Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Canvis i reembossaments

Square per a comerços: vendes dels proveïdors

Amb l’Informe de vendes del proveïdor pots veure els articles que es venen en un període de temps determinat, ordenats per proveïdor. En seleccionar un interval de dates i filtrar per proveïdor, et podràs fer una imatge precisa del rendiment de cada proveïdor i podràs consultar més dades per a cada article venut.

Amb els gràfics inclosos a l’informe de vendes dels proveïdors que et permeten entendre la informació amb un cop d’ull, consultar els proveïdors principals per vendes netes i unitats venudes serà bufar i fer ampolles, de manera que podràs dedicar més temps a altres aspectes del negoci.

Nota: l’informe de vendes dels proveïdors no està disponible amb el pla Gratuït de Square per a comerços. Aquí tens més informació sobre les diferències entre el Pla Gratuït i pla Plus de Square per a comerços.

Comença:

  1. Ves a Informes > Informes > Informes de l’inventari > Vendes dels proveïdors al Tauler de control en línia de Square.

  2. Fes servir l’eina de selecció a l’extrem superior esquerre per triar l’interval de dates que vols veure, o bé introdueix-ne unes altres.

  3. Si tens més d’un punt de venda, tria els que vulguis veure.

Per identificar els proveïdors que falten a l’històric d’ajustos:

  1. Ves a Articles i comandes > Articles > Gestió de l’inventari > Historial al Tauler de control en línia de Square.

  2. Fes clic a Afegeix un proveïdor.

  3. A la finestra emergent Més detalls, introdueix el proveïdor pertinent a Nom del proveïdor.

  4. Fes clic a Desa.

No trobes el que necessites?