Promociona les targetes regal electròniques

Crea un enllaç al teu web de comandes des del perfil d’empresa de Google

Els clients que cerquin el teu negoci a Google podran comprar fàcilment targetes regal electròniques si enllaces al teu lloc web de comandes de targetes regal electròniques de Square des del Perfil d’empresa de Google.

Per fer-ho:

1. Ves a Pagaments i, a continuació, a la secció Targetes regal electròniques del tauler de control en línia de Square.

2. Copia l’URL del web de comandes de targetes regal electròniques personalitzades, que trobaràs a sota de l’opció Ven targetes regal electròniques online.

3. A l’ordinador, inicia la sessió al Perfil d’empresa de Google i segueix aquests passos per afegir l’enllaç al web de comandes de targetes regal electròniques de Square des del perfil d’empresa de Google.

Llegeix més a la publicació del blog de Google sobre com afegir un enllaç al web de comandes de targetes regal electròniques des del perfil d’empresa de Google.

Ofereix descomptes en targetes regal electròniques

Crea descomptes per incentivar encara més que els clients comprin targetes regal electròniques. Pots oferir-los a tothom que visiti la pàgina de comandes de les targetes regal electròniques o als clients amb un codi de descompte.

Nota: hauràs d’acabar de configurar les targetes regal electròniques i publicar el web de comandes abans de poder crear un descompte.

Tipus de descomptes

• Descompte: es crearà un descompte d’una quantitat concreta o un percentatge, disponible per a tots els visitants de la pàgina de comandes de les targetes regal electròniques.

• Codi de descompte: es crearà un descompte per un període de temps concret, només disponible per als clients amb el codi de descompte. Nota: els codis han de tenir entre 4 i 20 caràcters.

Crea un descompte

Per crear un descompte:

1. Inicia la sessió a la secció Pagaments > Targetes regal > Targetes regal electròniques > Descomptes del Tauler de control en línia de Square > Targetes regal electròniques.

2. Escull l’opció Activa.

3. Fes clic a Modifica el descompte.

4. Selecciona si vols oferir un descompte d’una quantitat concreta o un percentatge. Si ofereixes un percentatge de descompte, pots definir-ne l’import màxim. Per als descomptes d’una quantitat concreta, pots configurar l’import mínim de la càrrega.

5. Desa.

Per suspendre un descompte, desactiva el botó Activa.

Crea un codi de descompte

Per crear un codi de descompte:

1. Inicia la sessió a la secció Pagaments > Targetes regal > Targetes regal electròniques > Descomptes del Tauler de control en línia de Square > Targetes regal electròniques.

2. Fes clic a Descomptes > Crea un codi.

3. Introdueix un codi de descompte que tingui entre 4 i 20 caràcters.

4. Selecciona si vols oferir un descompte d’una quantitat concreta o un percentatge. Si ofereixes un percentatge de descompte, pots definir-ne l’import màxim. Per als descomptes d’una quantitat concreta, pots configurar l’import mínim de la càrrega.

5. Selecciona una data de venciment opcional per a aquest descompte.

6. Desa.

Pots suspendre un codi de descompte en qualsevol moment fent clic als tres punts del menú d’accions de la dreta de la informació del codi i fent clic a Finalitza.