Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Factures

Comença amb el pla Plus de Factures Square

Amb el Factures Square Plus, pots fer una gestió més eficient del teu negoci. Treu partit de les plantilles de factura personalitzades, els calendaris de pagament per terminis, els pressupostos amb diverses opcions i la possibilitat de gestionar carpetes de projecte, entre altres funcions avançades que tens disponibles directament des del Tauler de control de Square o l’aplicació de Factures Square.

Preus

Registra’t i gaudeix d’una prova gratuïta de 30 dies, que et servirà per comprovar si és l’opció que millor s’adapta al teu negoci. No hauràs de facilitar cap informació de pagament per començar. Si ja t’has registrat per a la prova gratuïta però vols donar-te’n de baixa, hauràs d’esperar que passin els 30 dies de prova.

Si decideixes continuar fent servir les funcions del pla Plus, pagaràs una tarifa fixa de 20 € al mes per cada compte de Square. Si t’hi subscrius a mitjans de mes, només hauràs de pagar l’import proporcional que correspongui al que queda del mes. La comissió de processament per al pla Plus de Factures Square és del 2,5 %.

Si decideixes no subscriure’t quan s’acabi la prova gratuïta, encara podràs modificar els pressupostos amb diverses opcions, les plantilles de factura, els calendaris de pagament per fases, les carpetes del projecte o els camps personalitzats que hagis creat durant l’últim any. Tot i això, ja no podràs crear factures noves amb aquestes funcions.

Funcions principals de Factures Plus

Converteix automàticament els pressupostos acceptats en factures

Converteix els pressupostos acceptats en factures a l’instant per sol·licitar pagaments als clients en un no res. Per fer-ho:

 1. Completa els passos anteriors per crear un pressupost.

 2. A la pantalla Detalls, activa Converteix el pressupost en factura automàticament quan el client l’accepti.

 3. Escull entre Un cop acceptat, envia la factura o crea un enllaç per compartir-la o Un cop acceptat, desa la factura com a esborrany.

Nota: aquesta funció només està disponible a través del Tauler de control de Square i en dispositius iOS. Ara per ara, l’opció de conversió automàtica no està disponible per a dispositius Android.

Crea factures per lots

Estalvia temps i simplifica el procés de facturació mensual enviant la mateixa factura a diversos clients a la vegada en lloc de crear-ne una d’individual per a cadascun.

Per enviar una factura per lots:

 1. Ves a Factures al Tauler de control en línia de Square.

 2. Fes clic a Crea una factura.

 3. Selecciona Crea un lot de factures.

Crea grups de clients als quals cobres el mateix servei regularment, com ara quotes d’afiliació, perquè puguis facturar tot el grup alhora.

Per crear un grup de clients manualment:

 1. Ves a Clients al Tauler de control en línia de Square.

 2. Fes clic a Tots els clients > Grup nou.

 3. Anomena el grup nou > fes clic a Desa.

Camps personalitzats per a factures i contractes

Crea i col·loca camps personalitzats a la factura per donar més informació als clients, com ara les condicions del servei, la política de cancel·lació, la política de devolucions o qualsevol altre missatge personalitzat.

Aquí t’expliquem com crea camps de factures personalitzats.

A més, pots afegir camps personalitzats als contractes per optimitzar el procés i garantir la màxima precisió a les condicions que el client accepta. A l’hora de recopilar aquesta informació, si optes per introduir alguns elements personalitzables (un camp de text o una casella de selecció, per exemple), també podràs crear altres documents, a part dels contractes (com ara un formulari d’admissió, un qüestionari, etcètera).

Plantilles personalitzades per a factures

Desa i reutilitza plantilles per a les factures existents i així no hauràs de començar de zero cada vegada. Crea plantilles amb una preselecció d’articles i serveis, detalls del pagament o notes que puguis tornar a fer servir per a feines o vendes similars. Pots establir una plantilla predeterminada perquè sempre es mostri com a primera opció quan vulguis crear una factura i reorganitzar l’ordre de la resta de les plantilles.

Per crear una plantilla de factura des del Tauler de control en línia de Square:

 1. Ves a la Vista general de Factures Square al Tauler de control.

 2. Selecciona Configuració > Factures.

 3. Selecciona + Plantilla nova.

 4. Introdueix el nom de la plantilla.

 5. Introdueix les dades de la factura i selecciona Desa la plantilla.

Calendaris de pagament per fases

Programa diversos pagaments per a qualsevol feina o projecte configurant un calendari de pagaments basat en fases específiques, tot a partir d’una sola factura.

Per crear una factura a terminis amb un calendari de pagament per fases:

 1. Ves a la Vista general de Factures Square i fes clic a Crea una factura.

 2. Selecciona un client del Directori de clients o introdueix un nom i una adreça electrònica o telèfon nous.

 3. Afegeix articles i, si escau, aplica modificadors, notes i impostos fent clic a Personalitza.

 4. Selecciona Afegeix un calendari de pagaments.

 5. Activa Demana un ingrés inicial, si escau, i Divideix el saldo en terminis.

 6. Introdueix els imports o percentatges que has programat, selecciona les dates de venciment i fes clic a Desa.

 7. Omple la informació que falti de la factura i fes clic a Envia.

Nota: per personalitzar la data de venciment d’un pagament o el calendari de recordatoris, fes clic a la data de venciment o al calendari de recordatoris de cada pagament. Pots crear pagaments de fins a 12 terminis per al client.

Pressupost amb diverses opcions

Pots oferir diverses opcions d’articles i serveis en un mateix pressupost.

Per crear un pressupost amb diverses opcions al Tauler de control en línia de Square:

 1. Ves a la Vista general de Factures Square i fes clic a Pressupostos.

 2. Fes clic a Crea un pressupost.

 3. Omple la informació del client i les dades del pressupost. Fes clic a Següent.

 4. Introdueix les dades de pagament i les partides per al pressupost.

 5. A Afegeix una opció, fes clic a la icona +. Pots afegir fins a nou opcions. Si vols, introdueix-hi un títol i una descripció i fes clic a Següent.

 6. Omple les opcions de comunicació i revisa la vista prèvia del pressupost. Fes clic a Envia.

Nota: els pressupostos amb diverses opcions tenen un mínim de dues opcions i un màxim de nou. Pots duplicar-les o eliminar-les com consideris. L’import total de les opcions ha de ser d’entre 1 i 50 000 $.

Carpetes del projecte

Estalvia temps i organitza tots els fitxers digitals relacionats amb el projecte. Fes un seguiment dels contractes, els pressupostos, les factures o les factures recurrents en un mateix espai de treball, tot des del Tauler de control en línia de Square.

Per crear una carpeta de projecte:

 1. Ves a la Vista general de Factures Square al Tauler de control en línia de Square.

 2. Fes clic a Projectes > Crea un projecte.

 3. Introdueix el nom del projecte, la data d’inici i una data opcional de finalització. Fes clic a Desa.

 4. Fes clic a Afegeix i tria si vols incloure-hi pressupostos, contractes, factures o grups recurrents que ja tinguis. Pots fer cerques per títol, identificador o estat.