Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Gestiona Vendes en línia Square des de TPV Square

TPV Square és una solució versàtil de TPV que pots personalitzar a la mida del teu negoci. Amb TPV Square, tens accés a tots els complements que necessites, ja que estan dissenyats per a tasques específiques com la gestió d’articles, els informes de vendes, el màrqueting per correu electrònic, els equips o el procés de pagament en línia. Descobreix com es comença amb els complements

Per poder-ho fer servir tot sense entrebancs, pots començar a crear el teu lloc web de Vendes en línia Square i accedir als webs que ja tinguis directament des de l’Aplicació de TPV Square amb el complement En línia.

Si primer vols més informació sobre com crear un lloc web amb Square, aquí t’expliquem com començar amb Vendes en línia Square.

Afegeix el complement En línia

Per descarregar i afegir el complement En línia a TPV Square:

 1. Toca ≡ Més a la barra de navegació de l’aplicació de TPV Square.

 2. Toca Complements > En línia.

 3. Selecciona Afegeix al TPV.

Accedeix a Vendes en línia Square des de l’aplicació de TPV

Quan acabis d’afegir el complement En línia al TPV, toca Obre En línia directament a la pantalla del complement. També pots accedir a l’aplicació des del menú de Complements:

 1. Toca ≡ Més a la barra de navegació de l’aplicació de TPV Square.

 2. Toca Complements > En línia.

Si no tens cap compte de Vendes en línia Square, es generarà un lloc web automàticament per ajudar-te a començar. Quan el vegis, toca Modifica el web per començar a fer-hi canvis, Mostra el web publicat per fer-ne una vista prèvia o Canvia de lloc web per modificar-ne un altre.

Configura els articles de Vendes en línia Square

Modifica el lloc web

Toca Modifica el web per començar a fer-hi canvis. Si tens diversos llocs web, selecciona el que vulguis modificar. Aquí t’expliquem com navegar per l’editor de webs de Vendes en línia Square.

Accepta comandes en línia

Per configurar les comandes en línia:

 1. Activa Comandes en línia per començar a acceptar-ne. Si has de configurar altres funcions, podràs completar els passos aquí.
 2. La col·lecció d’articles se sincronitzarà per defecte. Toca Afegeix articles de la carta per gestionar-los.

Nota: si ja tens un lloc web, pots fer servir aquestes opcions per canviar-ne la configuració. Se’t demanarà que completis el procés de configuració del web.

Actualitza la configuració de la tramitació per a les comandes en línia

Pots gestionar la recollida a l’establiment i l’entrega a domicili directament al TPV Square:

 1. Ves a l’aplicació de TPV Square i toca ≡ Més a la barra de navegació.
 2. Toca Configuració > En línia.
 3. Selecciona Actualitza la recollida a l’establiment i l’entrega a domicili per definir o actualitzar la configuració de la tramitació.

Activa Recollida a l’establiment o Entrega a domicili i toca Fet quan hagis acabat de modificar-ho. Si configures la tramitació per primera vegada, se’t demanarà que proporcionis informació addicional i que personalitzis l’opció de tramitació.

Si en vols més informació, aquí t’expliquem com personalitzar la configuració de la tramitació en línia per a la recollida a l’establiment i l’entrega a domicilis de la zona.

Temps de les comandes

Per personalitzar la configuració del temps de les comandes:

 1. A la barra de navegació, toca Comandes. Si no apareix aquesta opció, toca Més i selecciona Comandes.
 2. Toca la icona del rellotge a la pantalla de l’Administrador de comandes per mostrar la configuració del Temps de les comandes.
 3. Activa el Mode ocupat per afegir una estona al temps de preparació d’un punt de venda temporalment.
 4. Selecciona la durada del mode ocupat: 15 minuts, 30 minuts o 1 hora. Mentre el mode ocupat estigui activat, s’afegiran 15 minuts al temps de preparació del punt de venda actual. Un cop activat, pots veure el temps que queda en el Mode ocupat a la pàgina de Comandes. També pots seleccionar Surt del Mode ocupat per reprendre els horaris de preparació habituals o seleccionar Amplia per allargar la durada del Mode ocupat.
 5. A Temps de preparació, selecciona quant de temps necessites per preparar una comanda. Amb això, els clients podran saber quan estarà enllestida una comanda.
 6. A Posa en pausa les comandes, toca Posa en pausa al costat del mètode de tramitació per al qual vols posar en pausa les comandes al punt de venda. Pots posar en pausa només la recollida a l’establiment, només l’entrega a domicili o totes les comandes per als dos mètodes de tramitació.
 7. Toca Desa quan hagis acabat.

