Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Preguntes freqüents sobre Màrqueting Square

Troba respostes a les preguntes freqüents sobre Màrqueting Square.

Preguntes freqüents

Com configuro una campanya de correu electrònic de Màrqueting Square?

Configurar una campanya de Màrqueting Square és fàcil.

  1. Ves a Màrqueting al Tauler de control en línia de Square.
  2. Fes clic a Crea una campanya > Correu electrònic.
  3. A Tria una campanya, selecciona l’objectiu de la campanya. Pots triar una campanya de llançament única o configurar una campanya automatitzada recurrent. Fes clic a Següent.
  4. Tria el tema, la marca i l’estil i modifica el contingut.
  5. Tria el públic.
  6. Revisa i envia.

Ves a Comença amb Màrqueting Square per obtenir informació detallada.

Què és un client subscrit?

Un client subscrit és un client que ha donat consentiment explícit per rebre correus electrònics de màrqueting del teu negoci.

Si has recopilat adreces electròniques de clients amb Square des de Factures, Cites, Fidelització i els rebuts enviats, entre d’altres, el client no pot rebre campanyes per correu electrònic de Màrqueting Square, tret que:

  • Hagis recollit el consentiment explícit del client per separat i l’hagis enregistrat,
  • Hagis importat manualment una base de dades dels clients que hagin donat el consentiment de rebre correus electrònics de màrqueting del teu negoci, o
  • El client hagi fet servir una de les eines de recopilació d’informació dels clients de Square.

Quin preu té Màrqueting Square?

Màrqueting Square inclou una prova gratuïta de 30 dies. Després de la prova, el preu varia en funció del nombre de clients subscrits (els clients amb els quals pots contactar per correu electrònic) del Directori de clients. Consulta els preus de Màrqueting Square per obtenir més informació.

Teniu plantilles de correu electrònic gratuïtes?

Sí! Al Tauler de control en línia de Square, Màrqueting Square ofereix plantilles de correu electrònic gratuïtes per:

  • Promocionar les targetes regal electròniques
  • Cobrar un pagament o donació
  • Compartir qualsevol novetat o canvi amb relació a la COVID-19
  • Impulsar les comandes en línia

Si vols accedir a les plantilles de correu electrònic prèmium, registra’t per obtenir una [prova gratuïta de 30 dies per a Màrqueting Square</ a> per començar a enviar butlletins d’informació, anuncis, invitacions a esdeveniments, cupons i molt més. Un cop finalitzi la prova gratuïta, la quota de subscripció anirà en funció del nombre de clients subscrits que tinguis al Directori de clients.</p> </dd> Faig servir Vendes en línia Square, puc recollir el consentiment de màrqueting dels clients a través del lloc web?
: Sí! A la pàgina Procés de pagament, els clients poden marcar la casella Vull que aquest negoci pugui fer servir la informació que he facilitat per enviar-me missatges de màrqueting fins que em doni de baixa. En fer-ho, automàticament se’ls subscriurà al Directori de clients.

: El client pot revisar la Política de privacitat de Square o demanar-te més informació sobre les teves pràctiques en matèria de privacitat.

: Nota: la informació de contacte del client no és visible per a cap altre venedor de Square tret que la proporcioni directament a altres venedors durant el procés de pagament.
</dl> ]5

Preguntes freqüents sobre campanyes existents

Quin tipus de campanyes puc enviar?

Amb Màrqueting Square, pots enviar campanyes per correu electrònic i missatge de text als clients. Tria entre campanyes úniques, com ara de cupons o anuncis, o campanyes automatitzades, com ara de benvinguda i missatges d’aniversari.

Com puc crear i enviar una campanya?

Al tauler de control de Square:

Puc cancel·lar les campanyes de Màrqueting Square?

Pots cancel·lar qualsevol campanya de màrqueting automatitzada o de llançament amb un cupó quan vulguis. Les campanyes de llançament d’actualitzacions, invitacions a esdeveniments i anuncis de producte no es poden cancel·lar.

Per cancel·lar una campanya:

  1. Ves a Màrqueting al Tauler de control en línia de Square.
  2. Selecciona la campanya activa que vols cancel·lar > fes clic a Cancel·la.
  3. Selecciona si vols acceptar els cupons que encara no s’hagin bescanviat o cancel·lar-los i fer que deixin de ser vàlids.
  4. Fes clic a Cancel·la la campanya.

Puc duplicar una campanya?

Pots duplicar una campanya que hagis completat anteriorment. Per fer-ho:

  1. Ves a Clients > Màrqueting al Tauler de control en línia de Square.
  2. Fes clic a Completades i selecciona la campanya que vulguis duplicar.
  3. Fes clic a Duplica a l’extrem superior dret.
  4. Completa, revisa i envia o programa la campanya.

On puc cercar recompenses amb l’adreça electrònica d’un client?

Si no veus l’opció de cercar recompenses a l’aplicació, comprova que estiguis fent servir una versió actualitzada del TPV Square.

Com puc canviar el nom o l’adreça del negoci en una campanya?

Per a la primera campanya que enviïs, Màrqueting Square farà servir el nom i l’adreça de la Configuració del negoci. Per modificar el nom del negoci després d’enviar una campanya, pots fer-ho des de la capçalera de la campanya, a Nom del negoci.

