Afegeix fitxers adjunts a Factures Square

Pots afegir diversos fitxers adjunts, com ara un contracte o una imatge, directament a la factura de Square perquè el client tingui tota la informació de compra al mateix lloc.

Afegeix fitxers adjunts a Factures en línia

Per afegir fitxers adjunts a les factures de Square:

1. Vés a Pagaments >Factures al Tauler de control en línia de Square.

2. Selecciona Envia una factura.

3. Emplena els detalls de la factura.

4. A Més opcions, fes clic a Afegeix un fitxer adjunt per penjar documents o imatges des de l’ordinador.

5. Afegeix els fitxers adjunts que vulguis o elimina els fitxers adjunts penjats seleccionant X.

6. Abans d’enviar la factura, a dalt de tot a la dreta, selecciona Vista prèvia per mostrar la factura tal com la veurà el client. També pots seleccionar Desa com a esborrany per desar la versió actual i modificar-la més endavant.

7. Quan estiguis a punt per enviar la factura, selecciona Envia o Programa.

Afegeix fitxers adjunts a les factures des de l’aplicació de Factures Square

Per afegir factures des de l’Aplicació de Factures Square:

1. Toca + i selecciona Factura.

2. Emplena els detalls de la factura.

3. A Detalls, toca Afegeix un fitxer adjunt.

4. Introdueix un nom de fitxer opcional i, a continuació, toca Penja.

5. Afegeix els fitxers adjunts que vulguis o elimina els fitxers adjunts penjats tocant el fitxer adjunt > Elimina el fitxer adjunt.

6. Continua creant la factura i toca Envia quan hagis acabat.

Abans d’enviar la factura, selecciona ••• > Desa com a esborrany per desar la versió actual i modificar-la més endavant.

Afegeix fitxers adjunts a les factures des de l’aplicació de Factures Square

També pots afegir fitxers adjunts a les factures des de l’aplicació de TPV Square. Per fer-ho:

1. Selecciona Factures al menú de navegació i toca el botó Crea una factura.

2. Quan creïs una factura, toca Afegeix un fitxer adjunt per penjar documents o imatges des del dispositiu.

3. Afegeix els fitxers adjunts que vulguis o elimina els fitxers adjunts penjats tocant el fitxer adjunt > Elimina el fitxer adjunt.

4. Continua creant la factura i toca Envia quan hagis acabat.

A tenir en compte

• Per accedir a aquesta funció, assegura’t que les aplicacions de Factures Square o TPV estiguin al dia.

• No facis servir aquesta funció per penjar cap informació sanitària personal, contingut il·legal o que infringeixi les Condicions del servei de Square.

• Square pot revisar i fer servir el contingut que penges a l’hora d’impugnar una devolució de pagament.

• El límit per penjar fitxers d’imatge i PDF és de 25 MB combinats, amb un màxim de 10 fitxers. Pots carregar fitxers PDF, PNG i JPG.