Torna a l’inici

Informes i analítiques de les targetes regal

A la secció Informes del Tauler de control en línia de Square, pots consultar i exportar com si res les dades de les vendes i els bescanvis de les targetes regal.

Consulta i descarrega els informes al Tauler de control

Per consultar les vendes i els bescanvis de les targetes regal online:

  1. Al Tauler de control en línia de Square, fes clic a Informes  > Informes.

  2. Fes clic a Targetes regal. Fes servir el selector de dates a la part superior esquerra de la pàgina per definir el període que pertoqui.

  3. Per descarregar aquestes dades com a fitxer CSV a l’ordinador, fes clic a Exporta i selecciona Dades de les targetes regal o bé Resum de les targetes regal. Pots obrir aquest fitxer amb Microsoft Excel o un altre programa de fulls de càlcul o comptabilitat.

Informes de les activacions

L’import indicat a Activacions és el total que s’ha carregat a les targetes regal i no comptabilitza les targetes regal amb descompte. Per exemple, si has venut una targeta regal de 100 € per 80 €, els 100 € serà el que mostrarem a Activacions.

Pots consultar quant t’han pagat realment per les vendes de les targetes regal a l’informe Resum de vendes al Tauler de control en línia de Square, a Vendes de targetes regal.

Activitat de les targetes regal

Pots comprovar el saldo de totes les targetes regal pendents que has emès fins ara fent servir l’informe de Dades de les targetes regal, que mostra els quatre últims dígits de la targeta, les data de la primera i l’última càrrega, la darrera data en què es va fer servir i el saldo pendent.

Per consultar els detalls i activitats específiques d’una targeta regal en concret:

  1. Ves a la Vista general de Targetes regal Square al Tauler de control en línia de Square.

  2. Filtra per data, punt de venda o tipus de targeta. 

  3. Selecciona la targeta regal per mostrar-ne la informació a la dreta.

Consulta els informes de les targetes regal a l’aplicació de Square

Des de l’aplicació de TPV Square, pots accedir a una vista general de les targetes regal comprades. Pots donar accés als empleats a una versió detallada o limitada dels informes de vendes per triar quines dades poden consultar.

Per accedir a la vista general:

  1. A la barra de navegació, toca ≡ Més.

  2. Toca Informes > Targetes regal.

  3. Per defecte, pots accedir a una vista general de les targetes regal que s’han activat i bescanviat en els darrers 30 dies o de totes les targetes regal pendents des del principi.

Vendes de targetes regal

La venda d’una targeta regal no es registra amb les vendes dels productes, sinó per separat. A les vendes brutes i netes no s’hi inclouen les vendes de targetes regal.

Informes de diversos punts de venda

Per fer un seguiment de les targetes regal a diversos punts de venda, dona una ullada a la secció Comptes a pagar i a cobrar entre punts de venda que trobaràs pestanya Targeta regal a la secció Informes del Tauler de control en línia de Square.

Aquest informe mostra les vendes de targetes regal entre els teus punts de venda durant el període seleccionat. Quan es carreguen diners a una targeta regal, el punt de venda on es fa rep els fons de la targeta regal per endavant. El punt de venda on es fa la càrrega li deurà el valor de venda al punt de venda on es bescanviïn diners d’una targeta regal.

  • A rebre és l’import de la targeta regal que s’ha gastat en aquest punt de venda i que es va carregar en un altre.

  • A pagar és l’import de la targeta regal que es va carregar en aquest punt de venda i que s’ha gastat en un altre.

Pots consultar més informació a Condicions dels informes, al Glossari de Square.

No trobes el que necessites?