Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Compliment de la normativa en matèria de privacitat

Com a comerç que fa servir Square per recollir informació personal dels clients per processar pagaments a la República d’Irlanda, has de complir la Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) i altres normatives i lleis rellevants que regulen l’ús de la informació personal.

Com a comerç, una pràctica recomanada seria tenir una Política de privacitat que expressi amb claredat quin tipus d’informació es recull i amb quina finalitat, i que compleixi qualsevol altre requisit de cara a la legislació aplicable en matèria de privacitat. Si acceptes pagaments en línia, pots posar a disposició dels clients la Política de privacitat al lloc web. Si tens una botiga física, pots col·locar una nota impresa prop de la caixa i visible per als clients, que indiqui la teva pràctica de recollida de dades.

Els venedors de Square són responsables de determinar les seves obligacions i d’implementar les pràctiques recomanades del sector quant a la utilització, recollida i divulgació de la informació personal dels clients en relació amb l’ús que fan dels serveis de Square. Pots consultar més informació sobre el lloc web del regulador local.