Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Pagaments de factures de Holded i Square

Square s’integra amb Holded, el millor programari de gestió per a petites i mitjanes empreses, fàcil d’implementar i amb un cost assequible. És un«tot en un», una eina que centralitza tots els aspectes del negoci mitjançant l’automatització. Amb aquesta integració, pots gestionar la facturació, la comptabilitat, el CRM, l’inventari, els projectes i els recursos humans des d’un sol lloc.

Funcions

  • A diferència dels ERP clàssics, Holded és un programari intuïtiu en núvol, que s’actualitza en temps real i al qual es pot accedir des d’on vulguis.

  • Holded és un programari de facturació i comptabilitat que et permet crear, enviar i cobrar factures personalitzades de manera ràpida i segura, sincronitzar els comptes bancaris i les llistes de transaccions i tenir la comptabilitat al dia.

  • La integració amb Square et permet habilitar els pagaments amb targeta de crèdit i de dèbit, i així pots rebre els diners de seguida. Mitjançant el teu CRM, pots centralitzar tota la informació dels contactes i generar ofertes. A més, tens la possibilitat de comunicar-te directament amb els clients a través del portal de clients.

  • Pots gestionar i controlar l’inventari, les vendes i les compres, a més de facturar els projectes i analitzar-ne la rendibilitat. Pel que fa als recursos humans, des de la plataforma, pots consultar i gestionar tota la informació relacionada amb els empleats. I pots gaudir de tots aquests avantatges des de qualsevol lloc gràcies a l’aplicació mòbil.

Integració amb Holded

Per integrar Holded amb el teu compte de Square:

  1. Ves a la pàgina de Holded des de la plataforma d’aplicacions de Square.

  2. Selecciona Comença.

  3. Segueix les indicacions i autoritza els permisos per integrar-lo i accedir a la informació del teu compte de Square.

Consulta totes les integracions en qualsevol moment a la pestanya Integracions d’aplicacions del Tauler de control en línia de Square.

Facturació i preus

Si vols més informació sobre com comparar plans i preus, visita el web de Holded.

Gestiona el teu compte de Holded

Si necessites ajuda amb la integració entre Holded i Square, consulta el Centre d’ajuda de Holded.

No trobes el que necessites?