Inici>Comença

Gestiona Vendes en línia Square des del TPV Square

Per posar-t’ho fàcil, pots crear i gestionar el web de Vendes en línia Square directament des del TPV Square mitjançant el complement Vendes en línia, que també et permet configurar altres paràmetres relacionats amb els articles i les comandes des de qualsevol lloc.

Nota: el complement Vendes  en línia està disponible al TPV Square i a Square per a comerços.

Consulta més informació sobre com Comença amb Vendes en línia Square per crear un web amb Square o consulta més informació sobre com Comença amb els complements per al TPV.

Abans de començar

Has d’haver descarregat l’Aplicació de TPV Square.

Nota: la configuració de Vendes en línia Square a la qual pots accedir des de l’aplicació de TPV Square és la més important. Per gestionar altres paràmetres, accedeix al tauler de control en línia de Square i selecciona Vendes en línia > Vendes en línia per obrir la Vista general de Vendes en línia Square.

Afegeix el complement Vendes en línia

Per descarregar i afegir el complement Vendes en línia al TPV Square:

  1. Al TPV Square, ves a ≡ Més > Complements.

  2. Toca Vendes en línia.

  3. Toca Afegeix al TPV.

Quan acabis, toca Obre Vendes en línia directament des de la pantalla del complement. També pots anar a ≡ Més > Vendes en línia. Si no tens un compte de Vendes en línia Square, es generarà un web automàticament per ajudar-te a començar.

Gestiona el web

Edita el teu web

  1. Al TPV Square, ves a ≡ Més > Vendes en línia.
  2. Toca Modifica el web. Si en tens diversos, toca Canvia de web i selecciona el que vulguis modificar.
  3. Toca Previsualitza el web per consultar el web que tens publicat.

Nota: la versió per a dispositius mòbils de l’editor de webs de Vendes en línia Square inclou la majoria de les funcions de la versió d’escriptori. Perquè es mostri més gran, ves a l’editor de webs de Vendes en línia Square des del Tauler de control en línia de Square.

Gestiona l’adreça del web

Nota: per personalitzar el nom del domini del web, canvia a un pla superior de Vendes en línia Square.

Des de l’aplicació de TPV, pots canviar el subdomini gratuït, però no configurar-ne un de personalitzat. Per vincular o transferir un domini personalitzat a Square, ves a la Vista general de Vendes en línia Square al Tauler de control. Aquí tens més informació sobre com començar amb els dominis amb Vendes en línia Square.

Gestiona les consultes rebudes a través de formularis online

Respon als clients des de la secció de notificacions del TPV Square i centralitza les consultes rebudes a través dels formularis del web de Vendes en línia Square. Consulta més informació sobre com afegir un formulari de contacte al web de Vendes en línia Square.

Gestiona els articles online

Crea articles

Amb l’aplicació de TPV Square, pots crear una col·lecció d’articles quan vulguis. Consulta més informació sobre com crear i gestionar articles des de l’aplicació de Square.

Modifica la visibilitat dels articles

Per fer-ho a Vendes en línia Square:

  1. Al TPV Square, ves a ≡ Més > Articles.
  2. Toca Tots els articles.
  3. Toca l’article que vulguis modificar i baixa fins a la secció Vendes en línia.
  4. Toca Visibilitat al web i selecciona Visible, Ocult o No disponible.
  5. Toca Desa quan hagis acabat.

Aquestes són les opcions de visibilitat que pots assignar als articles:

  • Visible: l’article es mostra i es pot comprar al web de comandes online. També apareixerà a la navegació i als resultats de cerca.
  • Ocult: l’article es pot comprar online, però no es mostrarà al web de comandes. Podràs afegir-lo a les seccions d’articles destacats (per exemple, per als esdeveniments o donacions) o enviar als clients un enllaç directe (per exemple, per als articles exclusius).
  • No disponible: l’article no es mostra ni es pot comprar online (per exemple, si encara no pots vendre’l).

Modifica la configuració dels articles

Per fer-ho a Vendes en línia Square:

  1. Al TPV Square, ves a ≡ Més > Articles.
  2. Toca Tots els articles.
  3. Toca l’article que vulguis modificar i baixa fins a la secció Vendes en línia.
  4. Toca Configuració del web per personalitzar altres opcions, com ara:

  • Mètodes de tramitació: activa l’enviament, la recollida a l’establiment, l’entrega a domicilis de la zona i les comandes amb codi QR per a l’article.
  • Temps de preparació per a la recollida i l’entrega: pots triar el temps de preparació dels articles amb recollida a l’establiment i entrega a domicili.
  • Categories del web: selecciona les categories on es podrà trobar l’article al web.

