Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Holded Accounting i Square

Holded és un programari de gestió intel·ligent per a petites i mitjanes empreses, assequible i fàcil d’implementar. És una eina «tot en un» que centralitza i automatitza els processos del negoci perquè tinguis la facturació, la comptabilitat, el CRM,
l’inventari, els projectes i els recursos humans en un sol lloc.

Sincronitza les transaccions de vendes en qüestió de minuts amb la Square and Holded accounting integration.

Funcions

 • Dades detallades i desglossades: sincronitza automàticament cada venda en una única factura o sincronitza les vendes en una factura resumida diària.

 • Configuració exprés: activa la integració en pocs minuts i uns quants clics. Si fas servir el mode exprés per a la configuració, la integració crea i planifica els comptes necessaris per tu.

 • Admet diversos punts de venda: sincronitza les dades de les vendes procedents de diversos punts de venda de Square amb un o diversos fitxers del compte de Holded.

 • Categorització de vendes: agrupa les vendes per producte o categoria. Esquematitza els comptes d’ingressos per mostrar un desglossament de les vendes. Assigna productes o categories als comptes d’ingressos pertinents.

 • Sincronització de les liquidacions: sincronitza les comissions de Square amb un compte de despeses. Fes coincidir fàcilment la transacció de l’ingrés de Square amb la de la transferència sincronitzada per la integració. Sincronitza totes les altres transaccions de liquidació de Square, com ara les devolucions de pagament, modificacions del saldo i pagaments de préstecs.

 • Gestió d’impostos: organitza valors d’impostos de diverses regions als comptes pertinents a Holded per a les vendes internacionals. Una gestió única dels impostos a partir de l’estat fiscal del negoci del venedor.

 • Sincronització amb efecte retroactiu: sincronitza fins a un any de dades de l’historial de vendes, impostos i pagaments amb el compte de Holded.

Integració amb Holded

Si encara no tens un compte de Holded, pots sign up here amb una prova gratuïta de 14 dies. Per integrar Square amb Holded:

 1. Ves a Holded integration setup page.

 2. Inicia la sessió al compte de Square i fes clic a Permet per concedir tots els permisos pertinents. Autentica el compte de Holded fent clic al botó Connecta un compte nou.

 3. Emplena els camps d’autenticació que es mostren a la pantalla d’Amaka, on se t’indicarà que segueixis una sèrie d’accions al compte de Holded per generar la clau d’API. A continuació, fes clic a Permet l’accés.

 4. Fes clic a Desa i continua per acceptar les condicions d’Amaka i començar a configurar la integració.
  Selecciona si vols que les vendes diàries de Square se sincronitzin per transacció o en una única factura resumida.

 5. Segueix l’assistent per triar el mètode de configuració que prefereixis, el desglossament i format de les factures i les opcions d’organització i programació per completar la configuració de la integració.

 6. Fes clic a Desa i continua per acabar i activar la integració.

Després de completar la configuració, la nova integració apareixerà al tauler de control de l’aplicació, on podràs modificar-la o iniciar-ne una de nova.

Si has seleccionat la data d’avui com a inici de la sincronització programada, les transaccions no es mostraran a Holded fins demà.

Resol els problemes amb la integració

Si la integració no funciona adequadament, ves a Amaka’s troubleshooting page per intentar resoldre el problema pel teu compte. Si no, també pots programar una support session individual amb l’equip d’especialistes en la integració d’Amaka, que t’ajudaran a resoldre-ho.

Facturació i preus

La integració és gratuïta per a tots els venedors de Square. Això no inclou comissions que Holded pugui aplicar per accedir als seus serveis. Holded té diversos plans de subscripció per adaptar-se al teu negoci. Si vols més informació dels plans i preus de Holded per poder-los comparar, ves al web de Holded.

Gestiona el compte de Holded

Per rebre ajuda amb la integració de Holded i Square, pots accedir al servei especialitzat d’atenció al client d’Amaka: