Comptabilitat de Holded i Square

Crear un compte amb Square

Registra't gratis, sense comissions ocultes

Holded és un programari de gestió intel·ligent per a petites i mitjanes empreses, assequible i fàcil d’implementar. És una eina «tot en un» que centralitza i automatitza tots els aspectes del negoci perquè tinguis la facturació, la comptabilitat, el CRM, l’inventari, els projectes i els recursos humans en un sol lloc.

Sincronitza les transaccions de vendes en qüestió de minuts amb la Square and Holded accounting integration.

Funcions

• Dades detallades i desglossades: sincronitza automàticament cada venda en una única factura o sincronitza les vendes del dia en una factura resumida.

• Configuració exprés: activa la integració en pocs minuts i uns quants clics. Si fas servir la configuració exprés, el procés d’integració crearà i planificarà tots els comptes que necessitis.

• Compatibilitat amb diversos punts de venda: sincronitza les dades de diversos punts de venda de Square amb un o diversos fitxers del compte de Holded.

• Categorització de les vendes: agrupa les vendes per producte o categoria. Assigna comptes d’ingressos per consultar un desglossament de les vendes i associar-les a productes o categories.

• Sincronització de les liquidacions: sincronitza les comissions de Square amb un compte de despeses. Identifica fàcilment a quin ingrés de Square correspon cada transferència. Sincronitza totes les altres transaccions de liquidació de Square, com ara les devolucions de pagaments, les modificacions del saldo i els pagaments de préstecs.

• Gestió fiscal: assigna impostos de diverses regions als comptes pertinents de Holded per a les vendes internacionals. Recorda que has de configurar la gestió dels impostos en funció del teu estat fiscal.

• Sincronització amb efecte retroactiu: sincronitza vendes, impostos i pagaments de fins a un any d’antiguitat amb el compte de Holded.

Integració amb Holded

Si encara no tens un compte de Holded, pots sign up here per a una prova gratuïta de 14 dies. Per integrar Square amb Holded:

1. Ves a la Holded integration setup page.

2. inicia la sessió al compte de Square i fes clic a Permet per concedir tots els permisos pertinents.
    Autentica el compte de Holded fent clic al botó Connecta un compte nou.

3. Emplena els camps d’autenticació que es mostren a la pantalla d’Amaka, on se t’indicaran els passos que has de seguir al compte de Holded per generar la clau d’API. A continuació, fes clic a Permet l’accés.

4. Fes clic a Desa i continua per acceptar les condicions d’Amaka i començar a configurar la integració.
    Selecciona si vols que les vendes diàries de Square se sincronitzin per transacció o en una única factura resumida.

5. Segueix les instruccions de l’assistent per triar el mètode de configuració, el desglossament i format de les factures i les opcions d’assignació i programació per completar la integració.

6. Fes clic a Desa i continua per completar i activar la integració.

Un cop fet, la nova integració apareixerà al tauler de control de l’aplicació, on podràs modificar-la o iniciar-ne una de nova.

Si has seleccionat la data d’avui com a inici de la sincronització programada, les transaccions no es mostraran a Holded fins demà.

Resol els problemes amb la integració

Si la integració no funciona adequadament, ves a la Amaka’s troubleshooting page per intentar resoldre el problema. També pots programar una support session privada amb l’equip d’especialistes en integració d’Amaka, que t’ajudaran a trobar una solució.

Facturació i preus

La integració és gratuïta per a tots els venedors de Square. Això no inclou les comissions que Holded pugui aplicar per accedir als seus serveis. Holded té diversos plans de subscripció per adaptar-se al teu negoci. Visita el web de Holded per comparar els seus plans i preus.

Gestiona el compte de Holded

Per rebre ajuda amb la integració de Holded i Square, contacta amb el servei d’atenció al client d’Amaka: