Connecta altres dispositius de pagament al TPV del restaurant

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris de negocis que vulguin connectar hardware de Square al TPV de Square per a restaurants o bé actualitzar-ne la configuració i les preferències a l’aplicació.

Abans de començar

Un cop hagis configurat Square per a restaurants al TPV, podràs connectar-hi més hardware, com ara l’Square Terminal o l’Square Reader. Pots comprar dispositius de Square per separat o comprar kits de TPV amb hardware de Square i accessoris de tercers a la Botiga de Square.

Si encara no has afegit cap TPV, descobreix com configurar el TPV amb Square per a restaurants.

Actualitza el nom del dispositiu

Podràs identificar-lo pel seu nom al Tauler de control de Square. Si el nom es deixa en blanc, se li assignarà iPad per defecte. En actualitzar el nom del dispositiu, es mostrarà a la secció Gestió de dispositius del Tauler de control de Square.

Per actualitzar el nom del dispositiu:

1. Obre l’aplicació de TPV de Square per a restaurants al dispositiu que vulguis actualitzar i toca Compte > Configuració > Hardware.

2. A General, toca Nom del dispositiu.

3. Introdueix el nom nou al camp Nom del dispositiu i toca Desa.

Connecta i gestiona el hardware de Square

Pots connectar i gestionar el hardware de Square des del TPV de Square per a restaurants.

Square Stand

1. Obre l’aplicació de TPV de Square per a restaurants al dispositiu que vulguis actualitzar i toca Compte > Configuració > Hardware.
  2. A Connecta i gestiona, selecciona Square Stand.

Si l’iPad no detecta l’Square Stand, segueix els passos de resolució de problemes de l’Square Stand.

Square Reader

1. Obre l’aplicació de TPV de Square per a restaurants al dispositiu que vulguis connectar i toca Compte > Configuració > Hardware.
  2. A Connecta i gestiona, selecciona Lectors de Square.
  3. Toca Vincula un lector.
  4. Mantingues premut el botó de l’Square Reader fins que el llum parpellegi en taronja.
  5. Deixa’l anar i col·loca l’Square Reader al costat del TPV perquè s’emparellin.

Si tens problemes per connectar l’Square Reader al TPV, segueix els passos de resolució de problemes de l’Square Reader o els passos de resolució de problemes de l’Square Reader per a targetes de banda magnètica.

Square Terminal

1. Obre l’aplicació de TPV de Square per a restaurants al dispositiu que vulguis connectar i toca Compte > Configuració > Hardware.
  2. A Connecta i gestiona, selecciona Square Terminal.
  3. Toca Connecta l’Square Terminal.
  4. Introdueix l’àlies de l’Square Terminal i toca Continua per crear un codi de dispositiu.
  5. A l’Square Terminal, toca Inicia la sessió > Fes servir un codi de dispositiu.
  6. Introdueix el codi al TPV.

Si tens problemes per connectar l’Square Terminal al TPV, segueix els passos de resolució de problemes de l’Square Terminal.

Passos següents

Consulta més informació sobre el compte i la configuració de Square per a restaurants als articles següents del Centre d’ajuda: