Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Comença

Presentem el redisseny de l’aplicació de TPV de Square per a comerços

Hem redissenyat l’aplicació de TPV per a comerços perquè puguis personalitzar el disseny del catàleg i organitzar els articles, les accions i les funcions que et siguin més útils durant el procés de pagament per optimitzar la feina del dia a dia. Ara que t’ofereix més eines, pots personalitzar el TPV perquè el procés de pagament sigui més eficient, sigui quina sigui la mida del catàleg.

Aquí tens les noves funcions de disseny:

 • Personalització: posa ordre als articles, descomptes, cistelles desades i perfils dels clients d’una manera que s’adapti a tu i al teu negoci.

 • Escalabilitat: desbloqueja més propietats per organitzar el catàleg d’articles en pàgines, categories i grups sense maldecaps.

 • Eficàcia: estalvia temps amb l’accés ràpid a les dreceres que fas servir més sovint quan processes una comanda, com ara afegir en un moment el perfil d’un client o un descompte, ajustar el preu d’un article o obrir una cistella desada.

 • Barra de navegació: hem actualitzat la barra de navegació principal perquè inclogui l’opció de tancar la sessió per als empleats, el Procés de pagament, les Transaccions i l’Inventari. També es podrà accedir a les Notificacions, de manera que et serà més fàcil veure-les i assegurar-te que no et perds cap novetat important de Square.

 • Miniaplicacions: és un menú nou al qual accediràs a través de la pestanya Més. Aquí és on accediràs a altres eines de Square, com ara Articles, Informes, Saldo, Configuració i Atenció al venedor. També hi hem afegit icones perquè et sigui més fàcil trobar allò que necessitis.

Novetats

Amb la nova quadrícula d’articles personalitzable, pots crear tantes pàgines de favorits com vulguis. També pots tenir tants mòduls com vulguis a cada pàgina.

Amb la nova aplicació de Square per a comerços, tens dues pàgines predeterminades:

 • Favorits: Descomptes, Clients i Cistelles desades seran els mòduls per defecte abans que personalitzis el disseny.

 • Tots els articles: hi haurà un mòdul de Categories i pots tenir tants mòduls com vulguis. Toca per veure els articles de cada categoria.

Nota: qualsevol favorit creat anteriorment al TPV Square o a Square per a comerços es transferirà a la nova aplicació de Square per a comerços.

Comença

Per començar:

Nota: si estàs fent servir l’Square Register, hauràs de comprovar que el programari estigui actualitzat abans d’utilitzar les noves funcions. Pots obtenir més informació sobre com actualitzar l’Square Register.

Actualitza l’aplicació de TPV per a comerços

Per passar-te al nou TPV per a comerços que hem redissenyat:

 1. A la pantalla d’inici, toca ≡ Més > Configuració > Procés de pagament.

 2. A continuació, toca Canvia al nou TPV per a comerços per començar l’actualització.

Pots tornar al TPV per a comerços original durant un temps limitat seguint els mateixos passos i fent clic a Torna a l’experiència anterior.

Personalitza les pàgines i la quadrícula

 1. A l’iPad, mantingues premut qualsevol mòdul per canviar al mode de configuració.

 2. A partir d’aquí, pots moure els mòduls i disposar-los com vulguis. A l’Square Register, mantingues premut el full d’edició sencer per moure els mòduls.

 3. Selecciona Fet per desar els canvis.

Modifica les pàgines

 1. Toca el títol de la pàgina per mostrar la icona d’edició.

 2. Toca la icona d’edició al costat del nom de la pàgina per editar-la.

 3. Des d’aquí, podràs afegir mòduls nous per als elements, les categories, els grups o les accions.

 4. Per eliminar una pàgina, toca Elimina la pàgina. Això no eliminarà cap descompte, article o categoria del teu compte, sinó únicament la pàgina on estan ordenats.

 5. Toca Afegeix una pàgina per crear una pàgina nova.

Afegeix i modifica els mòduls dins de les pàgines

Pots afegir i modificar els mòduls de categories, accions o articles individuals tocant les respectives opcions quan editis la pàgina.

 • Article: crea un sol mòdul d’article. Afegeix diversos mòduls d’articles alhora seleccionant les caselles pel nom de l’article.

 • Categoria: crea un mòdul per a una categoria que, en tocar-lo, mostri qualsevol article dins de la categoria. Afegeix diversos mòduls de categoria a la vegada seleccionant les caselles pel nom de la categoria.

 • Acció: crea un mòdul per a les cistelles desades, els clients, els descomptes o els descomptes individuals.

Per afegir o modificar un mòdul:

 1. Mantingues premut qualsevol mòdul de la quadrícula per passar al mode de configuració.

 2. Toca + en un mòdul buit per crear-ne un de nou. Tria Article, Categoria, Grup o Acció.

Nota: fes servir la col·lecció d’articles per modificar o afegir imatges, colors i noms als mòduls d’articles.

Preguntes més freqüents

Aquest canvi té efecte sobre tots els dispositius?

El redisseny es mostrarà a tots els dispositius que tinguin l’aplicació de Square per a comerços. Si tens diversos dispositius per cada punt de venda, qualsevol modificació que facis en un dispositiu es mostrarà a tots els dispositius amb la sessió iniciada al mateix punt de venda.

Nota: tot i que la quadrícula d’articles es pot veure en un iPhone, hauràs de modificar la quadrícula i els mòduls des d’un altre dispositiu.