Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Compliment de la normativa en matèria de privacitat

Com a comerç que fa servir Square per recollir informació personal dels clients per processar pagaments a la República d’Irlanda, has de complir la Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) i altres normatives i lleis rellevants que regulen l’ús de la informació personal.

Com a comerç, una pràctica recomanada seria tenir una Política de privacitat que expressi amb claredat quin tipus d’informació es recull i amb quina finalitat, i que compleixi qualsevol altre requisit de cara a la legislació aplicable en matèria de privacitat. Si acceptes pagaments en línia, pots posar a disposició dels clients la Política de privacitat al lloc web. Si tens una botiga física, pots col·locar una nota impresa prop de la caixa i visible per als clients, que indiqui la teva pràctica de recollida de dades.

Els venedors de Square són responsables de determinar les seves obligacions i d’implementar les pràctiques recomanades del sector quant a la utilització, recollida i divulgació de la informació personal dels clients en relació amb l’ús que fan dels serveis de Square. Pots consultar més informació sobre el lloc web del regulador local.

No trobes el que necessites?