Inici>Factures

Comença amb el pla Plus de Factures Square

Amb Factures Square Plus, pots triar entre dos plans: el Gratuït i el Plus. El pla Plus de Factures Square és la nostra opció basada en subscripció i es recomana per als negocis en creixement que volen optimitzar la feina i la facturació amb funcions avançades que els permetin estalviar temps. En aquest article t’expliquem aquestes funcions.

Comença amb una 30-day free trial of Invoices Plus.

Funcions principals del pla Plus de Factures Square

Crea factures per lots

Estalvia temps i simplifica el procés de facturació mensual enviant per correu electrònic la mateixa factura a diversos clients a la vegada en lloc de crear-ne una d’individual per a cadascun.

Per enviar una factura per lots:

Crea grups de clients als quals cobres el mateix servei de manera periòdica, com ara quotes d’afiliació, per facturar tot el grup alhora.

Per crear un grup de clients manualment:

Ofereix més flexibilitat als clients amb els pressupostos amb diverses opcions

Pots oferir diverses opcions d’articles i serveis en un mateix pressupost.

Per crear un pressupost amb diverses opcions al tauler de control en línia de Square:

• Ves a la Vista general de Factures Square i fes clic a Pressupostos.

• Fes clic a Crea un pressupost.

• Omple la informació del client i els detalls del pressupost. Fes clic a Següent.

• Introdueix les dades de pagament i les partides per al pressupost.

• A Afegeix una opció, fes clic a la icona +. Pots afegir fins a 9 opcions. Si vols, introdueix-hi un títol i una descripció. A continuació, fes clic a Següent.

• Emplena les opcions de comunicació i previsualitza el pressupost. Fes clic a Envia.

Nota: els pressupostos amb diverses opcions han de tenir entre dues i nou opcions. Pots duplicar-les o eliminar-les segons sigui necessari. El total de les opcions ha d’estar entre 1 i 50 000 $.

Crea calendaris de pagaments basats en terminis

Programa diversos pagaments per a qualsevol feina o projecte configurant un calendari de pagaments basat en fases específiques, tot a partir d’una sola factura.

Per crear una factura a terminis amb un calendari de pagament per fases:

• Ves a la Vista general de Factures Square i fes clic a Crea una factura.

• Selecciona un client del Directori de clients o introdueix un nom i una adreça electrònica o telèfon nous.

• Afegeix articles i, si escau, aplica modificadors, notes i impostos fent clic a Personalitza.

• Selecciona Afegeix un calendari de pagaments.

• Activa Demana un ingrés inicial, si escau, i Divideix el saldo en terminis.

• Introdueix els imports o percentatges que has programat, selecciona les dates de venciment i fes clic a Desa.

• Omple la informació restant de la factura i fes clic a Envia.

Nota: per personalitzar la data de venciment d’un pagament o un recordatori programat, selecciona la data de venciment o el recordatori programat de cada pagament. Pots crear fins a 12 terminis.

Converteix automàticament els pressupostos acceptats en factures

Converteix els pressupostos acceptats en factures a l’instant per sol·licitar el pagament als clients en un tres i no res. Per convertir automàticament els pressupostos en factures quan el client els accepta:

• Completa els passos anteriors per crear un pressupost.

• A la pantalla Detalls, activa Converteix automàticament un pressupost en factura quan un client l’accepti.

• Escull entre Un cop acceptada, envia la factura o crea un enllaç per compartir o Desa la factura com a esborrany un cop acceptada.

Nota: aquesta funció només està disponible al Tauler de control de Square i en dispositius iOS. Actualment, l’opció de conversió automàtica no està disponible en dispositius Android.

Crea i reutilitza plantilles de factures personalitzades

Desa i reutilitza plantilles existents per a les factures, de manera que no hagis de començar de zero cada vegada. Crea plantilles amb una preselecció d’articles i serveis, modalitat de pagament o notes, que podràs tornar a fer servir per a feines o vendes similars. Pots establir una plantilla predeterminada que apareixerà com a primera opció a l’hora de crear una factura. També pots reorganitzar l’ordre de la resta de plantilles.

Per crear una plantilla de factura des del tauler de control en línia de Square:

• Ves a la Vista general de Factures Square al Tauler de control.

• Fes clic a Configuració > Factures.

• Fes clic a + Plantilla nova.

• Introdueix el nom de la plantilla.

• Introdueix els detalls de la factura i selecciona Desa la plantilla.

Afegeix camps personalitzats a una factura o contracte

Crea i col·loca camps personalitzats a la factura per donar més informació als clients, com ara les condicions del servei, la política de cancel·lació, la política de devolucions o qualsevol altre missatge personalitzat. Aquí t’expliquem com crea camps de factures personalitzats.

També pots afegir camps personalitzats als contractes per optimitzar el procés i garantir la màxima precisió en les condicions que el client accepta. A l’hora de recopilar aquesta informació, si optes per introduir elements personalitzables (un camp de text o una casella de selecció, per exemple), també podràs crear altres tipus de documents, a part dels contractes (com ara un formulari d’admissió, un qüestionari, etc.).

Organitza els fitxers en espais de treball

Estalvia temps i organitza tots els fitxers digitals relacionats amb el projecte. Fes un seguiment dels contractes, els pressupostos, les factures o les factures recurrents en un mateix espai de treball, tot des del tauler de control en línia de Square.

Per crear una carpeta de projecte:

• Ves a la Vista general de Factures Square al tauler de control en línia de Square.

• Fes clic a Projectes > Crea un projecte.

• Introdueix el nom del projecte, la data d’inici i, si vols, la data de finalització. Fes clic a Desa.

• Fes clic a Afegeix i tria si vols incloure-hi pressupostos, contractes, factures o grups recurrents. Pots cercar per títol, identificador o estat.

A la pestanya Projectes del tauler de control en línia de Square i de l’aplicació de Factures Square hi trobaràs un rastrejador del tauler de pipeline per fer millor seguiment dels clients potencials i els pagaments. Per accedir-hi, selecciona el filtre Vista de tauler. Des d’aquí, pots classificar els projectes en segments diferents, com ara Consulta, Proposta i Completat. Tens tres opcions per canviar la fase d’un projecte:

• Canviar-la en la línia a la vista de llista del projecte.

• En crear o modificar un projecte, es mostrarà un menú desplegable.

• Arrossega i deixa anar els mòduls del projecte a les columnes de les fases a la vista de pipeline/tauler.

Un cop hagis associat un client a un projecte, podràs compartir-lo. Per fer-ho, obre el projecte i fes clic a Comparteix.