Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Comença

Com fer servir l’aplicació de TPV de Square per a comerços

Hem redissenyat l’aplicació de TPV per a comerços perquè puguis personalitzar el disseny del catàleg i optimitzar el flux de treball organitzant els articles, les accions i les funcions que et siguin més útils durant el procés de pagament. Ara tindràs més eines i podràs personalitzar el TPV perquè el procés de pagament sigui més eficient, independentment de la mida del catàleg.

Aquestes són les noves funcions:

  • Personalització: organitza els articles, els descomptes, les cistelles desades i els perfils dels clients segons les teves necessitats i les del teu negoci.

  • Flexibilitat: organitza sense problemes el catàleg d’articles en pàgines, categories i grups.

  • Eficiència: accedeix ràpidament a les funcions que fas servir més sovint quan processes una comanda, com ara afegir el perfil d’un client o un descompte, modificar el preu d’un article o obrir una cistella desada en un tres i no res.

  • Barra de navegació: la barra de navegació principal ara inclou l’opció de Tancar la sessió per als empleats, el Procés de pagament, les Transaccionsi l’Inventari. A més, podràs accedir més fàcilment a les notificacions, per no perdre’t cap novetat important de Square.

  • Miniaplicacions: aquest menú nou de la pestanya Més et permetrà accedir a altres eines de Square, com ara Articles, Informes, Saldo, Configuració i Atenció al venedor. A més, hi hem afegit icones perquè et sigui més fàcil trobar allò que necessites.

Novetats

Amb la nova aplicació de Square per a comerços, gaudiràs de:

  • Tramitació de comandes: pots canviar de tipus de tramitació directament des de la cistella, escollir fàcilment entre enviament o recollida i introduir detalls importants sobre la tramitació per aplicar-los a tota la cistella. També pots tramitar les comandes des d’un altre punt de venda on hi hagi existències. 

  • Favorits: abans de personalitzar el disseny, veuràs les seccions Descomptes, Clients i Cistelles desades. Nota: qualsevol favorit creat anteriorment al TPV Square o a Square per a comerços es transferirà a la nova aplicació de Square per a comerços.

  • Tots els articles: cada categoria tindrà un mòdul i pots tenir tants mòduls com vulguis. Toca un per consultar els articles de cada categoria.

Comença

Per començar:

Nota: si utilitzes l’Square Register, hauràs de comprovar que el programari estigui actualitzat abans de fer servir les funcions noves. Consulta més informació sobre com actualitzar l’Square Register.

Actualitza l’aplicació de TPV per a comerços

Per passar-te al TPV per a comerços que hem redissenyat fa poc:

  1. A la pantalla d’inici, toca ≡ Més > Configuració > Procés de pagament.

  2. A continuació, toca Canvia al nou TPV per a comerços.

Personalitza les pàgines i la quadrícula

  1. A l’iPad, mantingues premut qualsevol mòdul per canviar al mode de configuració. 

  2. A partir d’aquí, pots moure els mòduls i col·locar-los com prefereixis. A l’Square Register, mantingues premut el full d’edició sencer per moure els mòduls. 

  3. Selecciona Fet per desar els canvis.

Modifica les pàgines

  1. Toca el títol de la pàgina per mostrar la icona d’edició.

  2. Toca la icona d’edició al costat del nom de la pàgina que vols modificar. 

  3. Des d’aquí, pots afegir mòduls nous per elements, categories, grups o accions.

  4. Per eliminar una pàgina, toca Elimina la pàgina. Tingues en compte que no s’eliminarà cap article, categoria o descompte del compte, només la pàgina on estan organitzats.

  5. Toca Afegeix una pàgina per crear-ne una de nova.

Afegeix i modifica els mòduls dins de les pàgines

Pots afegir i modificar els mòduls de categories, accions o articles individuals tocant les opcions corresponents quan modifiquis la pàgina.

  • Article: crea un mòdul amb un únic article. Afegeix mòduls per a diversos articles alhora seleccionant les caselles al costat del nom de cadascun dels articles.

  • Categoria: crea un mòdul per a una categoria que, en tocar-lo, mostri qualsevol article que contingui. Afegeix mòduls per a diverses categories alhora seleccionant les caselles al costat del nom de cadascuna d’elles.

  • Acció: crea un mòdul per a les cistelles desades, els clients o els descomptes generals o individuals.

Per afegir o modificar un mòdul:

  1. Mantingues premut qualsevol mòdul per accedir al mode de configuració.

  2. Toca + a qualsevol mòdul buit per crear-ne un de nou. Tria Article, Categoria, Grup o Acció.

Nota: fes servir la col·lecció d’articles per modificar o afegir imatges, colors i noms als mòduls d’articles.

Altres novetats

Canvis recents inclosos amb Square per a comerços:

  • Bundles with Square for Retail Plus: combina diversos articles i ven-los com un de sol. Square farà un seguiment automàtic de l’inventari de cadascun dels components. 

  • Archive Items: elimina articles de la col·lecció per evitar que es venguin. Els articles arxivats no perdran les dades ni l’historial d’existències i es mostraran als informes de l’inventari.

  • Add-on Library: ofereix altres serveis de Square directament des de la quadrícula de pagament de l’aplicació de TPV de Square per a comerços. 

Preguntes més freqüents

Aquest canvi té efecte sobre tots els dispositius?

El disseny nou es mostrarà a tots els dispositius amb l’aplicació de Square per a comerços. Si tens diversos dispositius per a cada punt de venda, qualsevol modificació que facis en un dispositiu es mostrarà a tots els dispositius amb la sessió iniciada al mateix punt de venda.

Nota: tot i que la quadrícula d’articles es pot veure als iPhones, hauràs de modificar la quadrícula i els mòduls des d’un altre dispositiu.

No trobes el que necessites?