Comença amb els complements

Els Complements de Square són eines dissenyades per a les necessitats del teu negoci. Des de la gestió d’equips fins a solucions de màrqueting, pots afegir eines al TPV per crear una solució integral.

Els complements t’ajuden a personalitzar fàcilment el TPV perquè tinguis a l’abast tot allò que necessites. Pots descobrir, instal·lar i gestionar ràpidament els complements de Square integrats a l’aplicació a través de la Col·lecció de complements que hi ha a l’aplicació de TPV Square o de TPV Square per a comerços. Tots els productes d’aquesta col·lecció s’integren directament al TPV perquè la gestió del teu negoci vagi sobre rodes.

Gestiona els complements

Pots descobrir eines noves per a l’aplicació de TPV Square o TPV Square per a comerços i afegir-les directament al TPV des de la col·lecció de complements. Qualsevol producte o funció que ja facis servir es mostrarà com a Afegit a la col·lecció de complements. Aquí tens alguns exemples del que trobaràs a la col·lecció de complements:

Afegeix un complement

1. Toca ≡ Més a la barra de navegació de l’aplicació de TPV Square o de TPV Square per a comerços.

2. Toca Complements i, a continuació, selecciona quin vols afegir o consultar.

3. Selecciona Afegeix al TPV per afegir-lo o selecciona Més informació per llegir-ne la descripció.

Elimina un complement

1. Toca ≡ Més a la barra de navegació de l’aplicació de TPV Square o de TPV Square per a comerços.

2. Toca Complements i, a continuació, selecciona el que vols eliminar.

3. Selecciona els tres punts i toca Elimina.

4. Torna a tocar Elimina per confirmar que vols eliminar-lo.

Nota: si el complement que vols eliminar està connectat a una subscripció de pagament, abans d’eliminar-lo te n’hauràs de donar de baixa a través del tauler de control en línia de Square. Un cop cancel·lis la subscripció, podràs eliminar el complement de l’aplicació de TPV.

Fes servir els complements

Trobaràs els complements a la col·lecció de complements o a la configuració de l’aplicació de TPV Square o de TPV Square per a comerços.

1. Toca ≡ Més a la barra de navegació i selecciona Complements o Configuració.

2. Selecciona el complement que vols fer servir i toca Obre...

Nota: si veus l’opció Obre al procés de pagament, vol dir que el complement s’ha afegit al TPV i que es pot fer servir directament des de la pantalla del procés de pagament.

Consulta més informació sobre la Add-on Library.