Inici>Components admesos

Connecta components recomanats a l’Square Register

Square Register permet connectar fàcilment caixes d’efectiu, impressores de rebuts i lectors de codis de barres compatibles. Per començar, consulta la compatibilidad del hardware amb l’Square Register.

Important:

• abans de connectar els components, comprova que l’Square Register estigui connectat al hub d’accessoris USB, a l’adaptador de corrent i al seu cable.

• Quan un component està ben connectat, l’Square Register ho confirma amb una notificació en pantalla i una indicació d’àudio.

• En aquests moments, no es poden connectar a l’Square Register accessoris per Bluetooth (com ara lectors de codis) que no siguin impressores.

• De moments, les balances tampoc no són compatibles.

Connecta components a l’Square Register

Per connectar components, com ara impressores o caixes d’efectiu, només has de seguir uns passos senzills. Consulta les instruccions següents sobre els components de tercers que es fan servir habitualment.

Impressores USB i Ethernet

1. En funció del model d’impressora que tinguis, connecta el cable adequat directament al hub d’accessoris USB o a l’encaminador.

2. Toca Més a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla i, a continuació, Configuració > Components.

3. Toca Impressores > Perfils > Crea un perfil d’impressió.

4. Introdueix un nom per al perfil d’impressió i especifica per a què es farà servir (per exemple, rebuts, factures i informes, comprovants de comandes o resguards dels comprovants de comandes).

5. Revisa la configuració de la impressora, incloent-hi les opcions Imprimeix el rebut automàticament, Introdueix un nom o un número personalitzats i Assigna el número de comanda automàticament, o bé selecciona les categories específiques que calgui imprimir a la comanda.

6. Toca Desa i, a continuació, Assigna una impressora.

7. Selecciona la impressora de la llista d’impressores connectades o toca Connecta una impressora nova i segueix les instruccions per fer-ho.

8. Toca Desa.

Aquí tens més informació sobre com connectar una impressora de rebuts a l’Square Register:

Impressores Bluetooth

Models d’impressores Bluetooth compatibles

• Star Micronics mC-Print3/mC-Print31

• Star Micronics mPOP

• Star Micronics TSP654IIBi

• Epson TM-M30

• Star Micronics TSP143IIBi

• Star Micronics SM-T300i de la sèrie SM

• Star Micronics SM-S210i/SM-S210i2 de la sèrie SM

• Star Micronics SM-S220i de la sèrie SM

• Epson TM-m10

• Epson TM-m30II

Abans d’emparellar la impressora Bluetooth compatible amb l’Square  Register, comprova que estigui connectada a una font d’alimentació i encesa. Trobaràs l’interruptor a la part posterior o al lateral de la impressora. Per començar:

1. A l’Square Register, ves a Configuració > Components.

2. A la llista, cerca l’opció Bluetooth i activa-la.

3. A Dispositius compatibles, cerca la marca del dispositiu (Star o Epson) i selecciona Connecta.

4. A continuació, el model de la impressora Bluetooth s’hauria de mostrar a la pantalla. Selecciona la impressora i toca Confirma.

5. Selecciona Permet l’accés i emparella.

Un cop hagis emparellat la impressora amb l’Square Register, hauràs de crear un perfil d’impressió per imprimir rebuts i comprovants de comanda. Per començar:

1. A l’Square Register, toca Configuració > Components > Impressores.

2. Toca Impressores > Perfils > Crea un perfil d’impressió.

3. Introdueix un nom per al perfil d’impressió i especifica per a què es farà servir, com ara per a rebuts, factures i informes, comprovants de comandes o resguards dels comprovants de comandes.

4. Revisa la configuració de la impressora, incloent-hi les opcions Imprimeix el rebut automàticament, Introdueix un nom o un número personalitzats i Assigna el número de comanda automàticament, o bé selecciona les categories específiques que calgui imprimir a la comanda.

5. Toca Desa i, a continuació, Assigna una impressora.

6. Selecciona la impressora de la llista d’impressores connectades o toca Connecta una impressora nova i segueix les instruccions per fer-ho.

7. Toca Desa.

Caixes d’efectiu amb impressora

1. Un cop hagis connectat la impressora correctament seguint les instruccions anteriors i hagis creat un perfil d’impressió, connecta el cable d’interfície de la caja de efectivo directament a la impressora de rebuts.

2. Toca Més a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla > Configuració > Components.

3. Toca Caixes d’efectiu > Prova la caixa d’efectiu per comprovar que els components funcionen correctament.

Nota: les caixes d’efectiu amb impressora no es mostraran a Caixes d’efectiu disponibles, però pots mirar si funcionen tocant Prova la caixa d’efectiu tal com s’ha indicat abans.

Caixes d’efectiu USB

1. Connecta el cable USB de la caja de efectivo directament al hub d’accessoris USB.

2. Toca ≡ Més > Configuració > Components.

3. Toca Caixes d’efectiu i confirma que la caixa que correspongui es mostra a Caixes d’efectiu disponibles.

4. Toca Prova la caixa d’efectiu per comprovar que els components funcionen correctament.

Lectors de codis de barres amb USB

1. Amb l’Square Register funcionant al TPV Square, connecta el lector de codis de barres al hub d’accessoris USB.

2. Toca ≡ Més > Configuració > Components.

3. Toca Lectors de codi de barres i confirma es mostra l’adequat a Lectors de codi de barres disponibles.

Nota: els lectors de codis de barres amb Bluetooth no són compatibles amb l’Square Register.

Soluciona problemes amb els accessoris USB

Si tens problemes per connectar la impressora, la caixa d’efectiu o el lector de codis de barres a l’Square Register, segueix aquests consells:

• Comprova que l’Square Register estigui connectat al hub d’accessoris USB i que aquest últim estigui connectat a un adaptador de corrent. Assegura’t que l’adaptador de corrent estigui endollat a una presa de corrent.

• Neteja la brutícia i la pols del port d’accessoris USB de l’Square Register.

• Connecta el component a un altre port del hub.

Si connectes el component i reps el missatge d’error EL DISPOSITIU USB NO ÉS COMPATIBLE, hauràs de reset your barcode scanner o consultar la compatibilidad del hardware amb l’Square Register.

Consulta el video següent per obtenir més informació sobre com muntar l’Square Register al taulell després d’haver configurat els components. També pots consultar els articles següents si tens cap problema.