Inici>Impostos de les vendes en línia

Crea els tipus impositius per a Vendes en línia Square

EXEMPCIÓ DE RESPONSABILITAT: ets responsable de complir amb les teves obligacions fiscals. No garantim l’aplicabilitat ni la precisió de les nostres eines fiscals. Si tens cap pregunta sobre les teves obligacions fiscals, consulta-ho amb un assessor professional.

Les eines fiscals integrades al web et permeten cobrar l’impost sobre les vendes de manera precisa i t’ajuden a configurar i gestionar fàcilment els tipus impositius.

Nota: la configuració dels impostos del compte de Square no se sincronitza amb Vendes en línia Square. Hauràs de configurar els impostos específics per a les compres en línia a la Vista general de Vendes en línia Square.

Crea els tipus impositius

Els impostos de regions que no són els EUA ni el Canadà es cobren només en l’àmbit nacional i s’han de crear manualment. Els tipus impositius s’han de configurar en funció del lloc on es troba el comprador dels productes o serveis.

Per crear els tipus impositius:

1. Ves a la Vista general de Vendes en línia Square.

2. Selecciona Configuració compartida > Impostos sobre les vendes.

3. Selecciona Afegeix un tipus impositiu o, si ja has establert un criteri pel que fa als costs dels enviaments del país, selecciona Configura.

4. Selecciona un país al menú desplegable i introdueix el Tipus impositiu del país.

5. Afegeix un Nom per al tipus impositiu i selecciona Desa per aplicar els canvis.

Nota: cada país, tret dels Estats Units, només pot tenir un tipus impositiu.