Inici>Maquinari de tercers compatible

Connecta lectors de codis de barres a Square

Gestiona el negoci amb el software TPV de Square

Potència les vendes amb un software TPV tot en un

Descobreix com connectar lectors de codis de barres compatibles amb el TPV Square i el TPV Square per a comerços, així com solucionar els problemes que puguin tenir.

Lectors de codis de barres compatibles

Els lectors de codis de barres són compatibles amb iPad per mitjà de l’Square Stand, l’Square Register o alguns dispositius Android amb USB. Si fas servir Android, el teu dispositiu ha de tenir instal·lat el programari Android 7.0 i ser compatible amb USB OTG (On-The-Go) o el mode amfitrió. Necessitaràs un adaptador micro USB a USB per connectar el lector al dispositiu.

• Honeywell 1300G

• Honeywell 1900G Imager

• Honeywell Voyager 1200G

• Socket Mobile SocketScan S700 (Bluetooth)

• Socket Mobile 7Ci (Bluetooth) Nota: el Socket Mobile 7Ci ja no es fabrica, però encara és compatible amb el TPV Square.

Ara mateix, els lectors de codis de barres Bluetooth només són compatibles amb iPad i iPhone.

Connecta el lector de codis de barres

Lectors amb Bluetooth

Per connectar un lector Bluetooth Socket a l’iPad o l’iPhone:

1. Activa el Bluetooth a la configuració de l’iOS.

2. Toca les tres línies horitzontals per anar al menú.

3. Toca Configuració > Components > Lector de codis de barres > Connecta el lector de codis de barres.

4. Encén el lector de codis de barres mantenint premut el botó d’encesa del lector (botó petit) fins que sentis dos senyals acústics (de greu a agut).

5. Escaneja el codi de barres que apareix a continuació o que apareixerà a la pantalla del TPV Square mantenint el botó d’activació premut (botó gran) fins que sentis tres senyals acústics (de greu a agut).

Socket Mobile 7Ci iOS pairing barcode

6. Un cop hagis escanejat el codi de barres anterior, toca Següent a la pantalla de diàleg.

7. Torna a la configuració de Bluetooth al teu dispositiu iOS i selecciona el lector Socket dels dispositius que hi apareguin com a disponibles.

8. Torna a l’aplicació de Square i segueix les indicacions de la pantalla per completar el flux de vinculació.

Lectors amb USB

Per configurar-los:

1. Obre l’aplicació de Square al dispositiu.

2. Connecta el lector de codis de barres al hub de components Square o al dispositiu Android fent servir un adaptador OTG (on-the-go).

3. L’aplicació et notificarà que s’ha connectat un accessori.

Desvincula el lector de codis de barres amb Bluetooth

Si vols connectar el lector de codis de barres a un altre iPad o iPhone, primer hauràs de desvincular el lector. Per fer-ho:

1. Al menú principal, selecciona Configuració > Lectors de codis de barres.

2. Toca Desvincula al costat del lector de codis de barres que vols desvincular.

3. A la finestra emergent, selecciona Desvincula una segona vegada. Ara pots vincular el lector de codis de barres a un altre dispositiu iOS.

Soluciona problemes amb el lector de codis de barres

Si tens problemes amb el lector de codis de barres, prova de seguir els consells d’aquest Artículo sobre cómo solucionar problemas con los códigos de barras.