Torna a l’inici

Comença amb Màrqueting Square

Màrqueting Square t’ajuda a connectar amb els clients amb campanyes personalitzades de correu electrònic i de xarxes socials per promocionar el negoci. El màrqueting per correu electrònic segmentat és una manera eficaç d’arribar als clients i aconseguir més vendes.

Des del Tauler de control de Square, podràs dissenyar fàcilment correus personalitzats, configurar campanyes automatitzades i comprovar l’efecte de les teves estratègies de màrqueting en els resultats del negoci. Consulta més informació sobre les millors pràctiques amb el màrqueting per correu electrònic.

Registra-t’hi

Si encara no ho has fet, registra’t a Màrqueting Square per començar a enviar butlletins d’informació, anuncis, invitacions a esdeveniments, cupons i molt més als clients.

Preus de Màrqueting Square es basen en el nombre de clients subscrits que tens al directori de clients.

Aquesta llista combina:

Number of Subscribed Customers Monthly Cost
Up to 500 €15
501 - 1,000 €20
1,001 - 2,000 €30
2,001 - 4,000 €40
4,001 - 9,000 €70
9,001 - 15,000 €115
15,001 - 30,000 €190
30,001 - 50,000 €285
50,001 - 75,000 €400
Greater than 75,000 Contact Us

Crea una campanya de màrqueting per correu electrònic

Pots configurar i personalitzar de manera molt senzilla una campanya especialment enfocada als millors clients i que promogui les vendes i les visites. Per començar:

  1. Ves a Clients > Màrqueting al Tauler de control en línia de Square.

  2. Fes clic a Crea una campanya i selecciona Campanya per correu electrònic.

  3. A Tria una campanya, selecciona’n l’objectiu. Si envies un correu electrònic, pots triar una única campanya massiva o configurar una campanya automàtica recurrent.

  4. Als objectius de la campanya, també pots fer servir els grups intel·ligents per dirigir-la als millors clients. Aquests grups identifiquen a clients recomanats, com ara els que més diners gasten, els habituals, els actius i els subscriptors. Si et subscrius a Fidelització Square, també pots anunciar una Promoció de Fidelització Square.

  5. Si el teu negoci té diversos punts de venda, pots seleccionar-ne un de concret. Això determinarà quina adreça es mostra al final dels correus electrònics i es definirà com el lloc on es pot bescanviar el cupó. Si vols que el cupó es pugui bescanviar a tots els punts de venda, deixa seleccionada l’opció predeterminada Tots els punts de venda. Selecciona una plantilla de la col·lecció de temes o fes servir la plantilla predeterminada per personalitzar el correu electrònic en funció dels teus objectius de màrqueting. En enviar una campanya promocional de Fidelització Square, pots triar entre totes les promocions programades o actives, o bé crear-ne una de nova. Nota: si hi inclous un cupó, assegura’t d’indicar-ne l’import i la data de venciment. Els cupons es poden bescanviar a l’establiment o a través de Vendes en línia Square.

  6. Selecciona una plantilla de la col·lecció de temes o fes servir la plantilla predeterminada per personalitzar el correu electrònic en funció dels teus objectius de màrqueting. Nota: si hi inclous un cupó, assegura’t d’indicar-ne l’import i la data de venciment. Els cupons es poden bescanviar a l’establiment o a través de Vendes en línia Square.

  7. Personalitza la plantilla de Màrqueting Square. Tria els colors predeterminats de la campanya, el disseny, els estils globals, la mida de la lletra i dels botons, els estils de capçalera del correu electrònic i molt més. També hi pots afegir imatges, camps de text i articles de la col·lecció, i ordenar els blocs de contingut perquè el disseny del correu electrònic tingui l’aspecte que vols. A Màrqueting Square, pots accedir a una galeria amb més de 850 000 fotos d’arxiu gratuïtes.

  8. Selecciona els destinataris. Tria tots els clients o un conjunt personalitzat. Si tries un grup intel·ligent en seleccionar l’objectiu de la campanya, pots ajustar-ne els destinataris fent clic a Modifica. Consulta més informació sobre el directori de clients i els grups intel·ligents.