Tingues-ho en compte: canviar el nom del negoci a Configuració del negoci no afectarà el que es mostra a les campanyes. Per modificar l’adreça que apareix en una campanya, l’actualitzaràs a partir de la darrera campanya enviada.

Puc personalitzar el públic de la campanya?

Un cop triïs un objectiu i una plantilla per a la campanya, pots personalitzar el públic i triar manualment a quins clients vols enviar la campanya amb tota facilitat. Per començar:

  1. A Tria una campanya, selecciona una campanya única o una campanya automatitzada.
  2. Selecciona l’objectiu de la campanya i tria la plantilla que vulguis fer servir. Aquí, pots optar per dirigir-te als millors clients amb diferents grups intel·ligents. Es tracta de grups recomanats de clients, com ara els que fan més despesa, els que et visiten sovint, els clients actius o els subscriptors fidelitzats.
  3. Personalitza els colors de campanya predeterminats de la plantilla de Màrqueting Square, el disseny, els estils en general, la mida de la lletra, la mida del botó, els estils de capçalera del correu electrònic i molt més. A continuació, fes clic a Següent.
  4. Selecciona els destinataris. Tria tots els clients o selecciona’n un conjunt personalitzat. Si has triat un grup intel·ligent en seleccionar l’objectiu de la campanya, pots ajustar-ne els destinataris fent clic a Modifica.
  5. Fes clic a Revisa la campanya.

Preguntes freqüents sobre els pagaments

Els clients poden bescanviar cupons de Màrqueting Square al meu web de Vendes en línia Square?

Sí. Amb Màrqueting Square, pots crear cupons per al teu web de Vendes en línia Square, i tens diferents opcions per compartir-los amb els clients. Aquí t’expliquem com crear descomptes i cupons per als articles de Vendes en línia Square.

Per què no s’ha aplicat automàticament la recompensa del client en el moment de la venda?

Els clients poden bescanviar les recompenses de dues maneres:

  • Les recompenses s’han d’aplicar manualment a la venda. Per fer-ho, cerca l’adreça electrònica del client o el codi de sis dígits associat a la recompensa que apareix al rebut. El client trobarà l’adreça electrònica o el codi de sis dígits associat a la recompensa al correu electrònic que hagi rebut. T’hauran de proporcionar aquesta informació durant el procés de pagament perquè puguis localitzar i aplicar la recompensa.
  • El client pot optar per vincular la recompensa directament a la targeta de pagament que va fer servir per darrera vegada al teu negoci. La recompensa s’aplicarà automàticament quan es faci servir la mateixa targeta de pagament durant la pròxima visita. Si hi ha algun problema en fer-ho, demana-li l’adreça electrònica o el codi de sis dígits de la recompensa per aplicar-la manualment.

Aquí t’expliquem com aplicar recompenses.

Com és que el client veu un càrrec pendent a l’extracte bancari amb l’import sencer de la venda en lloc del preu amb la recompensa aplicada?

Quan es bescanvia una recompensa, Square autoritza la targeta de pagament per l’import total de la venda abans d’aplicar la recompensa. En alguns bancs, aquesta activitat queda reflectida com a càrrec pendent. No són càrrecs reals, sinó que Square simplement verifica que hi hagi fons disponibles. Al cap de pocs dies, el client veurà al seu compte l’import de la venda amb el descompte de la recompensa aplicat.

He anul·lat un pagament que tenia una recompensa aplicada. El client pot tornar a bescanviar la recompensa?

Ara per ara, no. Les recompenses ja no són vàlides i es consideren usades, encara que s’hagin afegit a una venda que s’ha anul·lat. Sí que pots
aplicar un descompte manualment a la pròxima compra del client.

Puc enviar cupons fora de la subscripció de Màrqueting per correu electrònic o Màrqueting per missatge de text?

Sí, amb el creador de cupons personalitzats pots crear cupons per promocionar els teus perfils a les xarxes socials sense haver de subscriure’t a Màrqueting Square.

Per començar:

  1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Clients > Màrqueting.
  2. Fes clic a Cupons > Crea un cupó.
  3. A la pantalla de disseny pots crear un codi personalitzat, triar un tipus de cupó, escollir quan s’aplica el cupó i afegir-ne una descripció i una data de venciment.
  4. Fes clic a Activa.

Per consultar tots els cupons personalitzats que has creat mitjançant el creador de cupons, ves a Màrqueting > Cupons al Tauler de control en línia de Square. Allà podràs consultar el temps de validesa, el total de descomptes, el total de cupons bescanviats i els estats dels cupons personalitzats.

Nota: si has creat un cupó mitjançant el creador de correus electrònics, no apareixerà a la llista de cupons del creador de cupons personalitzats.

Per compartir el codi promocional en línia i a les xarxes socials:

  1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Clients > Màrqueting > Cupons.
  2. Selecciona el cupó i fes clic a ••• > Previsualització.
  3. Fes clic a Copia el codi.

Preguntes freqüents sobre les integracions

Per què els clients que fan servir Outlook no poden veure les imatges de la meva campanya?

Outlook no és compatible amb els mateixos estàndards de formatació que la majoria dels altres clients de correu electrònic; per tant, és possible que les imatges de les teves campanyes no es carreguin correctament per a aquells clients que facin servir els seus serveis.

Bona part dels clients de correu electrònic habituals sí que admeten la nostra formatació estàndard, així que la majoria dels nostres usuaris podran veure les imatges de la campanya.

No trobes el que necessites?