Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Preguntes freqüents sobre Màrqueting Square

Troba respostes a les preguntes freqüents sobre Màrqueting Square.

Preguntes freqüents

Com configuro una campanya de correu electrònic de Màrqueting Square?

Configurar una campanya de Màrqueting Square és fàcil.

 1. Ves a Màrqueting al Tauler de control en línia de Square.
 2. Fes clic a Crea una campanya > Correu electrònic.
 3. A Tria una campanya, selecciona l’objectiu de la campanya. Pots triar una campanya de llançament única o configurar una campanya automatitzada recurrent. Fes clic a Següent.
 4. Tria el tema, la marca i l’estil i modifica el contingut.
 5. Tria el públic.
 6. Revisa i envia.

Ves a Comença amb Màrqueting Square per obtenir informació detallada.

Què és un client subscrit?

Un client subscrit és un client que ha donat consentiment explícit per rebre correus electrònics de màrqueting del teu negoci.

Si has recopilat adreces electròniques de clients amb Square des de Factures, Cites, Fidelització i els rebuts enviats, entre d’altres, el client no pot rebre campanyes per correu electrònic de Màrqueting Square, tret que:

 • Hagis recollit el consentiment explícit del client per separat i l’hagis enregistrat,
 • Hagis importat manualment una base de dades dels clients que hagin donat el consentiment de rebre correus electrònics de màrqueting del teu negoci, o
 • El client hagi fet servir una de les eines de recopilació d’informació dels clients de Square.

Quin preu té Màrqueting Square?

Màrqueting Square inclou una prova gratuïta de 30 dies. Després de la prova, el preu varia en funció del nombre de clients subscrits (els clients amb els quals pots contactar per correu electrònic) del Directori de clients. Consulta els preus de Màrqueting Square per obtenir més informació.

Teniu plantilles de correu electrònic gratuïtes?

Sí! Al Tauler de control en línia de Square, Màrqueting Square ofereix plantilles de correu electrònic gratuïtes per:

 • Promocionar les targetes regal electròniques
 • Cobrar un pagament o donació
 • Compartir qualsevol novetat o canvi amb relació a la COVID-19
 • Impulsar les comandes en línia

Si vols accedir a les plantilles de correu electrònic prèmium, registra’t per obtenir una [prova gratuïta de 30 dies per a Màrqueting Square</ a> per començar a enviar butlletins d’informació, anuncis, invitacions a esdeveniments, cupons i molt més. Un cop finalitzi la prova gratuïta, la quota de subscripció anirà en funció del nombre de clients subscrits que tinguis al Directori de clients.</p> </dd> Faig servir Vendes en línia Square, puc recollir el consentiment de màrqueting dels clients a través del lloc web?
: Sí! A la pàgina Procés de pagament, els clients poden marcar la casella Vull que aquest negoci pugui fer servir la informació que he facilitat per enviar-me missatges de màrqueting fins que em doni de baixa. En fer-ho, automàticament se’ls subscriurà al Directori de clients.

: El client pot revisar la Política de privacitat de Square o demanar-te més informació sobre les teves pràctiques en matèria de privacitat.

: Nota: la informació de contacte del client no és visible per a cap altre venedor de Square tret que la proporcioni directament a altres venedors durant el procés de pagament.
</dl> ]5

Preguntes freqüents sobre campanyes existents

Quin tipus de campanyes puc enviar?

Amb Màrqueting Square, pots enviar campanyes per correu electrònic i missatge de text als clients. Tria entre campanyes úniques, com ara de cupons o anuncis, o campanyes automatitzades, com ara de benvinguda i missatges d’aniversari.

Com puc crear i enviar una campanya?

Al tauler de control de Square:

Puc cancel·lar les campanyes de Màrqueting Square?

Pots cancel·lar qualsevol campanya de màrqueting automatitzada o de llançament amb un cupó quan vulguis. Les campanyes de llançament d’actualitzacions, invitacions a esdeveniments i anuncis de producte no es poden cancel·lar.

Per cancel·lar una campanya:

 1. Ves a Màrqueting al Tauler de control en línia de Square.
 2. Selecciona la campanya activa que vols cancel·lar > fes clic a Cancel·la.
 3. Selecciona si vols acceptar els cupons que encara no s’hagin bescanviat o cancel·lar-los i fer que deixin de ser vàlids.
 4. Fes clic a Cancel·la la campanya.

Puc duplicar una campanya?

Pots duplicar una campanya que hagis completat anteriorment. Per fer-ho:

 1. Ves a Clients > Màrqueting al Tauler de control en línia de Square.
 2. Fes clic a Completades i selecciona la campanya que vulguis duplicar.
 3. Fes clic a Duplica a l’extrem superior dret.
 4. Completa, revisa i envia o programa la campanya.

On puc cercar recompenses amb l’adreça electrònica d’un client?

Si no veus l’opció de cercar recompenses a l’aplicació, comprova que estiguis fent servir una versió actualitzada del TPV Square.

Com puc canviar el nom o l’adreça del negoci en una campanya?

Per a la primera campanya que enviïs, Màrqueting Square farà servir el nom i l’adreça de la Configuració del negoci. Per modificar el nom del negoci després d’enviar una campanya, pots fer-ho des de la capçalera de la campanya, a Nom del negoci.

Tingues-ho en compte: canviar el nom del negoci a Configuració del negoci no afectarà el que es mostra a les campanyes. Per modificar l’adreça que apareix en una campanya, l’actualitzaràs a partir de la darrera campanya enviada.

Puc personalitzar el públic de la campanya?

Un cop triïs un objectiu i una plantilla per a la campanya, pots personalitzar el públic i triar manualment a quins clients vols enviar la campanya amb tota facilitat. Per començar:

 1. A Tria una campanya, selecciona una campanya única o una campanya automatitzada.
 2. Selecciona l’objectiu de la campanya i tria la plantilla que vulguis fer servir. Aquí, pots optar per dirigir-te als millors clients amb diferents grups intel·ligents. Es tracta de grups recomanats de clients, com ara els que fan més despesa, els que et visiten sovint, els clients actius o els subscriptors fidelitzats.
 3. Personalitza els colors de campanya predeterminats de la plantilla de Màrqueting Square, el disseny, els estils en general, la mida de la lletra, la mida del botó, els estils de capçalera del correu electrònic i molt més. A continuació, fes clic a Següent.
 4. Selecciona els destinataris. Tria tots els clients o selecciona’n un conjunt personalitzat. Si has triat un grup intel·ligent en seleccionar l’objectiu de la campanya, pots ajustar-ne els destinataris fent clic a Modifica.
 5. Fes clic a Revisa la campanya.

Preguntes freqüents sobre els pagaments

Puc afegir els meus cupons de Vendes en línia Square a una campanya de màrqueting?

Sí. Pots utilitzar els cupons del teu lloc web de Vendes en línia Square a les teves campanyes de màrqueting. Quan hagis creat un cupó per al teu lloc web de Vendes en línia Square, podràs compartir el cupó amb els teus clients mitjançant Square Màrqueting. Per fer-ho:

 1. Ves a Clients > Màrqueting del Tauler de control en línia de Square.
 2. Selecciona Ofereix un cupó > Crea una campanya.
 3. Fes clic a Codi únic generat automàticament a la imatge del cupó a la visualització prèvia de la campanya a esquerra.
 4. Selecciona Virtual al menú de la part dreta i introdueix el codi del cupó de Vendes en línia Square que has creat a Codi del cupó.
 5. Completa la resta d’informació del cupó tal com vas fer al teu lloc web de Vendes en línia Square. Nota: si aquesta informació no coincideix amb la que vas indicar quan vas configurar el cupó original a Vendes en línia Square, els canvis no afectaran les condicions del teu cupó. Per modificar qualsevol informació del cupó, visita la Vista general de Vendes en línia Square.
 6. Quan hagis acabat de configurar la campanya de cupons, fes clic a Selecciona el públic a la part superior dreta.
 7. Selecciona el públic de la campanya de cupons. També pots compartir la campanya a Facebook amb publicacions gratuïtes o anuncis de pagament per
  arribar a més públic.

Per què no s’ha aplicat la recompensa del client automàticament en el moment de la venda?

Els clients tenen 2 maneres de bescanviar les recompenses:

 1. Les recompenses s’han d’aplicar manualment a una venda cercant l’adreça electrònica del rebut associada al client o el codi de sis dígits de la recompensa. El client pot trobar l’adreça de correu electrònic o el codi de sis dígits associat a la recompensa al correu electrònic que hagi rebut. Hauran de presentar-te aquesta informació durant el procés de pagament perquè puguis trobar i aplicar la recompensa.
 2. El client pot optar per associar la recompensa directament a la targeta de pagament utilitzada al teu negoci l’última vegada. La recompensa s’aplicarà automàticament quan es faci servir la mateixa targeta de pagament durant la propera visita. Si tens qualsevol problema, demana al client el codi de sis dígits de la recompensa o el correu electrònic per aplicar la recompensa manualment.

Per què el meu client veu un càrrec pendent a l’extracte bancari de la venda completa en lloc de la recompensa?

Quan es bescanviï una recompensa, Square autoritzarà una targeta de pagament per a l’import total de la venda abans d’aplicar la recompensa. Alguns bancs reflecteixen aquesta activitat amb un càrrec pendent. No són càrrecs reals, és només que Square verifica que hi hagi fons disponibles. El client veurà l’import de la venda amb el descompte al seu compte al cap de pocs dies.

He anul·lat un pagament al qual se li havia aplicat una recompensa. El client pot bescanviar la recompensa de nou?

En aquests moments, no. Les recompenses ja no són vàlides i es consideren com a utilitzades, encara que s’hagin afegit a una venda anul·lada. Pots
aplicar un descompte manualment a la propera compra del client.

Puc enviar cupons fora de la subscripció de màrqueting per correu electrònic o per missatge de text?

Per començar:

 1. Fes clic a Cupons > Crea un cupó.
 2. A la pantalla de disseny pots crear un codi personalitzat, triar un tipus de cupó, triar quan s’aplica el cupó i afegir una descripció i una data de venciment.
 3. Fes clic a Activa.

Nota: si has creat un cupó des del creador de correus electrònics, no apareixerà a la llista de tots els cupons al creador de cupons amb codi personalitzat.

Per compartir el codi promocional a les xarxes socials i en línia:

 1. Al Tauler de control de Square, ves a Clients > Màrqueting > Cupons .
 2. Selecciona el cupó i fes clic a (···) > Visualització prèvia.
 3. Fes clic a Copia el codi.

Preguntes freqüents sobre les integracions

Per què els clients que fan servir Outlook no poden veure les imatges de la meva campanya?

Outlook no és compatible amb els mateixos estàndards de formatació que la majoria dels altres clients de correu electrònic; per tant, és possible que les imatges de les teves campanyes no es carreguin correctament per a aquells clients que facin servir els seus serveis.

Bona part dels clients de correu electrònic habituals sí que admeten la nostra formatació estàndard, així que la majoria dels nostres usuaris podran veure les imatges de la campanya.