Inici

Glossari de transferències

Períodes de transferències

Square agrupa les teves vendes en períodes de transferència de 24 hores. Un període de transferència comença després de l’hora de tancament del dia anterior. Per exemple, si el tancament del dia dels dilluns s’estableix a les 17:00, el període de transferència dels dimarts començarà a les 17:01 dels dilluns i acabarà a les 17:00 dels dimarts.

Saldo actual

El Saldo actual és Vendes actives més totes les transferències pendents: totes les vendes que Square encara no ha enviat al teu compte bancari.

Vendes actives

Les Vendes actives són les vendes del dia actual. Al tancament del dia, aquestes vendes es converteixen en una transferència pendent.

Transferència pendent

La transferència pendent és un període de transferència completat que Square enviarà al teu compte bancari.

Transferències enviades

Les Transferències enviades són fons que Square ha enviat al teu compte bancari. El temps que tarda el banc a processar i publicar les transferències pot variar, però normalment es fa el dia feiner següent. La transferència està etiquetada amb una marca de temps perquè sàpigues quan Square l’ha enviat al teu compte bancari; aquesta marca de temps no indica que el banc hagi registrat els fons. Per a les Transferències instantànies, els fons s’han de registrar al teu compte en un termini de 20 minuts després que Square hagi enviat la transferència.

Transferències el següent dia feiner

Els pagaments fets abans de les 17:00 CET estan disponibles al teu compte bancari el dia feiner següent. Els pagaments fets després de les 17:00 CET estan disponibles al teu compte bancari el segon dia feiner. Si configures el tancament del dia després de les 17:00 CET, les vendes de tot el dia estaran disponibles el segon dia feiner.

No trobes el que necessites?