Inici>API de pagaments de Square

Documentació de Square per a desenvolupadors

Amb Plataforma per a desenvolupadors de Square, els desenvolupadors poden crear aplicacions per respondre a les necessitats actuals dels negocis i, d’aquesta manera, ajudar els venedors de Square. Oferim SDK i API de pagament per a pagaments físics, pagaments a l’aplicació i pagaments en línia. També oferim API de Square per a clients, catàleg, inventari, comandes, equip i punts de venda.

Amb les nostres API de pagament, podràs gaudir d’una encriptació d’extrem a extrem, un servei de gestió de reclamacions, ingressos ràpids per a venedors i un sistema de detecció d’activitats fraudulentes.

Preus

Els preus per processar pagaments amb Square són senzills i transparents, sense comissions ocultes. Els desenvolupadors poden fer servir totes les API i els SDK de Square de franc. Els venedors només paguen comissions per cada transacció que processen.

Pots obtenir més informació sobre preus per processar pagaments o sol·licitar preus personalitzats per a grans empreses.

Recursos per a desenvolupadors

Fòrums per a desenvolupadors

Obtingues respostes dels experts de Square a les preguntes que tinguis.

Blog de desenvolupadors

Descobreix les novetats i esbrina en què estan treballant els enginyers de Square.

Vídeos de YouTube per a desenvolupadors

Mira els darrers tutorials en vídeo.

Slack

Uneix-te al nostre canal per estar al cas de les novetats i comunicar-te directament amb la comunitat de desenvolupadors.

Ajuda directa

Posa’t en contacte de manera confidencial amb l’equip d’atenció per a desenvolupadors.