Inici>Accepta pagaments

Com acceptar pagaments en una tauleta

Accepta pagaments amb l’Square Reader

1. Configura-ho

Connecta el teu Square Reader. Obre l’aplicació TPV Square i inicia la sessió. Abans de començar, assegura’t d’haver descarregat l’aplicació TPV Square a la tauleta.

Tens problemes? Més informació.

2. Crea la venda

A la pantalla del Procés de pagament, toca Teclat numèric per afegir un import personalitzat a la venda o toca Col·lecció per afegir-hi articles. També pots tocar Afegeix un client per afegir un perfil de client existent a la venda o per afegir-ne un de nou. Quan afegeixes un client a la venda, també pots veure els detalls de la seva darrera visita, les seves preferències, els articles que compra amb freqüència i molt més.

Més informació sobre com crear la teva col·lecció d’articles.

3. Completa la venda

Confirma l’import total i toca Cobra per veure totes les opcions de pagament. Nota: si la teva tauleta està en mode Vertical, toca Revisa la venda > Cobra. A la pàgina de confirmació, el client decideix si vol un rebut per correu electrònic o missatge de text.

Accepta pagaments sense l’Square Reader

1. Configura-ho

Obre l’aplicació TPV Square i inicia la sessió.

Abans de començar, assegura’t que has descarregat l’aplicació de TPV Square al teu telèfon o tauleta.

2. Crea la venda

A la pantalla del Procés de pagament, toca Teclat numèric per afegir un import personalitzat a la venda o toca Col·lecció per afegir-hi articles. També pots tocar Afegeix un client per afegir un perfil de client existent a la venda o per crear-ne un de nou. Quan afegeixes un client a la venda, també pots veure els detalls de la seva darrera visita, les seves preferències, els articles que compra amb freqüència i molt més.

3. Introdueix la informació de la targeta

Confirma l’import total i toca Cobra per veure totes les opcions de pagament > tria Pagament amb targeta introduïda manualment i introdueix la informació de la targeta. Nota: si la teva tauleta està en mode Vertical, toca Revisa la venda > Cobra. A la pàgina de confirmació, el client decideix si vol un rebut per correu electrònic o missatge de text.

4. Completa la venda

A la pàgina de confirmació, el client pot optar per rebre un rebut per correu electrònic o per missatge de text. Pots enviar el rebut al client a la pantalla següent.

Nota: quan introdueixes manualment un número de targeta, la comissió és del 2 % en comptes de l’estàndard de l’1,25 % + 5 cèntims dels pagaments sense contacte i amb targeta amb xip i PIN.

Més informació sobre els Preus Square.

Accepta pagaments amb Factures Square

1. Estableix l’import de la factura

Obre l’aplicació TPV Square. Introdueix l’import que vols facturar o selecciona articles de la teva col·lecció d’articles. Toca Cobra.

2. Crea la factura

Selecciona Factura a la llista d’opcions de pagament (a les tauletes Android, selecciona Envia com a factura). Completa la informació sol·licitada, inclosa l’adreça electrònica del destinatari de la factura. Si vols, pots afegir un missatge personalitzat al camp del missatge.

3. Envia la factura

Quan la informació estigui completa, fes clic a Envia. El client rep una factura per correu electrònic amb aquest aspecte i tu en reps una còpia a la safata d’entrada.

4. Fes un seguiment del pagament de la factura

Un cop enviada la factura, pots controlar si s’ha pagat al tauler de control en línia de Square.