Nota: pots veure l’estat de les comandes en línia a la pàgina d’inici del complement En línia. Allà, pots seleccionar l’estat de la comanda per reprendre les comandes en línia.

Gestiona els teus articles de Vendes en línia Square

Pots crear articles, modificar-ne la visibilitat i configurar-los des del complement En línia.

Crea articles

Per crear articles del catàleg i importar-los al lloc web de Vendes en línia Square:

 1. Toca ≡ Més a la barra de navegació de l’aplicació de TPV Square.
 2. Toca Articles > Tots els articles.
 3. Toca Crea un article per personalitzar la configuració de l’article i toca Desa quan hagis acabat.

Modifica la visibilitat de l’article

Per modificar la visibilitat dels articles a Vendes en línia Square:

 1. Toca ≡ Més a la barra de navegació de l’aplicació de TPV Square.
 2. Toca Articles i selecciona Tots els articles.
 3. Toca el nom de l’article que vols modificar i desplaça’t cap avall fins a la secció de Vendes en línia.
 4. A Visibilitat al lloc web, selecciona Visible, Ocult o No disponible.

Les opcions de configuració de visibilitat dels articles que pots fer servir són els següents:

 • Visible: l’article és visible en línia, està disponible per a la compra i es mostrarà a la navegació i als resultats de cerca.
 • Ocult: l’article es pot comprar en línia, però només serà visible per a qui hi tingui un enllaç directe (aquesta opció és útil per als articles exclusius).
 • No disponible: l’article no és visible en línia i no es pot comprar (aquesta opció és útil si encara no vols vendre l’article).

Modifica la configuració de l’article

Un cop hagis creat un article, pots accedir a la configuració del web per personalitzar la configuració addicional dels articles a Vendes en línia Square:

 • Mètodes de tramitació de les comandes: activa l’enviament, la recollida a l’establiment, l’entrega a domicili i les comandes d’autoservei per a l’article.
 • Temps de preparació per a la recollida i l’entrega: tria el temps de preparació de l’article per a les comandes amb recollida a l’establiment i entrega a domicilis de la zona.
 • Categories del web: selecciona les categories on l’article estarà disponible al lloc web.

Elimina el complement En línia

Per eliminar el complement En línia:

 1. Toca ≡ Més a la barra de navegació de l’aplicació de TPV Square.

 2. Toca Complements > En línia.

 3. Toca ... > Elimina.

 4. Torna a tocar Elimina per confirmar l’eliminació del complement.

Nota: si el complement que vols eliminar està connectat a una subscripció de pagament, t’hi hauràs de donar de baixa mitjançant el Tauler de control en línia de Square abans d’eliminar-lo. Quan finalitzi la subscripció, el pots eliminar des de l’aplicació de TPV Square.

Preguntes més freqüents

On puc gestionar articles per al lloc web de Vendes en línia Square des de l’aplicació de Square?

En afegir el complement de Vendes en línia Square al TPV, podràs accedir als controls del lloc web de Vendes en línia Square des de la Col·lecció d’articles:

 • Quan creïs un article nou, pots configurar-ne la visibilitat per al lloc web de Vendes en línia Square a l’aplicació.
 • Quan modifiquis un article existent, pots accedir a la configuració addicional del web, personalitzar els mètodes de tramitació de l’article i configurar categories d’articles a l’aplicació.

Quina diferència hi ha entre la versió per a dispositius mòbils de l’editor web de Vendes en línia Square i la versió d’escriptori?

Llevat que l’editor web està optimitzat per a una pantalla més petita, la versió per a dispositius mòbils té les mateixes característiques i funcions que la d’escriptori.

No tinc l’aplicació de TPV Square. Com la puc descarregar?

Ves a la botiga d’aplicacions del teu dispositiu Apple o Android per descarregar l’aplicació de TPV Square.