Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Square Terminal

Connecta el TPV Square a l’Square Terminal

Amb el TPV Square, pots connectar sense fil l’Square Terminal a qualsevol tauleta, iPad o telèfon intel·ligent per facilitar el procés de pagament als clients. Amb el Aplicació de Square per a comerços, et pots connectar sense fil a qualsevol dispositiu iOS.

Si ets nou a l’Square Terminal, consulta la o ves a la Botiga de Square per comprar-ne un.

En qüestió de segons, pots convertir l’Square Terminal en una pantalla del client i un dispositiu per processar pagaments. També pots:

 • Permetre que els clients paguin des de qualsevol lloc: deixa el TPV al taulell i fes servir l’Square Terminal perquè els clients paguin les comandes a la taula o en el moment de la recollida.

 • Fer les vendes amb precisió i minimitzar el risc d’error: mostra als clients el contingut detallat de la cistella i el total de la comanda abans de finalitzar la transacció.

 • Mantenir la distància de seguretat: minimitza el contacte fent una venda mitjançant l’aplicació de TPV Square o l’aplicació de Square per a comerços i, a continuació, que el client completi la transacció a l’Square Terminal.

Cal tenir en compte

 • Abans de començar, comprova que l’Square Terminal, l’aplicació de TPV Square i el teu telèfon, iPad o tauleta estiguin actualitzats.

 • Aquesta funció encara no està disponible amb les aplicacions de Cites Square, Square per a restaurants o Factures Square.

Connecta l’Square Terminal al TPV Square

:

Per connectar l’Square Terminal al TPV Square:

 1. 7.

Connecta l’Square Terminal a Square per a comerços

:

 1. 7.

codis del dispositiu

 • Els codis del dispositiu venceran al cap de cinc minuts. Si el codi del dispositiu venç abans de completar el procés d’emparellament, hauràs de generar un codi nou seguint els mateixos passos.

 • Apunta el codi del dispositiu i agafa l’Square Terminal per seguir els passos següents. Si t’has de tornar a connectar a l’Square Terminal, pots tornar a fer servir el mateix codi de dispositiu.

Accepta pagaments amb l’Square Terminal

 1. Ves a la pàgina Procés de pagament de l’aplicació de Square.

 2. Crea una cistella seleccionant un article de la Col·lecció d’articles o introduint un import personalitzat i, a continuació, prem Cobra. Nota: per permetre que l’equip afegeixi imports personalitzats a les transaccions, o bé restringir aquesta possibilitat, pots anar a Permisos > Procés de pagament al Tauler de control en línia de Square.

 3. A la pantalla del mètode de pagament, toca Continua al costat de l’àlies de l’Square Terminal i fes que el client completi el pagament seguint les instruccions de l’Square Terminal.

Nota: la funcionalitat de pagament dividit encara no s’admet a l’Square Terminal connectat amb l’aplicació de TPV Square o l’aplicació de Square per a comerços. Per acceptar pagaments dividits, connecta un Square Reader al dispositiu TPV per completar el pagament.

Cancel·la els pagaments amb l’Square Terminal

Si vols cancel·lar un pagament, toca la X a l’aplicació de Square o a l’Square Terminal. Veuràs una notificació a l’aplicació de Square dient que el comprador l’ha cancel·lat. A continuació, pots confirmar la cancel·lació tocant X i després Cancel·la el pagament, o pots tornar a provar de pagar si toques Torna-ho a provar.

Impressió de rebuts a l’Square Terminal

Quan connectes l’Square Terminal amb l’aplicació de Square, els rebuts per als pagaments amb targeta s’imprimiran des de l’Square Terminal.

Nota: quan el client paga amb efectiu, els pagaments es marquen com a completats al dispositiu de TPV Square. Com que la transacció no s’envia a l’Square Terminal, el terminal no imprimirà els rebuts dels pagaments en efectiu. Et recomanem que connectis una al dispositiu de TPV Square per imprimir tots els rebuts.

Accedeix a Configuració a l’Square Terminal

Des de la pantalla Amb tecnologia de Square de l’Square Terminal, fes lliscar la pantalla des de l’esquerra per mostrar el menú que dona accés a Procés de pagament, Configuració i Atenció al venedor.

A Configuració, pots ajustar:

 • Xarxa

 • Opcions de so i imatge

 • Accessibilitat per a lectors de pantalla o lupa

 • Configuracions de la impressora

 • Altres paràmetres generals, com ara data i hora, noms del dispositiu i idioma

Desconnecta l’Square Terminal

 1. Al dispositiu TPV, toca Menú i, a continuació, toca ​Configuració > ​Components > Square Termina​l.

 2. Toca Desconnecta’t d’aquest dispositiu.

 3. Toca ​Desconnecta​ per confirmar. L’Square Terminal es desconnectarà del TPV automàticament.

Nota: si la desconnexió falla, l’Square Terminal continuarà mostrant la pantalla Amb tecnologia de Square i hauràs de tancar la sessió manualment fent lliscar el dit des de la part superior esquerra de la pantalla de l’Square Terminal per mostrar el menú i, a continuació, tocar ​Configuració > ​Tancar la sessió. Torna a tocar Tancar la sessió per confirmar.

Resoldre problemes

:

:

Preguntes freqüents sobre l’Square Terminal

Troba respostes a les preguntes més freqüents sobre com connectar el teu dispositiu a l’Square Terminal.

:

: