Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Gestiona Vendes en línia Square des del TPV Square

TPV Square és una solució versàtil de TPV que pots personalitzar segons les necessitats del teu negoci. Amb el TPV Square tens accés a tots els complements que necessites, ja que estan dissenyats per a tasques específiques com ara la gestió d’articles, els informes de vendes, el màrqueting per correu electrònic, els equips i el procés de pagament online. Descobreix com es comença amb els complements.

Perquè tot vagi sobre rodes, pots crear el teu web de Vendes en línia Square i accedir als webs que ja tinguis directament des de l’Aplicació de TPV Square mitjançant el complement Vendes en línia.

Nota: el complement Vendes en línia està disponible amb el TPV Square i Square per a comerços.

Aquí tens informació sobre com començar amb Vendes en línia Square i crear un web amb Square.

Afegeix el complement Vendes en línia

Per descarregar i afegir el complement Vendes en línia al TPV Square:

 1. Al TPV Square, ves a ≡ Més > Complements.

 2. Toca Vendes en línia.

 3. Toca Afegeix al TPV.

Quan acabis, toca Obre Vendes en línia directament a la pantalla del complement per obrir-lo. També pots anar a ≡ Més > Vendes en línia. Si no tens un compte de Vendes en línia Square, es generarà un web automàticament per ajudar-te a començar.

Edita el teu web

 1. Al TPV Square, ves a ≡ Més > Vendes en línia.

 2. Toca Modifica el web per començar a modificar-lo. Si tens diversos webs, toca Canvia de web i selecciona el que vols modificar.

 3. Toca Vista prèvia del web per consultar com quedarà quan estigui publicat.

Nota: la versió adaptada per a mòbils de l’editor de webs de Vendes en línia Square compta amb la majoria de les funcions de la versió d’escriptori. Perquè es mostri més gran, ves a l’editor de webs de Vendes en línia Square des del tauler de control en línia de Square.

Més informació sobre com navegar per l’editor de webs de Vendes en Línia Square.

Gestiona els articles de Vendes en línia Square

Crea articles

Per crear articles al catàleg i importar-los al teu web de Vendes en línia Square:

 1. A TPV Square, ves a ≡ Més > Articles.
 2. Toca Tots els articles.
 3. Toca Crea un article.
 4. Toca Desa quan hagis acabat.

Modifica la visibilitat dels articles

Per modificar la visibilitat dels articles a Vendes en línia Square:

 1. A TPV Square, ves a ≡ Més > Articles.
 2. Toca Tots els articles.
 3. Toca l’article que vols modificar i desplaça’t cap avall fins a la secció En línia.
 4. Toca Visibilitat del web i tria si vols que estigui Visible, Ocult o No disponible.
 5. Toca Desa quan hagis acabat.

Aquestes són les opcions de visibilitat que tens disponibles:

 • Visible: l’article és visible en línia, està disponible per a la compra i es mostra a la navegació i als resultats de cerca.
 • Ocult: l’article es pot comprar en línia, però només serà visible per a qui hi tingui un enllaç directe (aquesta opció és útil per als articles exclusius).
 • No disponible: l’article no és visible i no es pot comprar en línia (és una opció útil si encara no vols vendre l’article).

Modifica la configuració dels articles

Per modificar la configuració dels articles de Vendes en línia Square:

 1. A TPV Square, ves a ≡ Més > Articles.
 2. Toca Tots els articles.
 3. Toca l’article que vols modificar i desplaça’t cap avall fins a la secció En línia.
 4. Toca Configuració del web per personalitzar altres paràmetres dels articles de Vendes en línia Square, com ara:

 • Mètodes de tramitació de les comandes: activa l’enviament, la recollida a l’establiment, l’entrega a domicili i les comandes d’autoservei per a l’article.
 • Temps de preparació per a la recollida i l’entrega: pots determinar el temps de preparació per als articles que tenen configurada la recollida a l’establiment i l’entrega a domicilis de la zona com a mètode de tramitació.
 • Categories del web: selecciona les categories on l’article estarà disponible al web.

També pots modificar aquesta configuració a la Col·lecció d’articles de Square, dins del Tauler de control. Aquí t’expliquem com gestionar la configuració dels articles de Vendes en línia Square des de la Col·lecció d’articles.

Gestiona les comandes de Vendes en línia Square

Fes un millor seguiment dels formularis enviats des del web de Vendes en línia Square des de la safata d’entrada de notificacions del TPV Square. Consulta més informació sobre com adding a contact form to your Square Online site.

Actualitza la configuració de tramitació de les comandes en línia

Per gestionar la configuració de la recollida a l’establiment i l’entrega a domicili:

 1. Al TPV Square, ves a ≡ Més > En línia.
 2. Toca la icona de l’engranatge.
 3. Selecciona Actualitza la recollida a l’establiment i l’entrega a domicili per establir la configuració de tramitació o actualitzar-la.
 4. Activa Recollida a l’establiment o Entrega a domicili i toca Desa quan hagis acabat de configurar l’opció de tramitació. Si és la primera vegada que configures la tramitació de les comandes, se’t demanarà que proporcionis informació addicional per personalitzar-ne el procés.

Aquí t’expliquem com personalitzar la tramitació de les comandes amb recollida a l’establiment i entrega a domicili.

Amplia provisionalment els temps de preparació

En les hores de més tràfec, pots afegir 15 minuts al temps de preparació de les comandes d’un punt de venda per tenir més temps de completar les comandes actives i entrants. Per començar:

 1. Al TPV Square, toca ≡ Més > Comandes.
 2. A la pantalla de l’Administrador de comandes, toca la icona del rellotge per mostrar la configuració del Temps de la comanda.
 3. Activa Mode ocupat.
 4. Tria durant quanta estona vols incrementar el temps de preparació de les comandes: 15 minuts, 30 minuts o 1 hora. Durant aquest temps, s’afegiran 15 minuts al temps de preparació de les comandes en aquest punt de venda.
 5. Toca Desa.

Un cop estigui activat, a la pàgina de Comandes es mostrarà quant de temps queda en mode ocupat. En aquesta mateixa pàgina pots seleccionar Surt del mode ocupat per reprendre el temps de preparació habitual, o bé Amplia per allargar-ne la durada.

Retarda l’hora de recollida i d’entrega de les comandes

Durant els torns atrafegats on reps més comandes de les previstes, pots retardar l’hora de recollida, de manera que el client o el repartidor sàpiguen que poden venir més tard. Retarda les comandes tan aviat com vegis que no estaran disponibles en el temps previst; així reduiràs l’espera dels clients o els repartidors.

Nota: el retard de les comandes depèn del tipus de servei i d’integració que tinguis. Comprova que la teva integració ho permeti. Algunes comandes no es poden retardar.

Per ajustar l’hora de recollida d’una comanda:

 1. Al TPV Square, ves a ≡ Més > Comandes.
 2. Selecciona la comanda que vols retardar. Nota: trobaràs una fletxa cap a la dreta al costat de les comandes que es poden retardar.
 3. Selecciona Modifica.
 4. Tria un interval de temps a la llista predeterminada (amb increments de 15 minuts) o selecciona Altres per escollir un període de temps manualment.
 5. Toca Desa per enviar l’actualització al soci d’integració (allà on el client ha fet la comanda). Aleshores, el soci farà saber al client o al repartidor que la comanda va amb retard.

Posa en pausa les comandes en línia

Pots posar en pausa les comandes, siguin amb recollida a l’establiment o amb entrega a domicili. Per començar:

 1. Al TPV Square, ves a ≡ Més > Comandes.
 2. A la pantalla de l’Administrador de comandes, toca la icona del rellotge per mostrar la configuració del Temps de la comanda.
 3. A Posa en pausa les comandes, toca Pausa al costat del mètode de tramitació que vols posar en pausa. Pots posar en pausa només la recollida a l’establiment, només l’entrega a domicili, o totes dues.
 4. Toca Desa quan hagis acabat.

Pots consultar l’estat de les comandes en línia a la pàgina d’inici del complement En línia. Allà, pots seleccionar l’estat de la comanda per reprendre les comandes en línia quan vulguis.

Gestiona les comandes en línia

Pots gestionar les comandes en línia directament des del TPV, així com des del Tauler de control. Aquí trobaràs més informació sobre com gestionar les comandes en línia amb Square.

Elimina el complement Vendes en línia

Per fer-ho:

 1. Al TPV Square, ves a ≡ Més > Complements.

 2. Toca Vendes en línia.

 3. Toca ••• > Elimina.

 4. Torna a tocar Elimina per confirmar.

Nota: si el complement que vols eliminar està connectat a una subscripció de pagament, abans d’eliminar-lo te n’hauràs de donar de baixa a través del tauler de control en línia de Square. Quan finalitzi la subscripció, el podràs eliminar des de l’aplicació de TPV Square.

Preguntes més freqüents

Quines gestions puc fer al web des de l’aplicació de TPV Square?

Amb l’aplicació de TPV, pots:

 • Modificar i previsualitzar el web.
 • crear i modificar els articles que vols mostrar online
 • modificar la configuració de les comandes online
 • gestionar les comandes online
 • gestionar les entrades del formulari online

A l’aplicació de TPV, hi trobaràs la configuració imprescindible de Vendes en línia Square perquè puguis accedir-hi des de qualsevol lloc. Per consultar-ne la configuració addicional, ves al tauler de control en línia de Square i selecciona Vendes en línia > Vendes en línia per obrir la pàgina de Vista general de Vendes en línia Square.

Puc actualitzar l’adreça del web des de l’aplicació de TPV Square?

Des de l’aplicació de TPV, pots canviar el subdomini gratuït, però no podràs configurar un domini personalitzat. Per associar o transferir un domini personalitzat a Square, ves a la pàgina de Vista general de Vendes en línia Square des del Tauler de control.

No tinc l’aplicació de TPV Square. Com la puc descarregar?

Per descarregar l’aplicació de TPV Square, ves a la botiga d’aplicacions del dispositiu Apple o Android.

No trobes el que necessites?