Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Deliverect i Square

Square es connecta directament amb Deliverect a través de la sincronització amb empreses de serveis d’entrega a domicili de tercers, com ara Uber Eats, Deliveroo i moltes més, i posa fi als problemes que puguin sorgir en la gestió operativa de l’entrega a domicili.

Com que les comandes en línia arriben a Square automàticament, no cal que les tornis a introduir a mà, la qual cosa estalvia temps i minimitza els errors. T’expliquem com funciona la integració:

  1. Deliverect estableix una connexió entre el TPV Square i la comanda en línia, així com amb els canals d’entrega a domicili de tercers.

  2. A continuació, les comandes s’agreguen directament al TPV Square, de manera que tots els comprovants de les comandes s’imprimeixen a la cuina amb un disseny unificat.

  3. Disposes d’una vista general completa de totes les comandes en un sol dispositiu.

  4. També pots sincronitzar les cartes en línia directament des del TPV Square.

Nota: per a fer servir aquesta integració, cal tenir una subscripció a Square i a Deliverect.

Integració amb Deliverect

Per a integrar Deliverect amb el teu compte de Square, segueix els passos a continuació:

  1. Ves a la secció Integracions d’aplicacions al Tauler de control en línia de Square > fes clic a Ves a la plataforma d’aplicacions.

  2. Cerca Deliverect a la barra de cerca > fes clic a Cerca.

  3. A Deliverect, fes clic a Comença.

  4. Autoritza els permisos d’accés a la informació del teu compte de Square.

Si tens cap problema, dona una ullada al el seu web per obtenir ajuda a l’hora de començar.

Plans i preus

Pots consultar més informació sobre els Plans i preus de Deliverect de Deliverect. Nota: aquesta integració requereix tenir una subscripció a Square i a Deliverect.

Pagaments i informes

Les transferències per a les transaccions de Deliverect t’arribaran de la mateixa manera que els pagaments del TPV Square: seguint el calendari de transferències.

Gestiona el compte de Deliverect

Deliverect gestiona directament les seves funcions, serveis i subscripcions. Si vols obtenir ajuda addicional, pots consultar les seves Pàgina de preguntes més freqüents sobre Deliverect. També els pots enviar un correu electrònic directament al Equip d’Atenció al venedor.

No trobes el que necessites?