Inici

PrestaShop i Square

Crear un compte amb Square

Registra't gratis, sense comissions ocultes

PrestaShop és una solució de comerç electrònic de codi obert utilitzada a tot el món que s’integra amb Square perquè puguis començar a vendre en línia i créixer ràpidament amb la seva comunitat internacional formada per 300 000 comerços. Els venedors i els desenvolupadors tenen garantida una solució segura, escalable, flexible i sostenible que es pot personalitzar completament amb milers de temes ja preparats (o creant els teus). Prestashop està disponible en més de 75 idiomes i ajudarà el teu negoci de comerç electrònic a tenir èxit independentment del país o la divisa dels clients.

Funcions

  • Gestiona el teu negoci en línia i sense connexió. La integració amb els sistemes TPV Square manté sincronitzades les comandes, els articles i l’inventari en línia i a l’establiment. Fes servir l’Administrador de comandes per consultar totes les comandes en un sol lloc, independentment del seu origen. I això no és tot. El Directori de clients sincronitza la informació de contacte del comprador, l’historial de vendes i altres dades per obtenir analítiques detallades.

  • Accepta diversos mètodes de pagament, incloent-hi totes les targetes de crèdit i dèbit principals, Apple Pay, Google Pay i les Targetes regal Square.

  • Simplifica l’experiència de pagament amb reembossaments integrats i desant les targetes dels clients.

  • Guanya en tranquil·litat sabent que Square és segur gràcies a una encriptació d’extrem a extrem i al compliment de la normativa SCA.

Comença

Square és nou per a tu? Comença amb 5000 € de processament gratuït en creant un compte de Square.

Atenció al venedor

Per obtenir suport addicional sobre la integració de PrestaShop i Square, hauràs de contact the developer que gestiona la integració.

Documentació del mòdul

Descarga la documentación del módulo de Square para consultar instrucciones detalladas >

No trobes el que necessites?