Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Comença a fer servir Màrqueting Square

Màrqueting Square t’ajuda a connectar amb els clients amb campanyes personalitzades de correu electrònic i de xarxes socials per promocionar el teu negoci. El màrqueting per correu electrònic específic és una manera eficaç d’arribar als clients i impulsar les vendes.

Et serà molt fàcil dissenyar correus personalitzats, configurar campanyes automatitzades i veure com les teves estratègies de màrqueting influeixen en els resultats del negoci. I ho podràs fer tot des del Tauler de control de Square. Més informació sobre millors pràctiques amb el màrqueting per correu electrònic.

Registra-t‘hi

Si encara no ho has fet, registra’t a Màrqueting Square per començar a enviar butlletins de notícies, anuncis, invitacions a esdeveniments, cupons i molt més als clients.

Preus de Màrqueting Square es basa en el nombre de clients subscrits que tens al directori de clients.

Aquesta llista combina:

Number of Subscribed Customers Monthly Cost
Up to 500 €15
501 - 1,000 €20
1,001 - 2,000 €30
2,001 - 4,000 €40
4,001 - 9,000 €70
9,001 - 15,000 €115
15,001 - 30,000 €190
30,001 - 50,000 €285
50,001 - 75,000 €400
Greater than 75,000 Contact Us

Crea una campanya de màrqueting per correu electrònic

Pots configurar i personalitzar de manera molt senzilla una campanya especialment enfocada als millors clients i que promogui les vendes i visites. Per començar:

 1. Ves a Clients > Màrqueting al Tauler de control en línia de Square.

 2. Fes clic a Crea una campanya i selecciona la campanya per correu electrònic.

 3. A Tria una campanya, selecciona l’objectiu de la campanya. Si envies un correu electrònic, pots triar una campanya de llançament única o configurar una campanya automàtica recurrent.

 4. Als objectius de la campanya, també pots optar per dirigir-te als millors clients amb diferents grups intel·ligents. Es tracta de grups recomanats de clients, com ara els que fan més despesa, els que et visiten sovint, els clients actius o els subscriptors fidelitzats.

 5. Si el teu negoci té diversos punts de venda, pots seleccionar un punt de venda en concret. Això determinarà quina adreça es mostra al final dels correus electrònics i limitarà el lloc on es pot bescanviar el val. Nota: si vols que el val es pugui bescanviar a tots els punts de venda, deixa la selecció predeterminada de Tots els punts de venda.

 6. Selecciona una plantilla de la col·lecció de temes o fes servir la plantilla predeterminada per personalitzar el correu electrònic segons els teus objectius de màrqueting. Nota: si inclous un val, procura d’incloure-hi un import de l’oferta i una data de venciment. Els vals es poden bescanviar a l’establiment o mitjançant Vendes en línia Square.

 7. Personalitza la plantilla de Màrqueting Square. Tria els colors predeterminats de la campanya, el disseny, els estils globals, la mida de la lletra, la mida del botó, els estils de capçalera per a correus electrònics i molt més. També hi pots afegir imatges, camps de text nous i articles de la col·lecció, i ordenar aquests blocs de contingut perquè el disseny del correu electrònic tingui l’aspecte que vols. Amb Màrqueting Square, pots accedir a una galeria d’imatges que et permet fer cerques entre més de 850 000 fotografies d’arxiu gratuïtes.

 8. Selecciona els destinataris. Tria tots els clients o un conjunt personalitzat de clients. Si tries un grup intel·ligent en seleccionar l’objectiu de la campanya, pots modificar els destinataris del grup fent clic a Modifica. Més informació sobre directori de clients i grups intel·ligents.

 9. Revisa la campanya i fes clic a Calendari o a Envia.

Nota: envia comunicacions publicitàries només a aquells clients que hagin donat consentiment a rebre correus electrònics de màrqueting del teu negoci. Ets responsable de complir totes les lleis aplicables i assegurar-te que els clients de la teva llista hagin donat permís de manera explícita per contactar amb ells. Revisa les nostres condicions per a més informació.

Més informació sobre personalització de la teva campanya de màrqueting.

Recordatoris per correu electrònic

Quan es crea una campanya única (de llançament) amb Màrqueting Square, l’opció d’enviar un recordatori per correu electrònic als destinataris que no hagin obert el missatge està desactivada per defecte. Si vols enviar-ne, aquest paràmetre es pot activar, mentre es crea la campanya, al pas Revisa i envia.

Els recordatoris per correu electrònic s’envien 5 dies després de la data d’enviament original. Les campanyes amb cupons o descomptes es tornen a enviar als destinataris que no hagin obert el missatge 7 dies abans de la data de venciment del cupó. Per defecte, un cupó venç 2 mesos després de l’enviament de la campanya, a menys que hi configuris una altra data de venciment.

Nota: els recordatoris per correu electrònic no es poden desactivar un cop enviïs la campanya.

Configura les automatitzacions

Màrqueting Square et permet configurar campanyes automatitzades. Es tracta de correus electrònics i de missatges de text que s’envien als clients amb una freqüència determinada configurant-los només un cop. Tan sols s’envien als clients que reuneixen els criteris específics de cada tipus de campanya. Aquests missatges es continuaran enviant fins que es desactivi la campanya. Learn more sobre les campanyes automatitzades.

Aconsegueix ressenyes de Google

Configura Perfil d’empresa de Google amb el teu compte de Square i crea campanyes automatitzades de correu electrònic i missatges de text per demanar Ressenyes de Google als clients habituals. Les ressenyes de Google t’ajuden a adquirir nous clients i impulsar les vendes.

Després de configurar les ressenyes de Google, l’automatització s’activarà o s’enviarà quan un client esdevingui habitual (quan hagi fet 3 compres durant l’últim any) o deixi comentaris positius.

Per començar:

 1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Clients > Màrqueting > Ressenyes de Google.

 2. Fes clic a Comença i inicia la sessió al perfil d’empresa de Google.

 3. A la pestanya Ressenyes de Google a Automatitzacions recomanades, fes clic a Aconsegueix més ressenyes de Google.

 4. Personalitza el disseny de la plantilla i activa la campanya.

 5. Fes un seguiment de les ressenyes de Google des del Tauler de control de Square.

Programa campanyes de màrqueting

Pots redactar les campanyes de màrqueting amb antelació, de manera que s’enviïn automàticament.

Per fer-ho, fes clic a Programa al final del flux de preparació de la campanya per assignar una data i una hora per a l’enviament de la propera promoció.

Programa campanyes de màrqueting recurrents

Configura campanyes de llançament recurrents per enviar automàticament cupons setmanals o mensuals, recordatoris i invitacions des del Tauler de control en línia de Square.

Per fer-ho:

 1. Ves a Clients > Màrqueting al Tauler de control en línia de Square i selecciona Crea una campanya.

 2. Selecciona una campanya de llançament, crea un disseny personalitzat i selecciona’n el públic.

 3. A la pantalla Revisa i envia, fes clic a Programa.

 4. Decideix quan vols començar a enviar la campanya i selecciona Repeteix aquesta campanya.

 5. Escull si vols que aquesta campanya es repeteixi indefinidament, un nombre determinat de vegades o només una vegada en una data concreta.

Nota: les campanyes recurrents no es poden fer servir amb temes de temporada.

Assigna els permisos de màrqueting

Pots designar empleats per enviar i gestionar les campanyes de Màrqueting Square. Per fer-ho:

 1. Inicia la sessió a Personal > Equip >Permisos al Tauler de control en línia de Square.

 2. Selecciona Crea un conjunt de permisos i introdueix el nom del conjunt de permisos.

 3. Activa Màrqueting i fes clic a Continua.

 4. Selecciona els punts d’accés en els quals l’empleat pot fer servir els seus permisos.

 5. Fes clic a Desa.

Més informació sobre assignar permisos als empleats.

Gestiona els clients subscrits

Per gestionar el nombre de clients subscrits al directori, pots fer el següent:

 1. Visita el Directori de clients i fes clic a Tracta els duplicats per solucionar qualsevol contacte duplicat que pugui haver-hi.

 2. Revisa les dades de clients que no es facin servir, que estiguin incompletes o que siguin antigues i esborra-les.

Quan s’envien campanyes de màrqueting, es considera que un client hi està subscrit si s’ha donat d’alta per rebre missatges escanejant el codi QR que vas imprimir o si has obtingut el seu consentiment per rebre missatges fora de Square i has penjat la seva informació mitjançant un fitxer CSV. Les adreces electròniques dels clients que hagin vençut o generin missatges retornats s’exclouran automàticament dels filtres i dels grups.

📌 Si importes adreces electròniques a través de càrregues de CSV, has de configurar l’estat de la inscripció de cada adreça electrònica mitjançant una columna d’estats que es digui Estat de subscripció per correu electrònic. Nota: si descarregues i fas servir les plantilles CSV per importar clients des del Tauler de control de Square, veuràs que aquesta columna ja hi apareix.
📌 Pots configurar l’estat de la inscripció de les adreces electròniques com a Subscrita, Donada de baixa o Desconeguda. Les adreces electròniques marcades com a Subscrita apareixeran com a disponibles per rebre comunicacions de màrqueting de Square per part teva.
📌 És responsabilitat teva assegurar-te que els clients de la llista hagin donat permís explícit per contactar amb ells i que compleixes amb tota la legislació vigent.

Quan es cancel·la la subscripció o els missatges enviats a l’adreça electrònica d’un client retornen, l’adreça electrònica romandrà al directori de clients, però ja no s’inclourà en els filtres de màrqueting ni grups intel·ligents. Hauràs d’eliminar manualment el correu electrònic del directori.

Pots fer servir el filtre Subscriptors de màrqueting al directori per consultar els clients subscrits.

Mostra els informes de les campanyes

Obtingues informes en temps real on i quan vulguis. Fes servir el nostre programari de màrqueting per correu electrònic per consultar quantes persones han obert el missatge, quantes han fet clic per tenir més informació i quantes han acabat comprant a través de la campanya.

Per consultar els informes d’una campanya de màrqueting:

 1. Ves a Clients > Màrqueting al Tauler de control en línia de Square.

 2. Selecciona Campanyes. De manera predeterminada, totes les campanyes són visibles. Si vols filtrar per tipus de campanya, fes clic a Tipus de campanya.

 3. Fes clic a la campanya per consultar-ne un informe individual.

Troba respostes a les preguntes freqüents sobre Màrqueting Square a Preguntes freqüents sobre Màrqueting Square.

Crea i envia cupons amb codi personalitzat

Amb l’editor de cupons amb codi personalitzat, pots crear cupons per promocionar els canals de xarxes socials que tinguis sense subscriure’t a campanyes de màrqueting per correu electrònic. Per començar:

 1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Clients > Màrqueting.

 2. Fes clic a Cupons > Crea un cupó

 3. A la pantalla de disseny pots crear un codi personalitzat, triar un tipus de cupó, triar quan s’aplica el cupó i afegir una descripció i una data de venciment.

 4. Fes clic a Activa.

Pots consultar tots els cupons amb codi personalitzat que hagis creat al creador de cupons del Tauler de control en línia de Square si vas a Màrqueting > Cupons. Allà pots veure el calendari de validesa, el total de descomptes, el total de cupons bescanviats i l’estat del cupó amb codi personalitzat.

Nota: si has creat un cupó des del creador de correus electrònics, no apareixerà a la llista de tots els cupons al creador de cupons amb codi personalitzat.

Per compartir el codi promocional a les xarxes socials i en línia:

 1. Al Tauler de control de Square, ves a Clients > Màrqueting > Cupons.

 2. Selecciona el cupó i fes clic a (···) > Previsualització.

 3. Fes clic a Copia el codi.