Pla Gratuït de Square per a restaurants

Ara pots accedir al pla Gratuït de Square per a restaurants! Consulta el gràfic següent per veure una comparació de les funcions entre el TPV Square, el pla Gratuït i el pla Plus de Square per a restaurants.

Funcions principals

Funció TPV Square Pla Gratuït de Square per a restaurants Pla Plus de Square per a restaurants
Gestió de menús i quadrícules en remot ✔️ ✔️
Gestió de dispositius en remot ✔️ ✔️
Configuració compartida per a dispositius ✔️
Informe del cost del servei ✔️ ✔️
Informes de carta ✔️
Informes de vendes i dels comensals de la secció ✔️
Informes de conjunts de categories ✔️
Comptes oberts (i comptes predefinits) ✔️ ✔️ ✔️
Quantitats amb decimals ✔️
Creació d’articles al TPV ✔️
Configuració del dispositiu al TPV ✔️
Mosaics d’imatges ✔️
Mode fosc ✔️ ✔️
Propina inclosa al compte (manual o aplica sempre) ✔️ ✔️
Propina inclosa al compte (en funció de la distribució de comensals) ✔️ ✔️
Administrador de comandes ✔️ ✔️ ✔️
Modificadors avançats (ràpids) ✔️ ✔️
Mapes de les taules ✔️ ✔️
Colors de la taula en funció del temps ✔️
Organització dels plats ✔️
Nombre i distribució de comensals ✔️
Disponibilitat i recompte d’articles ✔️ ✔️
Torna a obrir comptes tancats ✔️
Informes de torns ✔️ ✔️
Tancament del dia ✔️
Informe de vendes en temps real a l’aplicació ✔️
Atenció al venedor de dl. a dv. de 6 am a 6 pm ✔️ ✔️ ✔️
Servei d’atenció al venedor les 24 hores
Gestió d’equips gratuïta ✔️ ✔️ ✔️
Gestió d’equips de pagament ✔️
Compatibilitat de l’Square Stand ✔️ ✔️ ✔️
Compatibilitat de l’Square Register ✔️ ✔️
Compatibilitat de l’Square Terminal ✔️ ✔️ ✔️
Square KDS paga per dispositiu KDS paga per dispositiu KDS Nombre il·limitat de dispositius KDS

Preguntes freqüents sobre el pla Gratuït de Square per a restaurants

Com puc passar al pla Plus de Square per a restaurants?

1. Ves a la pàgina d’inici del Tauler de control en línia de Square i selecciona la pestanya TPV > Square per a restaurants.
  2. Fes clic a Mostra els plans > Selecciona preus Pro.
  3. Selecciona Comença de franc per iniciar la prova gratuïta de 30 dies de Square per a restaurants.

Puc passar al pla Plus de Square per a restaurants a l’Square Register?

Les funcions de TPV del pla Plus de Square per a restaurants no estan disponibles a l’Square Register. No obstant això, des del Tauler de control de Square pots fer servir funcions del pla Plus de Square per a restaurants, com ara els informes avançats, la configuració dels dispositius Square i el pla gratuït de Gestió d’equips.

Com puc canviar al pla Gratuït de Square per a restaurants des del pla Plus?

1. Al Tauler de control de Square, selecciona Configuració > Negoci > Preus i subscripcions.
  2. Fes clic a Cancel·la la subscripció.

Puc oferir la recollida a l’establiment i l’entrega a domicili amb el pla Gratuït de Square per a restaurants?

I tant! L’Administrador de comandes, que permet la recollida a l’establiment i l’entrega a domicili, forma part del pla Gratuït de Square per a restaurants. Descobreix com configurar la recollida a l’establiment i l’entrega a domicili.

Si em subscric al pla Gratuït, quins informes estaran disponibles a l’aplicació i en línia?

Amb la versió gratuïta de Square per a restaurants, tindràs accés a tots els informes habituals, com ara els informes de vendes, de vendes d’articles i de vendes per categoria a l’aplicació. Amb el pla Plus de Square per a restaurants, podràs accedir a informes addicionals, com ara els informes de vendes en temps real (a l’aplicació), de vendes de conjunt de categories (al Tauler de control i a l’aplicació), de la carta i de gestió d’equips de pagament, entre d’altres. Consulta la taula anterior per veure tots els informes que pots obtenir amb cada pla.