Fes servir les targetes regal Square

Estàs a punt per vendre targetes regal amb Square? Comença >

Configura imports predeterminats per a les targetes regal

A l’aplicació de TPV Square hi trobaràs els imports predeterminats amb què pots carregar les targetes regal: 10 €, 15 €, 20 €, 25 € i 50 €. Per configurar-ne d’altres i desactivar l’opció de carregar-ne de personalitzats:

1. Ves a Pagaments > Targetes regal > Configuració al tauler de control en línia de Square.

2. Introdueix els imports nous i fes clic a Desa.

Desactiva l’opció Permet altres imports per a les targetes regal a l’aplicació de Square.

1. A la pantalla Procés de pagament, toca Col·lecció > Targetes regal.

2. Introdueix manualment el número de la targeta regal.

3. Selecciona un dels imports de càrrega predeterminats. Si l’opció està activada, també pots introduir-ne un de diferent. Toca Carrega.

4. Per afegir més articles a la venda, selecciona la fletxa per tornar a la col·lecció d’articles o fes clic a la icona del teclat.

5. Toca Cobra per completar la venda. Nota: si fas servir un dispositiu mòbil o la tauleta en mode vertical, toca Revisa la venda > Cobra.

Consulta més informació al nostre videotutorial sobre com cómo comenzar a vender Tarjetas de regalo Square.

• També pots retirar-ne el saldo perquè la faci servir un altre client.

• Consulta més informació sobre com crea descomptes.

1. A l’aplicació de Square, ves a Procés de pagament i afegeix articles a la cistella o introdueix un import personalitzat.

2. Toca Introducció manual de la targeta regal i ingresar la información de la tarjeta de regalo quan el client vulgui fer el pagament.

Nota:

• després d’una venda, el saldo restant de la targeta regal es mostrarà a la pantalla i al rebut del client.

• A més, els clients poden fer servir les targetes regal per place orders through your Square Online. Si el saldo de la targeta regal és inferior al total, el client pot pagar la resta amb una targeta de crèdit o dèbit.

• Si tens problemes per acceptar un pagament amb targeta regal a través d’una integració de tercers (com ara GoDaddy), contacta amb el seu equip d’assistència.

Pots crear un enllaç des del Tauler de control en línia de Square i afegir-lo al web

Si la targeta regal del client no té cap PIN de 4 dígits imprès a la part posterior, pot seleccionar La meva targeta regal no té PIN per consultar-ne el saldo.

Si la targeta regal d’un client té un PIN de 4 dígits, però la funció per comprovar el saldo no funciona, rebrà un missatge per contactar amb el negoci de Square, que podrà fer-ho.

A més, els clients poden gestionar totes les targetes regal i comprovar-ne el saldo al Perfil de Square.

Mostra l’historial de transaccions d’una targeta regal

Tens tres opcions per consultar l’historial de transaccions d’una targeta regal:

Informe de transaccions

1. Al tauler de control en línia de Square, fes clic a Informes > Transaccions.

2. Selecciona qualsevol transacció feta amb la targeta regal o cerca pels últims 4 dígits de la targeta.

3. Fes clic a l’enllaç Targeta regal per consultar l’historial de pagaments.

Per mostrar els rebuts de cadascuna de les transaccions de la targeta regal, fes clic a l’enllaç corresponent a la part esquerra de la finestra emergent.

1. A la tauler de control en línia de Square, ves a Targetes regal.

2. A la Vista general, cerca per número de targeta regal. Fes clic a la targeta regal per consultar-ne els detalls. Baixa per consultar l’historial d’activitats de la targeta regal.

Per consultar-ne els rebuts, fes clic a l’enllaç de la columna Rebut.

1. A la Tauler de control en línia de Square, ves a Informes.

2. Selecciona Targetes regal.

3. Fes servir el selector de dates i punts de venda per consultar l’informe Resum de les targetes regal i Cobraments i pagaments per punt de venda.

4. Fes clic a Exporta per obrir un informe descarregable.

1. Al Tauler de control de Square, fes clic a Informes > Transaccions > Targetes regal.

2. Selecciona qualsevol transacció feta amb la targeta regal o cerca pels últims 4 dígits de la targeta.

3. Fes clic a la targeta regal i baixa per consultar l’historial de transferències.