  9. Revisa la campanya i fes clic a Calendari o a Envia.

Nota: envia comunicacions de màrqueting del negoci només a aquells clients que t’hagin donat el seu consentiment. A més, ets responsable d’assegurar-te que els clients de la llista hagin donat permís explícit perquè contactis amb ells i de complir amb tota la legislació que sigui d’aplicació. Consulta les nostres les nostres condicions per a més informació.

Consulta més informació sobre com personalització de la teva campanya de màrqueting.

Recordatoris per correu electrònic

En crear una campanya única (massiva) amb Màrqueting Square, l’opció d’enviar un recordatori per correu electrònic als destinataris que no hagin obert el missatge està desactivada per defecte. Si vols enviar recordatoris per correu electrònic, pots activar aquesta opció al pas Revisa i envia del procés de creació de la campanya.

Els recordatoris per correu electrònic s’envien cinc dies després de la data del primer correu. Les campanyes amb cupons o descomptes es tornen a enviar als destinataris que no hagin obert el missatge set dies abans de la data de venciment del cupó. Per defecte, un cupó caduca dos mesos després de l’inici de la campanya, a menys que hi configuris una data de venciment diferent.

Nota: els recordatoris per correu electrònic no es poden desactivar un cop enviïs la campanya.

Configura les automatitzacions

Màrqueting Square et permet configurar campanyes automatitzades. Es tracta de correus electrònics o missatges de text que s’envien als clients de manera periòdica segons una configuració específica. Aquests missatges només s’envien als clients que reuneixen els criteris específics de cada tipus de campanya i es continuaran enviant fins que es desactivi la campanya. Learn more sobre les campanyes automatitzades. 

Recopila ressenyes de Google 

Configura un Perfil d’empresa de Google amb el compte de Square i crea campanyes per correu electrònic i missatge de text automatitzades per demanar als clients habituals Ressenyes de Google i aconseguir més vendes i clients nous.

Un cop configurades les ressenyes de Google, l’automatització s’activarà o s’enviarà quan un client esdevingui habitual (és a dir, hagi fet 3 compres durant l’últim any) o deixi comentaris positius. 

Per començar:

  1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Clients > Màrqueting > Ressenyes de Google.

  2. Fes clic a Comença i inicia la sessió al perfil d’empresa de Google.

  3. A la pestanya Ressenyes de Google a Automatitzacions recomanades, fes clic a Aconsegueix més ressenyes de Google.

  4. Personalitza el disseny de la plantilla i activa la campanya.

  5. Fes un seguiment de les ressenyes de Google des del Tauler de control de Square. 

Programa campanyes de màrqueting

Pots crear les campanyes de màrqueting amb antelació i programar-les perquè s’enviïn automàticament.

Per fer-ho, fes clic a Programa al final del procés de preparació de la campanya per assignar una data i una hora en què vols que s’enviï.

Programa campanyes de màrqueting recurrents

Configura campanyes recurrents per enviar automàticament cupons, recordatoris i invitacions setmanals o mensuals des del tauler de control en línia de Square.

Per fer-ho:

  1. Ves a Clients > Màrqueting al Tauler de control en línia de Square i selecciona Crea una campanya.

  2. Selecciona una campanya massiva, crea un disseny personalitzat i selecciona’n el públic.

  3. A la pantalla Revisa i envia, fes clic a Programa.

  4. Decideix quan vols començar a enviar els missatges de la campanya i selecciona Repeteix aquesta campanya.

  5. Indica si vols que aquesta campanya es repeteixi indefinidament, un nombre determinat de vegades o només una vegada en una data concreta.

Nota: les campanyes recurrents no es poden fer servir amb temes de temporada.

Assigna permisos de màrqueting

Pots designar empleats perquè enviïn i gestionin les campanyes de Màrqueting Square. Per fer-ho:

  1. Inicia la sessió a Personal > Equip >Permisos al Tauler de control en línia de Square..

  2. Selecciona Crea un conjunt de permisos i introdueix-ne el nom.

  3. Activa Màrqueting i fes clic a Continua.

  4. Selecciona els punts d’accés en els quals l’empleat pot fer servir els seus permisos.

  5. Fes clic a Desa.

Consulta més informació sobre com assignar permisos als empleats.

