Inici>Factures

Comença amb el pla Plus de Factures Square

Amb el Factures Square Plus, pots fer una gestió més eficient del teu negoci. Treu partit de les plantilles de factura personalitzades, els calendaris de pagament per terminis, els pressupostos amb diverses opcions i la possibilitat de gestionar carpetes de projecte, entre altres funcions avançades que tens disponibles directament des del Tauler de control de Square o l’aplicació de Factures Square.

Preus

Registra’t per obtenir una prova gratuïta de 30 dies i decidir si aquesta és l’opció que millor s’adapta al teu negoci. No has de proporcionar cap informació de pagament per començar. Si ja t’has registrat per a la prova gratuïta, però vols cancel·lar el servei, hauràs d’esperar que passin els 30 dies de la prova.

Si decideixes continuar fent servir les funcions del pla Plus, hauràs de pagar una comissió fixa de 20 € al mes per cada compte de Square. Si et subscrius a mitjans del mes, només hauràs de pagar la part proporcional corresponent al que quedi del mes.

• 2,5 %+ IVA per pagament amb targeta en línia.

• 1,75 %+ IVAper pagament físic amb targeta.

• 2,5 %+ IVAper pagament amb targeta desada.

Si decideixes no subscriure’t quan s’acabi la prova, encara podràs modificar els pressupostos amb diverses opcions, plantilles de factura, calendaris de pagament per terminis, carpetes de projecte o camps personalitzats que hagis creat durant l’últim any. Tanmateix, no podràs crear factures noves que facin servir aquestes funcions.

Funcions del pla Plus de Factures

Pressupost amb diverses opcions

Ofereix diverses opcions d’articles i serveis en un mateix pressupost i dedica menys temps a perfilar i pressupostar projectes amb el client.

Per a crear un pressupost amb diverses opcions des del Tauler de control en línia de Square:

1. Ves a Vista general de Factures Square i selecciona Pressupostos.

2. Selecciona Crea un pressupost.

3. Omple les dades del client i els detalls del pressupost. Fes clic a Següent.

4. Introdueix els detalls del pagament i les partides per al pressupost.

5. A «Afegeix opcions», selecciona la icona +. Pots afegir fins a nou opcions. Si vols, introdueix un títol i una descripció i selecciona Següent.

6. Omple les opcions de comunicació i previsualitza el pressupost. Selecciona Envia.

Nota: els pressupostos amb diverses opcions tenen un mínim de dues i un màxim de nou opcions. Pots duplicar-les o eliminar-les segons sigui necessari. L’import total de les opcions ha d’estar entre 1,00 € i 50 000 €.

Converteix pressupostos acceptats en factures automàticament

Converteix els pressupostos acceptats en factures a l’instant per a sol·licitar pagaments als clients en un no res. Per fer-ho:

1. Completa els passos anteriors per crear un pressupost.

2. A la pantalla «Comunicació», activa Converteix el pressupost en factura automàticament quan el client l’accepti.

3. Escull entre «Un cop acceptat, envia la factura o crea un enllaç per compartir» o «Un cop acceptat, desa la factura com a esborrany».

Note: aquesta funció només està disponible a través del Tauler de control de Square i en dispositius iOS. Actualment, l’opció de conversió automàtica no està disponible per a dispositius Android.

Plantilles personalitzades per a factures

Desa i reutilitza plantilles de factures predefinides per no haver de començar de zero cada vegada. Crea plantilles amb una selecció prèvia d’articles i serveis, ajustos del pagament o notes que podràs tornar a fer servir per a feines o vendes similars. Pots definir una plantilla predeterminada perquè aparegui sempre com a primera opció quan creïs una factura i reordenar les altres plantilles com consideris.

1. Ves a la Vista general de Factures Square al Tauler de control.

2. Selecciona Configuració > Factures.

3. Selecciona + Nova plantilla.

4. Introdueix el nom de la plantilla.

5. Introdueix les dades de la factura i selecciona Desa la plantilla.

Camps personalitzats a la factura

Crea i selecciona la ubicació de camps de factura personalitzats per proporcionar informació addicional als clients, com ara les condicions del servei, la política de cancel·lació, la política de devolució o qualsevol altre missatge personalitzat.

Tant si ets un proveïdor de serveis sanitaris que afegeix informació de l’assegurança, un florista que afegeix consells per a la cura de les plantes o tens una botiga d’alimentació i vols afegir instruccions per a la recollida sense contacte, pots afegir i personalitzar fins a dos detalls de camp a les factures, tot des del tauler de control en línia de Square o a l’aplicació de Factures.

Descobreix com crea camps de factures personalitzats.

Calendaris de pagament per terminis

Programa diversos pagaments per a qualsevol feina o projecte configurant un calendari de pagaments per terminis o fases concretes, tot a partir d’una sola factura.

Per crear una factura a terminis amb un calendari de pagaments per fites:

1. Ves a la Vista general de Factures Square i fes clic a Crea una factura.

2. Selecciona un client del Directori de clients o introdueix un nom i una adreça electrònica o telèfon nous.

3. Afegeix articles i, si escau, aplica modificadors, notes i impostos fent clic a Personalitza.

4. Selecciona Afegeix un calendari de pagaments.

5. Activa Sol·licita un ingrés inicial i, si escau, Divideix el saldo en terminis.

6. Introdueix els imports o percentatges que has programat, selecciona les dates de venciment i fes clic a Desa.

7. Omple els detalls que queden de la factura i fes clic a Envia.

Nota: per personalitzar la data de venciment d’un pagament o un recordatori programat, fes clic a la data de venciment o al recordatori programat per a cada pagament. Pots crear pagaments de fins a 12 terminis per al client.

Carpetes del projecte

Estalvia temps i organitza tots els fitxers digitals relacionats amb el projecte. Fes un seguiment dels pressupostos, les factures o les factures recurrents en un mateix espai de treball, tot des del Tauler de control en línia de Square.

Per crear una carpeta de projecte:

1. Ves a la Vista general de Factures Square al Tauler de control en línia de Square.

2. Fes clic a Projectes > Crea un projecte.

3. Introdueix el nom del projecte, la data d’inici i una data opcional de finalització. Fes clic a Desa.

4. Fes clic a Afegeix i tria si vols afegir pressupostos existents, factures o grups recurrents. Pots cercar per títol, identificador o estat.

Comença una 30 dies de prova gratuïta del pla Plus de Factures avui.