Inici>Square Terminal

Connecta l’Square Terminal al TPV

Gestiona el negoci amb el software TPV de Square

Potència les vendes amb un software TPV tot en un

Amb el TPV Square, pots connectar sense fil l’Square Terminal a qualsevol tauleta, iPad o telèfon intel·ligent per facilitar el procés de pagament als clients. Amb l’Aplicació de TPV Square per a comerços:, et pots connectar sense fil a qualsevol dispositiu iOS, com ara un iPad o un iPhone.

Si tot just estàs descobrint l’Square Terminal, pots consultar la Guia de l’Square Terminal o visitar la Botiga de Square per comprar-ne.

En qüestió de segons, pots convertir l’Square Terminal en una pantalla per al client i en un dispositiu per processar pagaments. També pots fer el següent:

• Fer que els clients paguin on vulguin: deixa el TPV al taulell i fes servir l’Square Terminal perquè els clients paguin les comandes a la taula o per recollir.

• Vendre amb precisió i minimitzar els errors: mostra als clients la cistella desglossada i l’import total abans que completin la transacció.

• Mantenir la distància de seguretat: el contacte físic es minimitza quan tramites la venda a l’aplicació de Square i el client completa la transacció a l’Square Terminal.

A tenir en compte

• Abans de començar, comprova que l’Square Terminal, l’aplicació de Square i el teu telèfon, iPad o tauleta estiguin actualitzats.

• Aquesta funció encara no està disponible amb les aplicacions de Cites Square o Factures Square.

Connecta l’Square Terminal a TPV Square

Vista general

L’aplicació de TPV Square es pot connectar sense fils a un Square Terminal alhora. Tingues això en compte abans de començar el procés de configuració:

• Comprova que el dispositiu iOS o Android i l’Square Terminal estiguin connectats a una xarxa wifi o Ethernet. Nota: no cal que estiguin connectats a la mateixa xarxa, però els dos dispositius han de tenir connexió.
  • Si tens la sessió iniciada a l’Square Terminal, tanca-la fent clic a ≡ Més > Configuració > Compte > Tanca la sessió. Si l’Square Terminal és nou, engega’l prement el botó del costat i queda’t a la pàgina d’inici de sessió.

Connecta’t al TPV Square

Per connectar l’Square Terminal al TPV Square:

1. A l’aplicació de TPV Square del dispositiu iOS o Android, toca = Menú > Configuració > Components > Square Terminal.
  2. Toca Connecta l’Square Terminal.
  3. Introdueix un àlies i un punt de venda per associar-lo amb l’Square Terminal. A continuació, fes clic a Continua. L’aplicació de TPV Square generarà un codi de dispositiu.
  4. A l’Square Terminal, toca Inicia la sessió > Fes servir un codi de dispositiu.
  5. Introdueix el codi de dispositiu a l’Square Terminal per completar l’emparellament. A continuació, toca Inicia la sessió.
  6. Rebràs un missatge de confirmació a l’aplicació quan l’Square Terminal estigui connectat al dispositiu. A l’Square Terminal, hi apareixerà el missatge «Desenvolupat per Square».
  7. Al dispositiu, toca Fet per començar a acceptar pagaments.

Connecta l’Square Terminal a Square per a comerços

Vista general

L’aplicació de TPV de Square per a comerços pot connectar sense fils un dispositiu iPhone o iPad compatible amb un sol Square Terminal alhora. Abans de començar el procés de configuració:

• Comprova que el teu dispositiu iOS compatible i l’Square Terminal estiguin connectats a una xarxa wifi o Ethernet. Nota: no cal que estiguin connectats a la mateixa xarxa, però els dos dispositius han de tenir connexió.
  • Si tens la sessió iniciada a l’Square Terminal, tanca-la fent clic a ≡ Més > Configuració > Compte > Tanca la sessió. Si l’Square Terminal és nou, engega’l prement el botó del costat i queda’t a la pàgina d’inici de sessió.
  • Confirma que tens activat el pla Gratuït o el pla Plus de Square per a comerços.

Connecta’t a Square per a comerços

Per connectar l’Square Terminal a l’aplicació de TPV Square per a comerços:

1. A l’aplicació de TPV Square per a comerços del dispositiu iOS, toca ≡ Menú > Configuració > Components > Square Terminal.
  2. Toca Connecta l’Square Terminal.
  3. Introdueix un àlies i un punt de venda per associar-lo amb l’Square Terminal i toca Continua. L’aplicació de TPV Square per a comerços generarà un codi de dispositiu.
  4. A l’Square Terminal, toca Inicia la sessió > Fes servir un codi de dispositiu.
  5. Introdueix el codi del dispositiu a l’Square Terminal per a completar l’emparellament. A continuació, toca Inicia la sessió.
  6. Rebràs un missatge de confirmació a l’aplicació quan l’Square Terminal estigui connectat al dispositiu. A l’Square Terminal, hi apareixerà el missatge «Desenvolupat per Square».
  7. Al dispositiu iOS, toca Fet per començar a acceptar pagaments.

Connecta l’Square Terminal a Square per a restaurants

Vista general

Amb el Terminal connectat pots consultar i pagar les comandes existents, però no en pots rebre de noves. El TPV mòbil de Square per a restaurants et permet fer servir mapes de les taules, rebre comandes, processar pagaments i imprimir rebuts des de l’Square Terminal.

L’aplicació de TPV Square per a restaurants pot connectar sense fils un iPad compatible amb un sol Square Terminal alhora. Abans de començar el procés de configuració:

• Comprova que el teu iPad compatible i l’Square Terminal estiguin connectats a una xarxa wifi o Ethernet. Nota: no cal que estiguin connectats a la mateixa xarxa, però els dos dispositius han de tenir connexió.
  • Si tens la sessió iniciada a l’Square Terminal, tanca-la fent clic a ≡ Més > Configuració > Compte > Tanca la sessió. Si l’Square Terminal és nou, engega’l prement el botó del costat i queda’t a la pàgina d’inici de sessió.
  • Confirma que has activat el pla Gratuït, Plus o Prèmium de Square per a restaurants

Connecta’t a Square per a restaurants

Per connectar l’Square Terminal a l’aplicació de TPV Square per a restaurants a l’iPad:

1. Toca ≡ Menú > Configuració > Components > Square Terminal.
  2. Toca Connecta l’Square Terminal.
  3. Introdueix un àlies i un punt de venda per associar-lo amb l’Square Terminal. A continuació, toca Continua. L’aplicació de TPV per a restaurants generarà un codi de dispositiu.
  4. A l’Square Terminal, toca Inicia la sessió > Fes servir un codi de dispositiu.
  5. Introdueix el codi de dispositiu a l’Square Terminal per completar l’emparellament. A continuació, toca Inicia la sessió. Rebràs un missatge de confirmació a l’aplicació quan l’Square Terminal estigui connectat al dispositiu. A l’Square Terminal, hi apareixerà el missatge «Desenvolupat per Square».
  6. A l’iPad, toca Fet per començar a acceptar pagaments.

Codis del dispositiu

• Els codis del dispositiu vencen al cap de cinc minuts. Si el codi del dispositiu venç abans de completar el procés de vinculació, hauràs de generar-ne un de nou tornant a seguir els mateixos passos.

• Apunta el codi del dispositiu i agafa l’Square Terminal per començar els passos següents. Si t’has de tornar a connectar a l’Square Terminal, pots tornar a fer servir el mateix codi de dispositiu.

Accepta pagaments amb l’Square Terminal

1. Ves a la pàgina Procés de pagament de l’aplicació de Square.

2. Crea una cistella seleccionant un article de la teva Col·lecció d’articles o introduint un import personalitzat. A continuació, prem Cobra. Nota: pots activar o restringir la possibilitat que l’equip pugui afegir imports personalitzats a les transaccions anant a permisos > Procés de pagament al Tauler de control en línia de Square.

3. A la pantalla del mètode de pagament, toca Continua al costat de l’àlies de l’Square Terminal i fes que el client completi el pagament seguint les instruccions de l’Square Terminal.

Nota: la funció de pagament dividit encara no s’admet a l’Square Terminal connectat a les aplicacions TPV Square, TPV Square per a comerços i TPV Square per a restaurants. Per acceptar pagaments dividits, connecta un Square Reader al dispositiu TPV per completar el pagament.

Cancel·la els pagaments amb l’Square Terminal

Si vols cancel·lar un pagament, toca la X a l’aplicació de Square o a l’Square Terminal. Apareixerà una notificació a l’aplicació de Square indicant que el comprador l’ha cancel·lada. A continuació, pots confirmar la cancel·lació tocant X i després Cancel·la el pagament o pots tornar a provar de pagar si toques Torna-ho a provar.