També pots modificar aquesta configuració a la col·lecció d’articles de Square al Tauler de control.

Gestiona les comandes online

Actualitza la configuració de tramitació de les comandes online

Per gestionar la configuració de les comandes amb recollida a l’establiment i entrega a domicili:

  1. Al TPV Square, ves a ≡ Més > Vendes en línia.
  2. Toca la icona de l’engranatge.
  3. Selecciona Actualitza la recollida i entrega per definir o actualitzar la configuració de tramitació.
  4. Activa l’opció Recollida a l’establiment o Entrega a domicili i toca Desa quan hagis acabat de configurar el mètode de tramitació. Si és la primera vegada que tries l’opció de tramitació, se’t demanarà més informació per personalitzar el procés.

Consulta més informació sobre com personalitzar la configuració de tramitació online de les comandes amb recollida a l’establiment o entrega a domicili.

Amplia els temps de preparació provisionalment

Pots afegir 15 minuts al temps de preparació de les comandes del punt de venda en moments de molta activitat per tenir més temps per completar les comandes que s’estan preparant i les que rebis. Per començar:

  1. Al TPV Square, toca ≡ Més > Comandes.
  2. A la pantalla de l’Administrador de comandes, toca la icona del rellotge per consultar la configuració de Temps de la comanda.
  3. Activa l’opció Mode ocupat.
  4. Tria quant de temps vols que duri aquesta ampliació temporal del temps de preparació: 15 minuts, 30 minuts o 1 hora. Durant aquest temps, s’afegiran 15 minuts al temps de preparació de les comandes del punt de venda en qüestió.
  5. Toca Desa.

Un cop activat, podràs consultar el temps que queda del mode ocupat a la pàgina Comandes. A més, hi podràs seleccionar Surt del mode ocupat per tornar als temps de preparació habituals, o bé Amplia per allargar-ne la durada.

Retarda l’hora de recollida o d’entrega de les comandes

Si reps més comandes de les esperades en torns amb bastant activitat, pots retardar l’hora de recollida perquè els clients o repartidors recullin les comandes més tard. Et recomanem que retardis les comandes tan aviat com sàpigues que no seran a temps per evitar que s’acumulin clients o repartidors a l’establiment.

Nota: hauràs de consultar si pots retardar les comandes en el servei que tinguis integrat, ja que no és possible en tots.

Per ajustar l’hora de recollida d’una comanda:

  1. Al TPV Square, ves a ≡ Més > Comandes.
  2. Selecciona la comanda que vulguis retardar. Nota: trobaràs una fletxa cap a la dreta al costat de les comandes que es poden retardar.
  3. Selecciona Modifica.
  4. A la llista, tria un interval de temps (en increments de 15 minuts) o selecciona Altre per definir-lo manualment.
  5. Toca Desa per notificar el canvi al servei que tens integrat i que puguis informar el client que ha fet la comanda o el repartidor que vagi a recollir-lo.

Posa en pausa les comandes online

Pots posar en pausa les comandes del punt de venda, siguin amb recollida a l’establiment o entrega a domicili. Per començar:

  1. Al TPV Square, ves a ≡ Més > Comandes.
  2. A la pantalla de l’Administrador de comandes, toca la icona del rellotge per consultar la configuració de Temps de la comanda.
  3. A Posa en pausa les comandes, toca Pausa al costat del mètode de tramitació per al qual vols posar en pausa en la comandes. Pots posar en pausa únicament les comandes amb recollida a l’establiment o entrega a domicili, o totes dues.
  4. Toca Desa quan hagis acabat.

Pots consultar l’estat de les comandes online a la pàgina d’inici del complement Vendes en línia i seleccionar-lo per reprendre les comandes quan vulguis.

Gestiona les comandes online

Pots gestionar les comandes online directament des del TPV quare o el Tauler de control. Consulta més informació sobre com gestionar comandes des del web de Vendes en línia Square o com gestionar comandes online amb Square.

Elimina el complement Vendes en línia

Per fer-ho:

  1. Al TPV Square, ves a ≡ Més > Complements.

  2. Toca Vendes en línia.

  3. Toca ••• > Elimina.

  4. Torna a tocar Elimina.

Nota: si el complement que vols eliminar està vinculat a una subscripció de pagament, abans hauràs de cancel·lar-la a través del Tauler de control en línia de Square. Un cop fet, podràs eliminar el complement de l’aplicació de TPV Square.

No trobes el que necessites?