5. Fes clic a Cancel·la la campanya.

Torna a activar una campanya automatitzada

1. Consulta la teva campanya de màrqueting al Tauler de control en línia de Square.

2. Fes clic al títol de la campanya que vols cancel·lar. Pots fer servir el filtre Estat de la campanya i seleccionar Cancel·lada al menú desplegable.

3. Fes clic a Més opcions () i selecciona Torna a activar.

Consulta els resultats de la campanya automatitzada

Pots consultar els resultats de les campanyes automatitzades per saber quants clients l’han rebut, veure les índexs d’oberturai rebre informació sobre els cupons que s’han bescanviat i les vendes que s’atribueixen a cada campanya.

Per consultar els resultats de les campanyes automatitzades:

1. Ves a Màrqueting al Tauler de control en línia de Square.

2. Selecciona la campanya que vols veure i, a continuació, fes clic a Mostra l’informe o al nom de la campanya.

Màrqueting per a negocis amb diversos punts de venda

Si el teu negoci té diversos punts de venda, només pots crear campanyes automatitzades que s’apliquin en tots ells. Els clients rebran els missatges de les campanyes en funció de com interactuïn amb el negoci, però només rebran un correu electrònic de benvinguda, una oferta d’aniversari cada any i un missatge de les altres campanyes automatitzades.