Impressió de rebuts a l’Square Terminal

Quan connectes l’Square Terminal amb l’aplicació de Square, pots imprimir rebuts des de l’Square Terminal, incloent-hi les transaccions en efectiu.

Per activar la impressió a l’Square Terminal:

1. Al TPV Square, toca ≡ Més > Components.

2. Toca Square Terminal i activa Imprimeix els rebuts per permetre que l’Square Terminal imprimeixi rebuts. Nota: aquest commutador està desactivat per defecte i l’has d'activar cada vegada que vinculis l’Square Terminal.

L’Square Terminal permetrà imprimir rebuts per a tots els tipus de pagament, incloent-hi l’efectiu. El client pot triar el mètode preferit per rebre el rebut a la pantalla de l’Square Terminal. Pots connectar impressores externes addicionals a l’aplicació de Square per imprimir rebuts juntament amb l’Square Terminal.

Accedeix a Configuració a l’Square Terminal

Des de la pantalla Amb tecnologia de Square de l’Square Terminal, fes lliscar la pantalla des de l’esquerra per mostrar el menú que dona accés a Procés de pagament, Configuració i Atenció al venedor.

A Configuració, pots configurar:

• La xarxa

• Les opcions de so i imatge

• L’accessibilitat per a lectors de pantalla o lupa

• Els ajustaments de la impressora

• Altres paràmetres generals, com ara data i hora, noms del dispositiu o idioma

Desconnecta l’Square Terminal

1. Al dispositiu TPV, toca ≡ Més i, a continuació, Configuració > Components > Square Terminal

2. Toca Desconnecta’t d’aquest dispositiu.

3. Apropa Desconnecta per confirmar-ho. L’Square Terminal es desconnectarà del TPV automàticament.

Nota: si la desconnexió falla, l’Square Terminal continuarà mostrant la pantalla Amb tecnologia de Square i hauràs de tancar la sessió manualment fent lliscar el dit des de la part superior esquerra de la pantalla de l’Square Terminal per mostrar el menú i, a continuació, tocar Configuració > Tanca la sessió. Torna a tocar Tanca la sessió per confirmar.

Resolució de problemes

L’Square Terminal no s’ha detectat

Si l’Square Terminal perd la connexió amb el dispositiu TPV que fa servir l’aplicació de TPV Square o Square per a comerços, hauràs de tornar a emparellar el dispositiu. Per fer-ho, hauràs de tancar la sessió a l’Square Terminal i tornar a seguir els passos per refer l’emparellament.

Per tancar la sessió de l’Square Terminal, fes lliscar el dit des de l’esquerra cap al centre per obrir el tauler del menú i, a continuació, toca Configuració > Tanca la sessió.

L’Square Terminal està bloquejat o no respon

Si l’Square Terminal no respon, prova de reiniciar-lo mantenint premut el botó d’encesa durant 12 segons. Hauràs de generar un nou codi del dispositiu a l’Square Terminal per tornar a iniciar la sessió.

Consulta la guia de resolució de problemes de l’Square Terminal si els problemes amb l’Square Terminal no tenen a veure amb la pantalla.

He enviat per error un pagament a l’Square Terminal

Per cancel·lar el pagament amb l’Square Terminal, pots tocar X i tornar-ho a provar. Si l’Square Terminal està inaccessible, apagat, té la sessió tancada o s’ha quedat sense bateria o sense connexió, reinicia el dispositiu per cancel·lar el pagament pendent. També pots cancel·lar-lo al dispositiu on tinguis TPV Square o l’aplicació de Square per a comerços.

He enviat un pagament a l’Square Terminal, però no hi apareix

Per accedir a la pantalla del Procés de pagament, toca una vegada la pantalla de l’Square Terminal quan vegis el missatge «A punt per acceptar el pagament».

S’ha completat una venda a l’Square Terminal, però el dispositiu encara mostra que està en curs

Per recuperar l’estat del procés de pagament, toca una vegada la pantalla del dispositiu on vegis el missatge «El client està completant la transacció».

Preguntes freqüents sobre l’Square Terminal

Si no tens clar com connectar el teu dispositiu a l’Square Terminal, consulta les Preguntes freqüents sobre l’Square Terminal.