Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Ecwid i Square

Square s’integra amb Ecwid, una solució de comerç electrònic completa i fàcil de fer servir que sincronitza els productes del teu catàleg de Square amb un sol clic i t’ofereix funcions molt interessants per impulsar el negoci.

Funcions

  • Ecwid s’integra a la perfecció amb el teu lloc web, Facebook, Instagram i plataformes com Amazon, Etsy i eBay, de manera que pots començar a vendre per internet en un tres i no res. Si no tens web, en pots crear un des de zero gràcies a la funció integrada de creació web instantània d’Ecwid.

  • Accedeix a funcions versàtils per impulsar el negoci, com ara la recollida a l’establiment, la triangulació d’enviaments, el suport per a diversos punts de venda, eines SEO avançades, gestió de l’inventari o assistència amb les targetes regal, entre altres.

  • Gestiona l’inventari, les vendes i el catàleg en línia i sense connexió des del Tauler de control en línia de Square.

Comença de franc, crea la teva botiga virtual en un moment i comença a vendre quan i on vulguis.

Comença amb Ecwid

Per començar amb la integració de Square amb Ecwid:

  1. Inicia la sessió al Panel de Datos Ecwid.

  2. A la part esquerra de la pantalla veuràs un menú. Selecciona Configuració i, després, Pagament.

  3. Cerca Square i fes clic a Configura Square.

  4. Inicia la sessió amb el teu nom d’usuari i contrasenya de Square. Fes clic a Permet a la pàgina de permisos que apareixerà a continuació. Això permetrà la connexió entre Square i Ecwid.

alt text

També pots començar al Tauler de control en línia de Square:

  1. Fes clic a Configuració > Integracions d’aplicacions.

  2. Fes clic a Ves a la plataforma d’aplicacions.

  3. Escriu Ecwid a la barra de cerca i fes clic a Cerca.

  4. Fes clic a Ecwid i, després, a Comença.

  5. Segueix els passos per autoritzar l’accés entre Ecwid i Square.

Preus

Pots consultar més informació sobre els plans i preus d’Ecwid a través del lloc web d’Ecwid.

Generació d’informes

Amb un sol clic, es configuren els pagaments de Square, s’estableix la sincronització en temps real de l’inventari, el catàleg i la informació dels clients i les comandes, i pots gestionar els àmbits en línia i presencials del teu negoci des del Tauler de control de Square. Ecwid t’ofereix totes les funcions que necessites per vendre en línia sense complicacions i amb bons resultats.

Els pagaments processats amb Ecwid es mostraran a l’historial de transaccions del Tauler de control en línia de Square i estaran inclosos al CSV de les Transaccions.

Aquí tens més informació sobre com ver y descargar el historial de pagos de Square en línea.

Gestiona el compte d’Ecwid

Ecwid gestiona directament les seves funcions, serveis i subscripcions. Per obtenir ajuda addicional, visit their Support Center. També pots enviar un correu electrònic al seu equip d’atenció a support@ecwid.com.

No trobes el que necessites?