Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Preguntes freqüents sobre el pagament a terminis dels components de Square

Aquí trobaràs respostes a les preguntes més habituals sobre la compra a terminis de components de Square o de tercers a la Botiga de Square.

Què són Quotes Square per als components de Square?
Es tracta d’una opció de pagament flexible que et permet adquirir els components que necessites per al negoci i pagar-los en quotes mensuals.

Val la pena optar per Quotes a l’hora de comprar components de Square?
Aquesta opció t’ofereix una manera flexible d’aconseguir els components que el teu negoci necessita, ja que et permet pagar-los en còmodes quotes mensuals. Podràs pagar mitjançant el pla que millor s’adapti al teu pressupost i al teu negoci.

Requisits

Puc pagar la comanda en terminis mensuals?
Si el subtotal de la cistella està entre 29 i 1500 €, tindràs l’opció de pagar a terminis. Les comandes de menys de 29 € (sense incloure els impostos) no compleixen els requisits. En funció del volum de la comanda, tindràs més d’una opció de pagament a terminis. Totes les sol·licituds han de ser aprovades.

Com ho sol·licito?

Afegeix components a la cistella i selecciona l’opció de pagament a terminis durant el procés de pagament. Introdueix la informació bàsica per identificar-te i et farem saber a l’instant si compleixes els requisits. En cas afirmatiu, podràs revisar i completar el pagament del primer termini. Quan ho facis, t’enviarem els components.

Això afectarà el meu crèdit?
Quan demanes finançament, no accedim als informes de crèdit ni els revisem per avaluar la sol·licitud.

Puc tenir diversos plans?
Sí, pots tenir diversos plans a terminis. De tota manera, el total pendent no pot superar els 3500 €.

Per què s’ha denegat la meva sol·licitud?
Consulta el correu electrònic que has rebut per obtenir més informació sobre la denegació.

Puc sol·licitar un pla a terminis en nom del meu negoci?
Només poden sol·licitar-lo les persones propietàries d’un compte.

Preguntes sobre pagaments a terminis i facturació

Com ho pago?

Les quotes mensuals es cobraran automàticament a la targeta de crèdit o dèbit que hagis proporcionat en el moment de la compra. Si no podem completar algun pagament mitjançant la targeta, intentarem fer el càrrec al saldo que tinguis al compte de Square.

Quines són les opcions dels pagaments a terminis?

En funció del total de la comanda, durant el procés de pagament veuràs opcions de 4, 6 o 12 terminis. El pagament del primer termini cal fer-lo durant el procés de pagament.

Quan començaré a pagar els terminis?

Abonaràs el primer termini durant el procés de pagament. A partir d’aleshores, se’t cobrarà cada mes fins que el saldo de la comanda s’hagi pagat íntegrament. Si hi ha alguna comissió d’entrega ràpida, s’aplicarà al pagament inicial. Cada termini, així com qualsevol pagament d’entrega ràpida, inclourà els impostos corresponents.

On puc consultar el saldo pendent?

Cada mes, en completar-se el pagament, t’enviarem un correu electrònic. El missatge inclourà el saldo pendent i les dades més importants sobre els terminis mensuals.

Puc canviar el mètode de pagament?

Pots modificar el mètode de pagament a la pàgina de Comandes de la Botiga de Square. Només cal que seleccionis la comanda que vols modificar i facis clic a Canvia la targeta desada.

Puc pagar amb un xec, un gir postal o algun altre tipus de pagament que es pugui enviar per correu?

En aquests moments, els pagaments només es poden fer amb targeta de crèdit o dèbit, o mitjançant el compte bancari associat al teu compte de Square.

Puc liquidar el saldo abans d’hora?

Sí. Pots fer el pagament de tot el que et queda en qualsevol moment. Posa’t en contacte amb l’equip d’Atenció al venedor i digues que vols pagar per avançat els components. Això no et suposarà cap cost addicional.

Què passa si necessito ajornar el pagament del termini mensual?

Si et saltes un pagament, l’import s’afegirà automàticament al pagament programat del següent termini.

Per exemple, si no fas el pagament programat de 100 € del gener, al febrer se’t cobraran els 100 € del gener i els 100 € del pagament programat del febrer.

M’enviareu recordatoris de facturació?

Sí. T’enviarem un recordatori per correu electrònic uns dies abans de cada pagament.

Què passa si es denega la targeta de crèdit o dèbit?

Si es denega la targeta de crèdit o dèbit, intentarem completar el pagament cobrant l’import del compte bancari associat al teu compte de Square.

Preguntes generals

Si retorno els components, com puc rebre un reembossament?

Pots optar a un reembossament si fas la devolució abans que passin 30 dies des de la data d’entrega. Hauràs d’omplir un formulari de devolució i et farem arribar una etiqueta d’enviament per correu electrònic. Empaqueta els components i retorna’ls. Un cop els hàgim rebut, et retornarem tots els pagaments fets fins aleshores. Per obtenir més informació, consulta la nostra política de components.

El meu lector encara no ha arribat. On és?

Rebràs un correu electrònic de confirmació amb el número de seguiment de la comanda, i t’enviarem un correu electrònic tan bon punt s’enviï.

Què passa si els components s’espatllen?

Els components de Square tenen una garantia contra els defectes de fabricació que es manté durant la totalitat del contracte. Si tens problemes, prova aquests consells per solucionar-los o presenta una reclamació per obtenir un component de substitució. Consulta la nostra política de components per a més informació.

Si tens més preguntes, posa't en contacte amb el posa’t en contacte amb el servei d’Atenció al venedor de Square.

No trobes el que necessites?