Gestiona els clients subscrits

Per gestionar el nombre de clients subscrits al directori, pots fer el següent:

  1. Visita el Directori de clients i elimina els contactes duplicats que hi pugui haver fent clic a Resol els duplicats.

  2. Comprova si hi ha registres de clients antics, buits o que no es facin servir, i elimina’ls.

Quan enviïs campanyes de màrqueting, es considerarà que un client hi està subscrit si ha escanejat el codi QR que vas imprimir, o bé si has obtingut el seu consentiment fora de Square i has pujat la seva informació mitjançant un fitxer CSV. Les adreces electròniques dels clients els missatges dels quals hagin vençut o s’hagin retornat s’exclouran automàticament dels grups del directori i dels filtres.

📌 Si importes adreces electròniques a través de càrregues de CSV, has de configurar l’estat de la inscripció de cada adreça electrònica mitjançant una columna d’estats que es digui Estat de subscripció per correu electrònic. Nota: si descarregues i fas servir les plantilles CSV per importar clients des del Tauler de control de Square, veuràs que aquesta columna ja hi apareix.
📌 Pots configurar l’estat de la inscripció de les adreces electròniques com a Subscrita, Donada de baixa o Desconeguda. Les adreces electròniques marcades com a Subscrita apareixeran com a disponibles per rebre comunicacions de màrqueting de Square per part teva.
📌 És responsabilitat teva assegurar-te que els clients de la llista hagin donat permís explícit per contactar amb ells i que compleixes amb tota la legislació vigent.

Si un client cancel·la la subscripció o els missatges que se li envien es retornen, l’adreça electrònica es mantindrà al directori, però no s’inclourà ni als filtres de màrqueting ni als grups intel·ligents. L’hauràs d’eliminar manualment del directori.

Pots fer servir el filtre Subscriptors de màrqueting al directori per consultar els clients subscrits.

Mostra els informes de les campanyes

Genera informes en temps real on i quan vulguis. Fes servir el nostre software de màrqueting per correu electrònic per consultar quantes persones han obert el missatge, quantes hi han fet clic per obtenir més informació i quantes han fet una compra.

Per consultar els informes d’una campanya de màrqueting:

  1. Ves a Clients > Màrqueting al Tauler de control en línia de Square.

  2. Selecciona Campanyes. Per defecte, es mostraran totes les campanyes. Si vols filtrar per tipus de campanya, fes clic a Tipus de campanya.

  3. Fes clic a la campanya per consultar-ne un informe individual.

Per a més informació, consulta les Preguntes freqüents sobre Màrqueting Square.

Crea i envia cupons amb codi personalitzat

Amb l’editor de cupons amb codi personalitzat, pots crear cupons per promocionar els teus canals de xarxes socials sense que calgui subscriure’s a les campanyes de màrqueting per correu electrònic. Per començar:

  1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Clients > Màrqueting.

  2. Fes clic a Cupons > Crea un cupó.

  3. A la pantalla de disseny pots crear un codi personalitzat, triar un tipus de cupó, escollir el termini de validesa i afegir-ne una descripció i una data de venciment.

  4. Fes clic a Activa.

Pots consultar tots els cupons amb codi personalitzat que hagis creat a l’editor de cupons del Tauler de control en línia de Square, a Màrqueting > Cupons. Hi trobaràs el temps de validesa, el total de descomptes, el total de cupons bescanviats i els estats dels cupons amb codi personalitzat.

Nota: si has creat un cupó des del creador de correus electrònics, no apareixerà a la llista de tots els cupons a l’editor de cupons amb codi personalitzat.

Per compartir el codi promocional a les xarxes socials i altres canals en línia:

  1. Al Tauler de control de Square, ves a Clients > Màrqueting > Cupons.

  2. Selecciona el cupó i fes clic a (···) > Previsualitza.

  3. Fes clic a Copia el codi.

No trobes el que necessites?