Paga factures amb Square

Si reps una factura o un pressupost d'un venedor de Square, la pots pagar en línia mitjançant:

Nota: les opcions de pagament poden variar segons el venedor de Square. Si tens preguntes sobre els mètodes de pagament, posa't en contacte amb el venedor.

Pagaments amb targeta

Les factures es poden pagar amb qualsevol targeta admesa. També pots pagar amb carteres digitals, com ara Apple Pay o Google Pay.

Per pagar una factura amb una targeta

1. A la mateixa notificació de la factura, selecciona Paga la factura.
  2. Selecciona Paga amb targeta. Si fas servir una cartera digital, selecciona Compra amb G Pay o Compra amb Apple Pay.
  3. Omple la informació obligatòria, incloent-hi el nom que consta a la targeta, el número de la targeta, el mes i any de venciment (MM/AA) i el CVV.
  4. Fes clic a Paga.

Pagaments amb Targeta regal Square

També pots pagar amb una targeta regal Square, sigui física o electrònica, que estigui associada al negoci que t'ha enviat la factura.

Per pagar una factura amb una targeta regal

1. A la mateixa notificació de la factura, selecciona Paga la factura.
  2. Selecciona Paga amb una targeta regal. Nota: pots seleccionar Comprova el saldo abans de continuar per consultar el saldo de la targeta regal que estàs fent servir.
  3. Introdueix la numeració completa de la targeta regal.
  4. Introdueix l’import que vols pagar. Nota: l’import introduït no pot superar el saldo de la targeta regal.
  5. Introdueix la informació d’enviament.
  6. Selecciona Cobra.

Si tens algun problema a l'hora de pagar una Factura Square, revisa aquests consells per solucionar problemes.

Nota: si el venedor de Square fa servir components de Square, també pots pagar les factures en persona.